Άγριες Μέλισσες: Η epic στιγμή με Ζέτα Μακρυπούλια και Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο άγνωστος καυγάς

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η epic στιγμή με Ζέτα Μακρυπούλια και Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο άγνωστος καυγάς

Η έκπληξη στην εκπομπή «Άγριες Μέλισσες - το τελευταίο πέταγμα», το αφιέρωμα στην σειρά και τα μυστικά που αποκάλυψαν οι ηθοποιοί. 

Η έκτακτη εκπομπή «Άγριες Μέλισσες - Το τελευταίο πέταγμα» ήταν ένα μεγάλο αφιέρωμα στα τρία χρόνια επιτυχίας της σειράς - φαινόμενο στην ελληνική τηλεόραση. Οι συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες μίλησαν με αγάπη, πολλά μυστικά αποκαλύφθηκαν, αλλά η έκπληξη της βραδιάς ήταν η κοινή εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια και του...Εκατομμυριούχου Γρηγόρη Αρναούτογλου.

https://www.instagram.com/p/CfzM7UbASxq

Η απουσία του Γιώργου Γάλλου

Οι σεναριογράφοι της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης και ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώρτζης Ποφάντης, ήταν οι 5 άνθρωποι που δημιούργησαν και στήριξαν την σειρά. Μαζί με τους ηθοποιούς και τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες, μίλησαν με συγκίνηση για το τηλεοπτικό θαύμα σε καλλιτεχνικό αποτέλεσμα αλλά και σε τηλεθέαση. Σε αυτή την εκπομπή είχαμε επιστροφές με ηθοποιούς που άφησαν στους προηγούμενους κύκλους το αποτύπωμά τους. Ξεχώρισαν οι εμφανίσεις του Βασίλη Μπισμπίκη, του Γιάννη Στάνκογλου, του Αργύρη Πανταζάρα και του Θανάση Κουρλαμπά, ο οποίος παραμένει στην σκηνή της δολοφονίας του από τον Μελέτη, ως μία από τις κορυφαίες ερμηνείες στην σειρά και αυτό το παραδέχτηκαν και οι συνάδελφοί του. Είχαμε ωστόσο και την επανεμφάνιση της κορυφαίας Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία παραμένει στις καρδιές των φανς.

1657494321533-102817533-anet.JPG

Ο άγνωστος καυγάς Γκοτσόπουλου - Κίτσου

Όλοι οι ηθοποιοί μίλησαν για τις δυνατές σκηνές τους, για την συνεργασία με τους συναδέλφους τους και μοιράστηκαν ειλικρινά και με αγάπη πολύ θερμά λόγια, δείχνοντας πως πια και λόγω της σειράς, έχουν αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος μας αποκάλυψε όμως και τον άγνωστο καυγά του με την Μαρία Κίτσου: «Έπρεπε να γυρίσουμε την τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου στον κάμπο της Κωπαίδας. Πρέπει να αγκαλιάσω την Μαρία και να της πω λόγια αγάπης. Έλα όμως που πριν από λίγο έχουμε τσακωθεί, στο αυτοκίνητο. Κοπανιόμουν στο τιμόνι. Κάναμε όμως την σκηνή πολύ γρήγορα γιατί έπρεπε να μην χάσουμε το φως στην λήψη. Ήταν η μία και μοναδική φορά που τσακωθήκαμε και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή». Κατά την διάρκεια της χθεσινής εκπομπής, το επίσημο account της σειράς στο Instagram, μας αποκάλυψε και ένα άγνωστο video από την οντισιόν των δύο ηθοποιών, πριν ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος τους επιλέξει τελικά για τους ρόλους του Λάμπρου και της Ελένης.

Μαρία Κίτσου: «Μα τι φάση η Λενιώ; Είχα τους πιο όμορφους και ταλαντούχους παρτενέρ»

https://www.instagram.com/p/Cf2A9WxgFJi

Ζέτα και Γρηγόρης μαζί

Από τις εκπλήξεις της χθεσινής εκπομπής, ήταν ένα μίνι επεισόδιο από τον Εκατομμυριούχο. Βασικά μία ερώτηση που τέθηκε στην παίκτρια...Ζέτα Μακρυπούλια για το πόσα χαστούκια δόθηκαν συνολικά τα 3 χρόνια της σειράς. Τελική απάντηση δεν δόθηκε, αλλά το στιγμιότυπο ήταν επικό και αν μη τι άλλο πρωτότυπο.

https://www.instagram.com/p/Cf2IhWOgi8E

Το Twitter παράλληλα εκτός από αυτή την απάντηση, προσπαθούσε να βγάλει και ένα τελικό πόρισμα, για το ποιο από τα ερωτευμένα ζευγάρια της σειράς ήταν το καλύτερο.

Εδώ κάθε fun club έδινε τον...αγώνα του, αλλά είδαμε μία επικράτηση Ασημίνας και Νικηφόρου. Οι χρήστες όπως θα δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί σχολίασαν και την κορυφαία σκηνή του Κλεομένη και αποθεώσαν για μία ακόμη φορά τον Γιώργο Γεροντιδάκη για τον ρόλο του ως Μελέτης. Πάντως ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, λίγο πριν τελειώσει η εκπομπή, αποκάλυψε σε ποια σκηνή έκλαψε: «Στην δολοφονία της Ανέτ, την οποία είδα δύο φορές στο μοντάζ. Και τις δύο φορές έκλαψα».