Η Ελένη Φουρέιρα «έπαθε» Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν τον γάμο και έγινε viral στο Tik Tok

Παυλίνα Μητροφάνη
Η Ελένη Φουρέιρα «έπαθε» Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν τον γάμο και έγινε viral στο Tik Tok

Για ποιον γάμο μιλάμε και τι έκανε αυτή τη φορά η εκρηκτική performer; 

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες στον γάμο της Κόνι Μεταξά και του Μάριου Καπότση, ο οποίος και πραγματοποιήθηκε στα Χανιά το Σάββατο (9/7). Με αφορμή την τοποθεσία στην οποία και βρέθηκε, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, μαζί με τον αγαπημένο της φίλο Πέτρο Τσαπαρδώνη και μας θύμισαν με ένα πολύ χιουμοριστικό βίντεο την ελληνική ταινία, που έχει αφήσει εποχή, «Η νεράιδα και το παλικάρι».

Πιο συγκεκριμένα, αναπαρέστησαν μία από τις δημοφιλέστερες σκηνές της ταινίας, ή αλλιώς τον χορό της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Όσο για το πώς αντέδρασε το κοινό; Η αλήθεια είναι πως ξετρελάθηκε! Η γνωστή τραγουδίστρια και ο καλός της φίλος, έκαναν ένα σύντομο ταξίδι, πίσω, στον ελληνικό κινηματογράφο και από το αποτέλεσμα που έγινε viral, μπορούμε να πούμε ότι το έζησαν με την ψυχή τους.

To inspirational μήνυμα της Φουρέιρα θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη για όσα σε επηρεάζουν

Το video ανέβασαν και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο TikTok. Το προφίλ της Ελένης Φουρέιρα μετράει ήδη 70.000 likes και όσο για τις προβολές; Έχουν χτυπήσει κόκκινο μιας και ο αριθμός πλησιάζει τα 600.000 άτομα!

Οι χρήστες του TikTok τούς αποθεώνουν στα σχόλια και μερικά από αυτά είναι: «Το Τρεντ το κερδίσατε ξεκάθαρα» και «Ο χορός πραγματικά είναι ό,τι καλύτερο»!

Πολλοί δε από τους fans, ήθελαν να δουν την Ελένη Φουρέιρα να δοκιμάσει το trend και με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία μιας και σχολίασαν: «Με τον Μποτία έπρεπε να το κάνεις αυτό» και να πέσει στη δική του αγκαλιά στο τέλος αλλά αυτό δε τους εμπόδισε να …γελάσουν με την ψυχή τους όταν έπεσε στην αγκαλιά του πολύ καλού της φίλου!

Στο βίντεο που έχει γίνει viral, η Ελένη Φουρέιρα κερδίζει πανηγυρικά το trend καθώς μας έκανε όλους μας να γελάσουμε ξετυλίγοντας ακόμα μία πτυχή της προσωπικότητάς της και του χιούμορ που διαθέτει.