Η χαρά της Ζενεβιέβ για την νέα της εκπομπή και το αυστηρό μήνυμα Βαλαβάνη προς Βασάλο

Κατερίνα Μπούσιου
Η χαρά της Ζενεβιέβ για την νέα της εκπομπή και το αυστηρό μήνυμα Βαλαβάνη προς Βασάλο

Οι παίκτες του Asia Express βρίσκονται ήδη στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης και ξεκινούν τα γυρίσματα. 

Τα 9 διάσημα ζευγάρια που θα πάρουν μέρος στην μεγάλη περιπέτεια του Asia Express, βρίσκονται ήδη στην Ταϊλάνδη για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, μίας ενδιαφέρουσας, αλλά άκρως απαιτητικής τηλεοπτικής περιπέτειας. Η Ζενεβιέβ, πρώην coach και κριτής του GNTM, έχει ήδη δείξει μεγάλο ενθουσιασμό με το νέο της project, ενώ η Ευριδίκη Βαλαβάνη, έχει στείλει μήνυμα προειδοποίηση προς τον αγαπημένο της Κωνσταντίνο Βασάλο, τον οποίο αποχωρίστηκε για πρώτη φορά μετά το Survivor.

https://www.instagram.com/p/CdZGPg_jNhy

Πρώτη φορά χωριστά

Από την εποχή που γνωρίστηκαν στο Survivor το 2017 και έγιναν ζευγάρι, είναι η πρώτη φορά που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μένουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Ο Κωνσταντίνος σε αυτό το παιχνίδι, είναι ζευγάρι με τον κολλητό του και youtuber Φίλιππο Ιωάννου και όχι με την Ευρυδίκη. Εκείνη πάντως είναι φανερό πως αισθάνεται ήδη την απουσία του. Έστειλε και ένα χαριτωμένο προιεδοποιητικό μήνυμα προς τον σύντροφο της, όταν είδε ότι φορούσαν μαζί με τον Φίλιππο τα ίδια ρούχα και είχαν αρχίσει τις σκανταλιές ήδη από το αεροπλάνο.

valavani_asiaexpress.JPG

Από την άλλη πλευρά, η Ζενεβιέβ πετάει από την χαρά της. Από το πρώτο βράδυ που έφτασε στην Ταϊλάνδη, δήλωσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ότι στο Μπανγκόκ είναι πια το νέο της γραφείο, ενώ μία μέρα μετά, φωτογραφήθηκε υπέρλαμπρη στην πισίνα. Τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται κοντά της και ο παρουσιαστής Πέτρος Πολυχρονίδης.

https://www.instagram.com/p/Cdae38hPuiJ

Τι είναι λοιπόν το Asia Express; Εννέα ζευγάρια από αγαπημένους celebrities, θα αντιμετωπίσουν μια τεράστια πρόκληση: Να διασχίσουν τρεις χώρες της Ασίας, την Καμπότζη, το Λάος, και την Ταϊλάνδη, μόνο με επίγεια μέσα και με ελάχιστα χρήματα Ένα εγχείρημα που απαιτεί τεράστια θέληση και προϋποθέτει απέραντη ευρηματικότητα. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης εκτός από παρουσιαστής, θα είναι και ο καθοδηγητής τους δίνοντας τις απαραίτητες πληροφορίες και βρίσκοντας τις λύσεις στα προβλήματα. Δίπλα του σε ειδικό ρόλο - και αυτό αποτελεί την πολύ μεγάλη έκπληξη - θα είναι η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία θα τα κάνει όπως καταλαβαίνετε όλα...άνω - κάτω.

Ενθουσιασμένος πάντως είναι και ο Νάσος Γαλακτερός ο οποίος σε αυτή την μινι περιπέτεια, συμμετέχει με τον γιο του Παύλο.

nasos_pavlosgalakteros.jpg

Asia Express: Η συμμετοχή της Ζενεβιέβ και τα 9 ζευγάρια με δόση από GNTM και Survivor