Άντζελα Γκερέκου: Ένας χρόνος χωρίς τον Τόλη της - Τα γυρίσματα στις φυλακές της Κύπρου και η Ελπίδα

Κατερίνα Μπούσιου
Άντζελα Γκερέκου: Ένας χρόνος χωρίς τον Τόλη της - Τα γυρίσματα στις φυλακές της Κύπρου και η Ελπίδα

Το ετήσιο μνημόσυνο για τον Τόλη Βοσκόπουλο και τα γυρίσματα στις φυλακές της Λεμεσού. Η Αθηνά δεινοπαθεί στις φυλακές αλλά...υπάρχει Ελπίδα. 

Ο νέος κύκλος της σειράς του Mega, «Η Γη της ελιάς» ξεκινά με μεγάλες περιπέτειες για την Αθηνά και η Άντζελα Γκερέκου βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες για γυρίσματα στις φυλακές της Κύπρου. Η συνέχεια δεν θα είναι τόσο εύκολη για εκείνη αλλά υπάρχει ελπίδα. Κυριολεκτικώς και μεταφορικώς. Το συγκεκριμένο διάστημα ωστόσο σε προσωπικό επίπεδο για την γνωστή ηθοποιό είναι ιδιαίτερο, καθώς σε λίγες μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απώλεια του αγαπημένου της Τόλη Βοσκόπουλου.

Ένας χρόνος δίχως εκείνον

Στις 19 Ιουλίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την απώλεια του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου και αυτό το διάστημα είναι δύσκολο σε συναισθηματικό επίπεδο για εκείνη. Η παρουσία του στην ζωή της υπήρξε καταλυτική και η απώλειά του την συνέτριψε, όπως και την κόρη τους Μαρία. Σήμερα το πρωί η ηθοποιός ενημέρωσε μέσω ανάρτησής της πως το μνημόσυνο για τον κορυφαίο τραγουδιστή, θα τελεστεί την Κυριακή στις 12.00 το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Η Γη της ελιάς: Έπαιξε τραγούδι του Βοσκόπουλου και η κίνηση της Άντζελας Γκερέκου μας συγκλόνισε

https://www.instagram.com/p/Cf8ebrZr1Ck

Τα γυρίσματα στις φυλακές της Κύπρου

Ο τελευταίος χρόνος ωστόσο είχε και μία νότα χαράς για την Άντζελα Γκερέκου και η συμμετοχή της σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά Η Γη της ελιάς, ως Αθηνά Βρετάκου, την βοήθησε να ξεπεράσει - όσο αυτό ήταν δυνατόν - την απώλεια. Η σειρά και την προηγούμενη σεζόν πραγματοποίησε αρκετά γυρίσμα στην Κύπρο, όπου είναι και η έδρα της εταιρείας παραγωγής του Ανδρέα Γεωργίου, δημιουργού και σκηνοθέτη της. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα έγιναν και τα πρώτα κοινά γυρίσματα της Άντζελας Γκερέκου με την γνωστή τραγουδίστρια Ελπίδα, η οποία θα παίξει τον ρόλο της συγκρατούμενης που θα στηρίξει ψυχολογικά την Αθηνά σε όλο αυτό το δράμα που περνά. Εκτός γυρισμάτων οργανώθηκε και μία βραδιά για τις κρατούμενες των φυλακών Λεμεσού, όπου η Ελπίδα τραγούδησε για εκείνες.

1657701786397-503698334-gkerekoufilakes.jpeg

Με χειροπέδες και με την κατακραυγή της Μάνης

Στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου, είδαμε την Αθηνά να συλλαμβάνεται από τον αστυνόμο Κουράκο, ως ύποπτη για την δολοφονία του Δημήτρη. Σε όλη την Μάνη πια αποκαλύφθηκε πως τελικά δεν ήταν ο γιος της, αλλά πρώην εραστής της. Ο μόνος που θα σταθεί στο πλευρό της για να την υπερασπιστεί θα είναι ωστόσο ο Λυκούργος, ο οποίος και θα αναλάβει την υπεράσπισή της. Θα αθωωθεί τελικά, αλλά η δοκιμασία που έχει περάσει θα την αλλάξει αρκετά. Βγαίνοντας από την φυλακή θα πρέπει να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με τους Βρετάκους και να αποκαταστήσει το γόητρο της στην εταιρεία. Δύσκολο.

https://www.instagram.com/p/CfMc8oMIB7T