Η Μπέττυ Μαγγίρα φωτογραφήθηκε με το μαγιό της και η Έλλη Κοκκίνου...αγανάκτησε

Η Μπέττυ Μαγγίρα φωτογραφήθηκε με το μαγιό της και η Έλλη Κοκκίνου...αγανάκτησε

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ξεκίνησε τις διακοπές της και η ανάρτηση της έφερε την...αγανάκτηση της Έλλης Κοκκίνου. 

Χωρίς θεατρικές υποχρειώσεις είναι αυτό το καλοκαίρι η Μπέττυ Μαγγίρα και μετά το τέλος της εκπομπής της στο Open, αναχώρησε οικογενειακώς για τις Κυκλάδες. Η πρώτη φωτογραφία της από το καλοκαίρι της, έφερε αναστάτωση στο Instagram. Και η Έλλη Κοκκίνου έσπευσε να σχολιάσει με...αγανάκτηση.

Και αν ξυπόλυτη χορεύω

Χωρίς να αποκαλύπτει τον προορισμό της η Μπέττυ Μαγγίρα φωτογραφίζεται μπροστά από ένα κλασσικό κυκλαδίτικο σπίτι, μόνο με το μαύρο της μπικίνι και το καπέλο της, αρκετά μαυρισμένη, αλλά και χαρούμενη, καθώς έχει ξεκουραστεί. Μόνο που αυτή η πόζα της έφερε αναστάτωση σε followers και φίλους της. Δίκαια γιατί έχει υπέροχες αναλογίες. Δείτε για του λόγου το αληθές.

https://www.instagram.com/p/Cf52__nMPyR

Στις δύο φωτογραφίες τις οποίες δημοσίευσε της περιείχε και ένα στίχο από τραγούδι της Καίτης Γαρμπή: «Κι αν ξυπόλητη χορεύω…(πηγαίνετε στην 2η φωτό παρακαλώ) με σημαία μου μια φούστα».

maggirabetty3.jpg

Μία άλλη όμως τραγουδίστρια και πολύ καλή της φίλη, αγανάκτησε. Όχι φυσικά με την αναφορά σε τραγούδι μίας άλλης συναδέλφου της, αλλά με το απίστευτο κορμί της Μπέττυς. Και η Έλλη Κοκκίνου αντέδρασε ως εξής: «Κάπου έλεος πια ρε παιδί μου». Με την πάντα ετοιμόλογη Μπέττυ να μην χάνει την ευκαιρία να της απαντήσει: «Άσε μας κοπελιά. Μην μιλάς εσύ που είσαι φέτες!».

kokkinoumaggira.JPG

Η μεγάλη φετινή επιτυχία της Μπέττυς

Οι διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις κόρες τους Καλλινίκη και Αντριάνα θα συνεχιστούν μέχρι τα μέσα Αυγούστου, ενώ αργότερα θα πρέπει να επιστρέψει για να προετοιμαστεί για την τηλεοπτική της εκπομπή. Μία μέρα πριν είχαμε και την ανακοίνωση του Open για την ανανέωση της συνεργασίας τους, για την παρουσίαση και πάλι της πρωινής εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Neon χρώματα: Αυτό το καλοκαίρι φόρεσε τα όπως η Μπέττυ Μαγγίρα

maggiraproiniatika.jpg

Όπως θα παρατηρήσετε από την ανακοίνωση που σας παραθέτουμε, το κανάλι είναι πραγματικά ενθουσιασμένο με την συνεργασία τους: «Το OPEN, με την ολοκλήρωση της εξαιρετικής συνεργασίας με την Μπέττυ Μαγγίρα, προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου της παρουσιάστριας. Η συγκεκριμένη εξέλιξη, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο ότι το κανάλι και η Μπέττυ Μαγγίρα δεσμεύονται σε μία συνεργασία με προοπτική, έχοντας ως κοινό στόχο να ανοίγουν καθημερινά για τους τηλεθεατές ένα παράθυρο στην αισιοδοξία και τη θετική διάσταση της καθημερινότητας. Η πολυτάλαντη Μπέττυ Μαγγίρα, θα συνεχίσει να δίνει ραντεβού καθημερινά στις 09:50 και τη νέα σεζόν από τον αέρα του OPEN, με ένα μεγάλο ζεστό χαμόγελο, κέφι και άπλετο χιούμορ».

https://www.instagram.com/p/Cft2sgSMFv3

Η Μπέττυ βρέθηκε φέτος στην πρωινή ζώνη, αντιμετωπίζοντας μεγάλο ανταγωνισμό. Όμως με κύρια συστατικά την υπομονή της, το πάντα σωστά διατυπωμένο σχόλιό της, την ζωντάνια της και το χιούμορ της, κατάφερε τους τελευταίους μήνες να ανεβάσει την τηλεθεάση της εκπομπής. Η μεγάλη επιτυχία της ωστόσο δεν είναι τα νούμερα. Είναι το αποτύπωμα που άφησε ως τηλεοπτικό πρόσωπο στο κοινό. Για να το πούμε απλά, χαίρεσαι να την παρακολουθείς. Μπορεί να ανταπεξέλθει με άνεση σε κάθε θεματολογία (ακόμη και σε θέματα αμιγώς ενημερωτικά) και εκφράζει την άποψή της ολοκληρωμένα, χωρίς εμπάθειες, χωρίς αχρείαστους εντυπωσιασμούς. By the way έκανε και τα πιο χιουμοριστικά τρειλερ εκπομπής για την φετινή σεζόν.