Όλες οι φορές που η Μαρία Μπεκατώρου πόζαρε με μαγιό και ένιωθε τέλεια με το σώμα της

Όλες οι φορές που η Μαρία Μπεκατώρου πόζαρε με μαγιό και ένιωθε τέλεια με το σώμα της

«Μου αρέσει που έχω αδυνατίσει», είπε η Μαρία Μπεκατώρου και μας έκανε να εμπνευστούμε.

Ήταν το 2020, όταν η Μαρία Μπεκατώρου αποκάλυψε πως (αλλά και πώς) έχασε 11 κιλά. Κιλά που ήθελε η ίδια να χάσει και για κανέναν άλλον λόγο. Από τότε, η παρουσιάστρια του Mega, έχει δηλώσει πολλές φορές ότι αισθάνεται καλύτερα με τη σιλουέτα της αλλά και τη συνολική της υγεία μέσω του πιο υγιεινού τρόπου ζωής που υιοθέτησε, βγάζοντας για παράδειγμα τη ζάχαρη εντελώς από τη ζωή της.

Εδώ και δύο χρόνια, πολλές είναι οι φορές που επικοινωνεί μέσα από συνεντεύξεις της την ανάγκη της για τον πιο υγιεινό διατροφικό δρόμο ενώ και μέσω των αναρτήσεων της στο Instagram ποζάρει με αυτοπεποίθηση στο φακό, τόσο φορώντας looks με τη στιλιστική επιμέλεια του Χρήστου Αλεξανδρόπουλου, όσο και ποζάροντας με stylish μαγιό από μίνι αποδράσεις της.

Στο σημείο αυτό -αν και το θεωρούμε αυτονόητο- να ανοίξουμε μια παρένθεση και να πούμε ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει το πώς θέλει να είναι η εικόνα της και η Μαρία Μπεκατώρου αισθάνεται σε αυτά τα κιλά καλά με τον εαυτό της, παρά το γεγονός πως και πριν την απώλεια βάρους ήταν εξίσου καλλίγραμμη και εντυπωσιακή. Κλείνει η παρένθεση.

Κάποιες δηλώσεις της για τα κιλά που έχασε

Τον Οκτώβριο του 2021, η γνωστή παρουσιάστρια παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το πώς μπήκε στη διαδικασία να χάσει τα κιλά που ήθελε, κάθε πότε ζυγίζεται και αν δυσκολεύεται να διατηρηθεί στο νέο της βάρος.

Με αφορμή την πιο πρόσφατη ανάρτησή της με μαγιό, ακολουθεί απόσπασμα από την εν λόγω συνέντευξή της καθώς και κάποιες άλλες πόζες της όπως τις έχει αναρτήσει η ίδια στο Instagram:

https://www.instagram.com/p/Ce8tKMJsTYX

Δυσκολεύεσαι να διατηρηθείς στο νέο σου βάρος;

Ξεκάθαρα. Μιλάμε για δυσκολία τώρα! Το καλοκαίρι είχα βάλει στόχο να τρώω σε κάθε μέρος που πηγαίναμε μία φορά τηγανητές πατάτες και ένα μόνο γλυκό. Και είχα βάλει και τον Αντώνη στη διαδικασία να το συζητάει. «Μην τις χαραμίσεις σήμερα, κρατήσου για αύριο που έχει καλύτερες πατάτες στην ταβέρνα που θα πάμε» να μου λέει. Δεν είναι εύκολο για εμένα που αγαπάω το καλό φαγητό. Αλλά μου αρέσει αυτό που βλέπω σε μένα πλέον.

Ζυγίζεσαι κάθε μέρα;

Ναι. Στις διακοπές μέρα παρά μέρα.

https://www.instagram.com/p/CeJJCmHoYy5

Δεν είναι αγχωτικό αυτό;

Όχι. Αν νιώθω ότι ξεφεύγω, μειώνω τις ποσότητες. Επειδή μας διαβάζει και ο κόσμος τώρα, δεν κάνω επικίνδυνα πράγματα, δεν κάθομαι να πεινάσω, απλά στερούμαι πράγματα που αγαπώ. Ένα ωραίο μιλφέιγ, ας πούμε, γιατί παλιά, όταν πηγαίναμε σε εστιατόρια, θα έτρωγα και το γλυκό μου. Τώρα δεν το κάνω. Φροντίζω να είναι ισορροπημένη η διατροφή μου, τρώω τα φρούτα μου, παίρνω τις βιταμίνες μου. Απλά έχει απομακρυνθεί η ζάχαρη από την καθημερινότητά μου.

https://www.instagram.com/p/CTFUKNAsYop

Πώς ξεκίνησε όλο αυτό;

Κάπως συμπαντικά έγινε. Ήθελα πολύ καιρό να μπορώ να χωρέσω σε πιο μικρά νούμερα. Ήταν η εποχή που σταμάτησα να παίρνω κάποιες ορμόνες, οι οποίες δημιουργούν πρήξιμο και οιδήματα. Η απόφασή μου να φύγω από αυτή τη σκέψη, από αυτή την εμμονή που είχα μέχρι τότε –και δεν θα ήθελα να πούμε κάτι παραπάνω πάνω σε αυτό– μου έκανε καλό. Καθάρισε και ο οργανισμός μου και η σκέψη μου. Όταν άρχισα να χάνω τα πρώτα 2-3 κιλά και μου έφερνε ο Χρήστος (σ.σ. Αλεξανδρόπουλος) τα ρούχα, που μου ήταν λίγο φαρδιά, είπα σε όλους ότι θέλω να μου πουν κάτι μόνο όταν δουν μεγάλη διαφορά. Όταν, μετά τα προπερασμένα Χριστούγεννα πια, είχα χάσει 5-6 κιλά, μου είπε πια μια κοπέλα στο μοντάζ ότι η εικόνα μου στην οθόνη δείχνει πολύ διαφορετική, τότε είπα «και έτσι θα παραμείνω».

Σε συνέντευξή της τον Ιούνιο του 2020 η παρουσιάστρια είχε πει και στη Φαίη Σκορδά πώς έχασε 9 κιλά και πως προτιμάει τον εαυτό της έτσι όπως είναι τώρα. «Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει. Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι. Μέχρι τα 20 μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!».