Ο Γιώργος Γεροντιδάκης διαψεύδει τον γάμο του και ετοιμάζεται για διακοπές αλλά και...Σασμό

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιώργος Γεροντιδάκης διαψεύδει τον γάμο του και ετοιμάζεται για διακοπές αλλά και...Σασμό

Ο ίδιος διαψεύδει την είδηση που τις τελευταίες 2 ημέρες κυκλοφορεί, πως μετά το φινάλε των Άγριων Μελισσών παντρεύτηκε την αγαπημένη του. 

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ένα από τα πιο σημαντικά τηλεοπτικά πρόσωπα των τελευταίων χρόνων, καθώς ο ρόλος του ως Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες, υπήρξε καθοριστικός και για την εξέλιξη της σειράς. Είναι παράλληλα και ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στο κοινό, τόσο για το ταλέντο του, όσο και για την σεμνότητά του. Για αυτό και οι περισσότεροι ξεκίνησαν άμεσα εδώ και ένα 24ωρο να του στέλνουν ευχές, μόλις κυκλοφόρησε η είδηση πως παντρεύτηκε.

gerodidakis2.jpg

«Κάτι τέτοιο δεν ισχύει»

Εδώ και λίγες ώρες έχει γραφτεί η είδηση πως ο Γιώργος Γεροντιδάκης παντρεύτηκε σε μυστικό γάμο, την σύντροφό του Άσπα Κωνσταντοπούλου, η οποία μάλιστα ήταν επικεφαλής make up artist στις Άγριες Μέλισσες. Αρκετοί συνάδελφοί του και φίλοι του στην σειρά εξεπλάγησαν γιατί δεν γνώριζαν το παραμικρό. Πολλοί από τους φαν του ηθοποιού άρχισαν μάλιστα να διαδίδουν την είδηση μέσω των social media, στέλνοντας μάλιστα και τις ευχές τους στον αγαπημένο τους ηθοποιό. Ωστόσο...άνθρακας ο θησαυρός. Εμείς επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ο οποίος και μας απάντησε: «Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο». Το μόνο που ισχύει είναι ότι αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται για διακοπές ολίγων ημερών με την αγαπημένη του, καταρχάς στην Αστυπάλαια όπου διατηρεί μαγαζί και ο πατέρας του και αργότερα σε κάποιο άλλο νησί των Κυκλάδων.

Η γυναίκα που τον στήριξε στα δύσκολα

Ο σεμνός και...αθόρυβος Γιώργος, είχε μία ιδιαίτερα απαιτητική και κουραστική χρονιά λόγω των γυρισμάτων της σειράς, αλλά οι διθυραμβικές κριτικές που άκουσε ή είδε να γράφουν για εκείνον, ειδικά με την κορύφωση του ρόλου του, ήταν η καλύτερη ανταμοιβή. Με την αγαπημένη του Άσπα, γνωρίστηκαν φυσικά στα παρασκήνια της σειράς και έγιναν σχεδόν αμέσως ζευγάρι. Εκείνη επιμελήθηκε άλλωστε και την ιδιαιτερότητα της εμφάνισής του με την απόπειρα του Μιλτιάδη που του στέρησε το φως από το ένα μάτι. Άλλωστε όλες οι απαιτητικές και ιδιαίτερες μεταμορφώσεις στην σειρά για όλους τους ρόλους, φέρουν την υπογραφή της.

gerodidakisaspa.jpg

Δημόσια δεν τους έχουμε δει ποτέ μαζί καθώς και οι δύο αποφεύγουν την δημοσιότητα. Η μοναδική αναφορά που είχε κάνει ο Γιώργος για την σύντροφο της ζωής του, χωρίς ωστόσο να την κατανομάζει είχε γίνει σε συνέντευξή του, όταν πια είχαν πάρει την απόφαση να συζήσουν: «Όλα μας προέκυψαν πολύ ήρεμα. Ούτε έγινε σκόπιμα η συγκατοίκηση, ούτε και πιέστηκα από αυτήν. Κι επειδή δουλεύω από μικρό παιδί είτε στο μαγαζί του πατέρα μου είτε και σε άλλες δουλειές πριν γίνω ηθοποιός, αυτό μου έδωσε μια διδαχή για τη ζωή μου, που ακολουθώ μέχρι σήμερα. Να μην πιέζω τις καταστάσεις, αλλά ούτε και να πιέζομαι από αυτές. Την ελευθερία σου επίσης τη διαμορφώνεις εσύ από μόνος σου μέσα σε μια σχέση. Ένας άντρας δεν αντιμετωπίζει απαραίτητα τη μετάβαση από την εργένικη ζωή στη συμβίωση ως... απαγόρευση της κυκλοφορίας. Είναι πολύ ευχάριστο να μοιράζεσαι τις στιγμές της ζωής σου με έναν άλλον άνθρωπο».

https://www.instagram.com/p/CJja2iGgsSs

Όσο για το για ποιο λόγο δεν του αρέσει να μιλά για την προσωπική του ζωή ήταν αρκετά σαφής: «Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει να δίνω λαβές για
το τι κάνω στην προσωπική μου ζωή, έχω την αίσθηση ότι δεν αφορά κανέναν».

https://www.instagram.com/p/CQoFntJrgRo

Μετά τις ολιγοήμερες διακοπές, ο Γιώργος θα επιστρέψει στην Αθήνα, γιατί ετοιμάζεται να εισβάλλει στον Σασμό. Είναι ο νέος πρωταγωνιστής της σειράς, σε ένα ιδιαίτερο ρόλο δίπλα στον Αντώνη Φραγκιαδάκη. Αναμένουμε να τον δούμε ως αστυνομικό αλλά αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι και πως θα συγκρουστεί (γιατί θα συγκρουστεί) με τους δύο άλλους ισχυρούς χαρακτήρες, την Καλλιόπη και τον Μαθιό.