Πόσο ωραία ήταν αυτή η νίκη της Κατερίνας Λαζαρίδου στο X- Factor

Πατούλια Κατερίνα
Πόσο ωραία ήταν αυτή η νίκη της Κατερίνας Λαζαρίδου στο X- Factor

Το να κερδίζει ο πιο άξιος καλλιτέχνης, το κορίτσι που το ήθελε όσο τίποτα άλλο και πάνω απ' όλα μια γυναίκα ένα talent show, είναι πολύ σημαντικό.

H Kατερίνα Λαζαρίδου ήταν η μεγάλη νικήτρια του φετινού X- Factor στο Mega. Το talent σόου του σταθμού έριξε αυλαία χαρίζοντας στην Κατερίνα με την ξεχωριστή φωνή και το ιδιαίτερο ταλέντο τα 150.000 ευρώ και το συμβόλαιο με την εταιρία Panik.

Και ήταν η νίκη της Λαζαρίδου αυτή που χρειαζόμασταν για να κάνουμε restart και να δούμε και πάλι με ενδιαφέρον ένα talent show.

Κακά τα ψέματα.

Στα σόου αυτά που την ψήφο του κοινού κερδίζουν στην πλειοψηφία όμορφα αγόρια με μέτρια φωνή, η Κατερίνα βγήκε νικήτρια με το σπαθί της, με το Twitter να μιλά για δικαιοσύνη.

Η πρώτη γυναίκα νικήτρια του X- Factor

https://www.instagram.com/p/Cf2WGJZqRGn

Και είναι δικαιοσύνη και για ένα κορίτσι που μέχρι πριν λίγους μήνες έκλαιγε μπροστά στην οθόνη του κινητού του, και σκεφτόταν πως δεν θα κάνει τίποτα στη μουσική:

«Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία, περάσαμε πολύ όμορφα, ήταν μια αξέχαστη πορεία. Θα θυμάμαι πάρα πολλά πράγματα. Δεν έχω μάθει να σκέφτομαι μακροχρόνια, θέλω βήμα βήμα να το πηγαίνω. Θέλω να αρχίσω να δουλεύω, δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι η νικήτρια. Δεν είχα σκοπό να πάω ποτέ. Στην αρχή ήμουν αρνητική, δεν έβλεπα τον εαυτό μου καθόλου στην σκηνή του X Factor, αλλά να που έκανα λάθος και μου βγήκε σε καλό. Νομίζω ότι ο Χρήστος Μάστορας χάρηκε παραπάνω από μένα. Ήταν όλα πολύ έντονα», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λαζαρίδου στα πρώτα της λόγια μετά τη νίκη.

Μια νίκη τόσο σημαντική για την πρώτη γυναίκα νικήτρια του X- Factor, ενός X- Factor με πραγματικά καλές φωνές και με παίκτες πολύ πιο ταλαντούχους από πολλά talent shows που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην ελληνική τηλεόραση.

Φωνές που άξιζαν

Και μπορεί το φετινό X-Factor να μην ξεχώρισε στον πίνακα τηλεθέασης και να χαρακτηρίστηκε από τις τηλεοπτικές live αστοχίες του Ηλία Ψινάκη που ενισχύθηκε από τον Νίκο Μουρατίδη σε ένα dejavu από 90’s τηλεόραση, όμως το φως της Μαρίζας Ρίζου, το χιούμορ του Χρήστου Μάστορα, η χαλαρότητα του Μιχάλη Κουϊνέλη και ο αψεγάδιαστος στην ομιλία και στην κριτική του Στέλιος Ρόκκος, μας έκαναν να ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο στο μέλλον των ελληνικών talent shows.

Το 20,3% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης, ήταν μια νίκη για το φετινό X- Factor, που κατάφερε να αντέξει κόντρα στο τελευταίο πέταγμα από τις Άγριες Μέλισσες.

«Την ευχαριστώ που ξεσκέπασε κάποιες πτυχές του εαυτού μου που ήταν κρυμμένες».

Ο Χρήστος Μάστορας ευχαρίστησε την παίκτρια με την οποία κέρδισε τον τελικό του X- Factor ως μέντορας γράφοντας χαρακτηριστικά, τα λόγια που κάθε νέος τραγουδιστής θέλει να ακούσει.

«Αυλαία χθες για το έβδομο X Factor. Είμαι απίστευτα χαρούμενος που η μεγάλη νικήτρια του παιγνιδιού είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου @isyourgirlkat , μια υπέροχη τραγουδίστρια που ξεχώρισα από την πρώτη μέρα των auditions. Είμαι χαρούμενος γιατί ήταν στην ομάδα μου αλλά και γιατί είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X Factor.

https://www.instagram.com/p/CbC-604AZYf

Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα, και πολύ πιο σημαντικό. Η Κατερίνα από την πρώτη μέρα είχε δηλώσει ότι είναι θαυμάστριά μου και ότι αποτελούσα για εκείνην πηγή έμπνευσης.
Μέχρι τότε δεν είχα ιδέα ότι θα μπορούσα να έχω επηρεάσει σε τέτοιο βαθμό έναν τόσο ταλαντούχο άνθρωπο.
Την ευχαριστώ που ξεσκέπασε κάποιες πτυχές του εαυτού μου που ήταν κρυμμένες.
Της είμαι ευγνώμων που με τα λόγια της και τη στάση της φώτισε κάποια σκοτεινά μου μονοπάτια.
Την ευχαριστώ γιατί μέσα από εκείνην αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου.
Για αυτό η Κατερίνα ήταν, είναι και θα είναι η νικήτρια της καρδιάς μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας.

https://www.instagram.com/p/Cf3llKwNfhp

Και το πιο αισιόδοξο ίσως στοιχείο του φετινού X- Factor είναι πως μπορείς να κερδίσεις ένα έπαθλο 150.000 ευρώ, δίχως να επιβιώνεις χωρίς τροφή στον Άγιο Δομίνικο εκθέτοντας την προσωπική σου ζωή για περισσότερους από έξι μήνες.