Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε γενέθλια και το πάρτυ της ήταν αντίστοιχο του στυλ της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε γενέθλια και το πάρτυ της ήταν αντίστοιχο του στυλ της

Οι ευχές του Άγγελου Μπράτη και οι νέοι φίλοι της Ζεν από το Asia Express. Η πρώην coach του GNTM και νυν συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη, έκανε την πιο ιδιαίτερη εμφάνιση με άρωμα Ταϊλάνδης. 

Η Ζενεβιέβ μόλις επέστρεψε από την Ταϊλάνδη και τα γυρίσματα του Asia Express και οι πρώτες μέρες της στην Ελλάδα συνέπεσαν με μίνι διακοπές αλλά και τα γενέθλιά της. Και τι καλύτερο, από το να κάνει πάρτυ για να το γιορτάσει με την οικογένεια και τους φίλους; Το οποίο πάρτυ ήταν αντίστοιχο του στυλ της και είχε σχέση με την χώρα στην οποία βρισκόταν όλο αυτό το διάστημα.

https://www.instagram.com/p/CeYQTvPvC0W

Κάθε μέρα μετρά

Η Ζενεβιέβ μας θύμησε η ίδια τα γενέθλιά της με ανάρτηση της στο Instagram σε ένα video όπου χορεύει στο σαλόνι του σπιτιού της, μεταφέροντας ένα μήνυμα για το τι σημαίνει η σημερινή μέρα για εκείνη: «It's my birthday. We gon' party like it's my birthday», προσθέτοντας και το hashtag #everydaycounts , δηλαδή κάθε μέρα μετρά. Και το έκανε πράξη από το ίδιο βράδυ με το πάρτυ γενεθλίων της. Κάποιοι νέοι της φίλοι από το Asia Express, όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος, εκτός απο τις ευχές του, της έγραψε ότι περίμενε κάλεσμα στο πάρτυ. To πάρτυ έγινε, αλλά τελικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος, πήγε αλλού, για να συναντήσει φίλους του που είχε καιρό να τους δει, λόγω της παραμονής του στην Ασία τον τελευταίο 1,5 μήνα.

https://www.instagram.com/p/Cf1DUfcFZul

Eυχές με ένα throwback video της έστειλε και ο πρώην κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης με τον οποίο διατηρούν μία πολύ ζεστή φιλική σχέση.

Η πρώην coach του GNTM και νυν συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη στο Asia Express, δέχθηκε και τις δικές του εγκάρδιες ευχές και ανυπομονούμε να δούμε την τηλεοπτική χημεία τους, γιατί και οι δύο είναι δυναμικοί και διαθέτουν χιούμορ.

Το βράδυ του πάρτυ η Ζενεβιέβ έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με το μεταλλιζέ κόκκινο φόρεμά της, το οποίο όπως αποκάλυψε είχε αγοράσει στην Ταϊλάνδη! Με φουλ κέφι έσβησε την κατάλευκη τούρτα των γενεθλίων της και εντός των ημερών ετοιμάζεται να αναχωρήσει με τον σύζυγό της Βασίλη Καρύδη και τα δύο τους παιδιά για την Τήνο, αγαπημένο τους νησί και μόνιμο προορισμό τα τελευταία χρόνια.