Ο Νικηφόρος των Άγριων Μελισσών άλλαξε - Ο Αναστάσης Ροϊλός γίνεται Χόρν αλλά κάτι άλλο μας θυμίζει

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νικηφόρος των Άγριων Μελισσών άλλαξε - Ο Αναστάσης Ροϊλός γίνεται Χόρν αλλά κάτι άλλο μας θυμίζει

Από Νικηφόρος Σεβαστός, γίνεται Δημήτρης Χόρν στην νέα σειρά «Φλόγα και άνεμος». 

Νέοι ορίζοντες άνοιξαν για τον Αναστάση Ροϊλό μετά το τέλος των Άγριων Μελισσών. Ο Νικηφόρος Σεβαστός δίνει την θέση του, σε έναν μεγάλο ηθοποιό του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου, τον Δημήτρη Χόρν. Και στις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα είναι αγνώριστος. Εκτός υποκριτικής, ο Αναστάσης Ροϊλός, μόλις έκανε το πρώτο του συγγραφικό του βήμα.

Αγνώριστος ή κάποιον σας θυμίζει;

Το best seller του δημοσιογράφου και συγγραφέα Στέφανου Δάνδολου «Φλόγα και άνεμος» το οποίο αναφέρεται στον θυελλώδη έρωτα και τον γάμο του Γεώργιου Παπανδρέου και της κορυφαίας ηθοποιού Κυβέλης, μεταφέρεται τηλεοπτικά στην ΕΡΤ με ένα πολύ αξιόλογο καστ. Στον ρόλο της Κυβέλης είναι η Καριοφυλλιά Καραμπέτη και στον ρόλο του Γεωργίου Παπανδρέου ο Άρης Λεμπεσόπουλος.

https://www.instagram.com/p/Cfb54tMKCFQ

Εκεί θα συναντήσουμε και τον γνωστό μας Νικηφόρο των Άγριων Μελισσών, ο οποίος έχει ένα ρόλο έκπληξη, καθώς θα υποδυθεί τον Δημήτρη Χόρν. Ο ηθοποιός θρύλος του ελληνικού θεάτρου και του κινηματογράφου, υπήρξε βαφτισιμιός της Κυβέλης και η παρουσία του θα είναι σε αρκετά επεισόδια, λίγο πριν το τέλος του Γέρου της Δημοκρατίας. Και η εξωτερική εμφάνιση του Αναστάση Ροϊλού έχει αλλάξει ριζικά, όπως βλέπετε και στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσαν μέλη της παραγωγής, για να συμβαδίζει με τον ρόλο και το κλίμα της εποχής. Και αν παρατηρήσετε, τώρα καταλάβαμε ότι φυσιογνωμικά, ο Αναστάσης Ροϊλός μοιάζει αρκετά με έναν άλλο συνάδελφο του. Τον Πάνο Βλάχο.

https://www.instagram.com/p/Cf658DXIXAR

Δείτε και μία παρόμοια φωτογραφία του συναδέλφου του, όταν πρωταγωνιστούσε στην σειρά «Αγγελική» για του λόγου το αληθές.

vlaxos.jpg

Η προσωπική ιστορία ανάμεσα στον πολιτικό και στην ηθοποιό, εξελίσσεται στον χρόνο, παράλληλα με όλα τα κορυφαία ιστορικά γεγονότα της Ελλάδας. Η ιστορία μας ταξιδεύει στην Σμύρνη, στο Παρίσι, στο Βερολίνο αλλά και στην Χίο, όπου πριν από ένα μήνα έγιναν και τα σχετικά γυρίσματα. Πριν από τρείς μέρες έγινε και το μεγάλο νυχτερινό γύρισμα στην Μητρόπολη Αθηνών, αναπαράσταση της κηδείας του Γεωργίου Παπανδρέου, με την συμμετοχή περισσότερων από 140 κομπάρσων.

Ρόλο - έκπληξη στην σειρά έχει επίσης η Τάνια Τσανακλίδου ως η μητέρα της Κυβέλης, ο Αργύρης Πανταζάρας ως αστυνομικός νυμφευμένος με την Λένα Παπαληγούρα, αλλά και η Πέγκυ Σταθακοπούλου ως Μιράντα Μυράτ. Σε μικρό ρόλο ως Ροζίτα Σεράνο θα δούμε την Δωροθέα Μερκούρη, ενώ την μουσική υπογράφει ο Γιώργος Χατζηνάσιος, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη να ερμηνεύει και το τραγούδι των τίτλων.

Ο πολυτάλαντος Αναστάσης Ροϊλός, κυκλοφόρησε και πριν από λίγες μέρες και το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο «Πολιτισμός είναι το σώμα» το οποίο είναι απόδοση από τα αγγλικά της εκπαιδευτικής μεθόδου επί σκηνής του κορυφαίου Ιάπωνα σκηνοθέτη, Tadashi Suzuki, τον οποίο ηθοποιός όχι μόνο είχε γνωρίσει από κοντά αλλά μαθήτευσε κοντά του στην Ιαπωνία. Ήταν το διάστημα λίγο πριν κάνει την πρώτη του οντισιόν για τις Άγριες Μέλισσες.