Η Νatalie Portman έχει στον νέο Thor τα πιο γραμμωμένα χέρια και βρήκαμε τις ασκήσεις που έκανε

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Νatalie Portman έχει στον νέο Thor τα πιο γραμμωμένα χέρια και βρήκαμε τις ασκήσεις που έκανε
En esta imagen proporcionada por Marvel Studios Natalie Portman en una escena de "Thor: Love and Thunder". (Jasin Boland/Marvel Studios-Disney via AP) ©Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.

Η δημοφιλής ηθοποιός έκανε εντατικές προπονήσεις για να αποκτήσει την απαιτούμενη μυϊκή μάζα για τον ρόλο της στον Thor.

Η Natalie Portman πρωταγωνιστεί στην ταινία «Thor στο Thor: Love and Thunder as the Mighty Thor», όπου ενσαρκώνει τον ρόλο της Jane Foster. Σε αντίθεση με πολλούς από τους προηγούμενους ρόλους της, ο συγκεκριμένος απαιτούσε να αποκτήσει άριστη φυσική κατάσταση και συγκεκριμένη σωματοδομή. Η 41χρονη σταρ της μεγάλης οθόνης αναγκάστηκε να πάρει μυϊκή μάζα και να αποκτήσει γράμμωση που παραπέμπει σε υπερήρωα.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στον Black Swan, μου ζήτησαν να γίνω όσο το δυνατόν πιο petite. Εδώ, μου ζητήθηκε να γίνω όσο το δυνατόν μεγαλύτερη. Αυτή είναι μια καταπληκτική πρόκληση».

H fitness μεταμόρφωση της Natalie Portman για τις ανάγκες του ρόλου της

Για να αποκτήσει την πιο fit εκδοχή του εαυτού της η Portman συνεργάστηκε με την πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια Pilates, Naomi Pendergast, διευθύντρια στο Real Performance Exercise (RPX).

Η Natalie Portman το 2019.

«Δεν ήταν μόνο να έχεις μεγάλους μύες», δήλωσε η Pendergast στο Shape. «Ο ρόλος της περιελάμβανε την εκμάθηση διαφόρων ακροβατικών που της απαιτούσαν να έχει έναν ισχυρό πυρήνα και μια ευέλικτη ικανότητα να προσγειώνεται καλά. Σίγουρα εξεπλάγην με το πόσο έντονη ήταν η φυσική πλευρά του ρόλου», συμπλήρωσε η προπονήτρια της Portman.

Η προπόνηση περιλάμβανε επίσης τρέξιμο, μια δραστηριότητα που απολαμβάνουν τόσο h Pendergast όσο και η Natalie Portman. «Η Νatalie λατρεύει να τρέχει, γι' αυτό βγαίναμε μερικές φορές την εβδομάδα για ένα τρέξιμο και περιλαμβάναμε μερικά σπριντ στον διάδρομο στις συνεδρίες μας στο γυμναστήριο. Είμαι αθλήτρια τριάθλου και εγώ, οπότε έχω τεράστια αγάπη για το τρέξιμο και εντυπωσιάστηκα πολύ με τη φυσική μορφή της Νatalie και την ικανότητά της να τρέχει γρήγορα», πρόσθεσε η Naomi Pendergast.

«Η Νatalie είναι ένας πολύ συγκεντρωμένος άνθρωπος. Αν και ο φόρτος εργασίας της ήταν πραγματικά κουραστικός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, πάντα εμφανιζόταν και έδινε το 100 τοις εκατό», τόνισε η γυμνάστρια της ηθοποιού.

Η Natalie Portman σήμερα.

Οι ασκήσεις χεριών της Natalie Portman που αξίζει να δοκιμάσεις


Πώς λειτουργεί: Κάνε τις ασκήσεις προθέρμανσης για 30 δευτερόλεπτα η καθεμία. Στη συνέχεια, κάνε 3 σετ από κάθε άσκηση στα επόμενα πέντε σούπερ σετ για τον αναγραφόμενο αριθμό επαναλήψεων. Ξεκουράσου για 30 δευτερόλεπτα μεταξύ κάθε σετ.

Τι θα χρειαστείς: ένα σετ αλτήρες και μια μακριά ζώνη αντίστασης

1) Power Band Squat Press

Στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των γοφών και βάλε μια μακριά ζώνη αντίστασης κάτω από τα πόδια, κρατώντας το άλλο άκρο και στα δύο χέρια στο ύψος του στήθους. Λύγισε σαν να κάνεις κάθισμα, φροντίζοντας να κρατάς το βάρος στις φτέρνες και τα γόνατα πάνω από τους αστραγάλους. Κράτησε τους αγκώνες σφιγμένους και σήκωσε τα χέρια ψηλά χωρίς να σηκώνεις τους ώμους προς τα αυτιά. Διατήρησε το βάρος στις φτέρνες καθ' όλη τη διάρκεια. Κάνε όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις για 30 δευτερόλεπτα.

2) Power Band Reverse Fly

Πώς θα το κάνεις: Στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο πλάτος των γοφών και κράτησε μια μακριά ταινία αντίστασης διπλωμένη στη μέση και στα δύο χέρια με τα χέρια τεντωμένα ευθεία μπροστά από τους ώμους. Άνοιξε τους ώμους καθώς ανοίγεις τα χέρια προς τα πλάγια, φροντίζοντας να μην λυγίζεις προς τα πίσω. Κλείσε τα χέρια αργά και με έλεγχο, ώστε να μεγιστοποιήσεις τη στρατολόγηση των μυών στους ώμους. Κράτησε το βάρος ομοιόμορφα ανάμέσα από τα πόδια σου. Κάνε όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις για 30 δευτερόλεπτα.

Οι 5 ασκήσεις που θα τονώσουν τους κοιλιακούς σου λίγο πριν την παραλία

Πηγή κεντρικής: apimages.com