Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το σπίτι που αγόρασε στη Βούλα & που άφησε για τον μεγάλο έρωτα

Ιωάννα Τζανή
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτό είναι το σπίτι που αγόρασε στη Βούλα & που άφησε για τον μεγάλο έρωτα

Η παρουσιάστρια στην πρώτη εμφάνιση μετά τις φήμες εγκυμοσύνης έκρυβε επιμελώς την κοιλιά της. Το νέο σπίτι στο οποίο ετοιμάζονται να μετακομίσουν. 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αγόρασε το 2017 ένα υπερπολυτελές σπίτι στην Κάτω Βούλα, το οποίο διακόσμησε με το δικό της minimal γούστο. Πρόκειται για ένα μοντέρνο διαμέρισμα 261 τ.μ. που ανήκει σε συγκρότημα κατοικιών και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, ιδιωτική πισίνα και θέα στη θάλασσα.

Ωστόσο, αυτό το σπίτι πλέον δεν το χαίρεται κανείς σε μόνιμη βάση, αφού η παρουσιάστρια δεν μένει πια εκεί. Εδώ και δύο χρόνια η Κωνσταντίνα συζεί με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ένα βήμα που αποφάσισαν να κάνουν από τις πρώτες κιόλας μέρες της σχέσης τους, μιας και ανήκουν στα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν εν μέσω καραντίνας.

Τι κρύβει η αλλαγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Instagram;

Πάρε μια γεύση από το εωτερικό του υπερπολυτελούς σπιτιού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Το σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αποτελούσε έναν χώρο μέσα στον οποίο η ίδια λάτρευε να χαλαρώνει, να μαγειρεύει και να καλεί φίλους. Όπως έχουμε δει σε πολλές από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Κωνσταντίνα μέσα από το σπίτι της, πρόκειται για έναν cozy και πολύ σύγχρονο χώρο, στον οποίο πρωταγωνιστούν το λευκό και το γκρι, ενώ όπως είχε πει η ίδια αρκετές φορές, έχει τοποθετήσει παντού καθρέφτες.

https://www.instagram.com/p/B-madGqB1iw

Παρόλο που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μετακομίσει στο σπίτι του αγαπημένου της, δεν πήρε ποτέ τα πράγματά της ούτε πούλησε το διαμέρισμά της στη Βούλα. Ωστόσο, οι μόνοι που μένουν πλέον εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο.

Πάρε μια γεύση από το διαμερίσμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στη Βούλα στην photo gallery που ακολουθεί:

Η μετακόμιση σε νέο σπίτι και οι φήμες εγκυμοσύνης

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ!, το ζευγάρι έχει βρει το σπίτι των ονείρων του στη Βούλα και πρόκειται να στεγάσει εκεί τον έρωτά του μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες που κυκλοφορούν θέλουν την Κωσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι, με τους δυο τους να έχουν ελαττώσει τις δημόσιες εξόδους. Ωστόσο, το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε πρόσφατα στο θέατρο Άλσος και όπως θα δεις στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, η παρουσιάστρια έκρυβε επιμελώς την κοιλίτσα της κρατώντας ένα φουλάρι το οποίο κάλυπτε αυτό το σημείο του σώματός της.

Πηγή φωτογραφιών: @konstantinaspyropoulou