H κόρη της Kim Kardashian βαρέθηκε να την φωτογραφίζουν και έκανε την επανάστασή της

H κόρη της Kim Kardashian βαρέθηκε να την φωτογραφίζουν και έκανε την επανάστασή της

Η North σήκωσε ένα χαρτί με ένα μήνυμα της προς τους παπαράτσι που την ακολουθούσαν μαζί με την μητέρα της στο Παρίσι. 

Μάλλον τα γονίδια του πατέρα της Kanye West, πρέπει να κληρονόμησε η κόρη του και κόρη της Kim Kardashian, North και με δυναμικό τρόπο αντέδρασε στους φωτογράφους που είχαν εστιάσει πάνω της, στις επιδείξεις μόδας που παρακολούθησε μαζί με την μητέρα της στο Παρίσι.

Stop

Η 9χρονη North έγινε ξαφνικά το κεντρικό πρόσωπο στην επίδειξη του Jean Paul Gaultier, όταν ξαφνικά σήκωσε ένα χαρτί που έγραφε την λέξη stop και την έδειξε προς τους φωτογράφους, ζητώντας τους έτσι να κατεβάσουν τις κάμερες τους. Η μαμά Kim, ανέβασε μετά από λίγο το σχετικό video στο προφίλ της στο Twitter και αιτιολόγησε την απόφαση της κόρης της: «Όποιος ξέρει την Νorth, γνωρίζει πόσο αστείο βρίσκει το τελευταίο. Η Νorth υποθέτω, κουράστηκε με τους ανθρώπους που την φωτογραφίζουν, οπότε έγραψε στην πρόσκλησή της STOP, τη σήκωσε ψηλά και ήθελε απλά να επικεντρωθούν στο show».

Παρόλα αυτά η μικρή North η οποία από μικρή ηλικία έχει μεγάλη συλλογή από ρούχα μεγάλων οίκων υψηλής ραπτικής όπως και τσάντες μεγάλων brand, αφέθηκε μόνο στα χέρια της μητέρας της να φωτογραφίζεται κατά την επίσκεψή τους στο Παρίσι και αυτό ήταν εξίσου υπερβολικό για την ηλικία της.

Οι Kim Kardashian, Nicole Kidman, Dua Lipa και Naomi Campbell περπάτησαν στο show του Balenciaga

https://www.instagram.com/p/CfxeMQRsBL7

Η Kim Kardashian, η οποία εκτός από τις επιδείξεις μόδας, έκανε επίσκεψη μαζί της και στο μουσείο του Λούβρου, αρκέστηκε να πει πως χαίρεται πάρα πολύ που την ακολουθεί η κόρη της σε τέτοια events και δημιουργεί μαζί της αναμνήσεις. Και ακριβές συνήθειες, θα συμπληρώναμε εμείς. Η μικρή έχει γεννηθεί μέσα στον πλούτο και την υπερβολή του, με τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω της από την πρώτη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/CfwP0torvk1

Η μαμά της συνεχίζει πάντως να την καλομαθαίνει. Τρανό παράδειγμα το πρόσφατο πάρτυ - υπερπαραγωγή με ιδιωτικό jet που της οργάνωσε για τα γενέθλιά της. Και έπεται και συνέχεια.

Το επιστέγασμα όλων αυτών ήταν το μεγάλο σκουλαρίκι που είχε στην μύτη της η μικρή North.

Photo credits: Instagram @Kimkardashian

north2.jpg