O Bradley Cooper ερωτεύτηκε (ξανά) και η νέα αγαπημένη του έχει σχέση με την πολιτική

Κατερίνα Μπούσιου
O Bradley Cooper ερωτεύτηκε (ξανά) και η νέα αγαπημένη του έχει σχέση με την πολιτική

 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

AP

Η διευθύντρια της Vogue, Αnn Wintour ήταν εκείνη που έφερε κοντά τον Bradley με την Huma Abedin. 

Οι έρωτες του Bradley Cooper και η κατάληξή τους, θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη και ταινία. Ο γόης του Hollywood είναι ξανά δεσμευμένος, αλλά αυτή την φορά είναι πολύ προσεκτικός στο να εμφανιστεί δημόσια με την ισχυρή γυναίκα της πολιτικής Huma Abedin.

Η μυστική κοινή συμβίωση

Το όνομα της Huma Abedin δεν είναι καθόλου τυχαίο στην αμερικάνικη πολιτική σκηνή. Υπήρξε στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος για πολλά χρόνια και επικεφαλής της καμπάνιας της Hilary Clinton για την προεδρία των ΗΠΑ. Όπως θα δείτε, μοιάζει με δίδυμη αδελφή της Amal Alamuddin και συζύγου του George Clooney. Φοβερή ομοιότητα.

https://www.instagram.com/p/CdG9JgcvaH6

Είχε αρκετές φιλοδοξίες για να ανέβει ακόμη πιο ψηλά στην πολιτική πυραμίδα των Δημοκρατικών, αλλά αυτή ανεκόπη κάπως βίαια, καθώς η σκιά των σκανδάλων του πρώην πια συζύγου της και γερουσιαστή Anthony Weiner, έπεσε πάνω της. Ο γερουσιαστής κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και μάλιστα την εποχή που διεκδικούσε με μεγάλες αξιώσεις εκλογής, την θέση του δημάρχου της Νέας Υόρκης. Εκείνος παραιτήθηκε και εκείνη τον χώρισε και πήρε την κηδεμονία των δύο τους παιδιών.

Η Huma Abedin έχει καταγωγή από το Πακιστάν και την Ινδία από την πλευρά των γονιών της, αλλά έχει μεγαλώσει στην Σαουδική Αραβία. Έχει ενεργό ρόλο στο Ίδρυμα Clinton, ενώ είναι ένα αρκετά προβεβλημένο πρόσωπο και λόγω των κοινωνικών και φιλανθρωπικών της δράσεων. Οι φήμες για δεσμό της με τον ηθοποιό Bradley Cooper ξεκίνησαν πριν από δύο μήνες. Και λίγες μέρες πριν, όπως αναφέρει η Page Six, η Huma Abedin νοίκιασε το σπίτι που έμενε μέχρι πρόσφατα με τα παιδιά της και μετακόμισε αλλού. Στο πρόσφατο Met Gala, ο Cooper και η Abedin έφτασαν με διαφορά δύο λεπτών για να μην γίνουν αντιληπτοί από τους φωτογράφους, αλλά ωστόσο μέσα στην εκδήλωση ήταν συνέχεια μαζί.

https://www.instagram.com/p/CfuVXgUNKXS

Ann Wintour η προξενήτρα

Εκείνη η οποία τους έφερε κοντά, ήταν η διευθύντρια της Vogue, Ann Wintour, η οποία είναι στενή φίλη του Cooper και θαυμάζει την Abedin. Ο Cooper όμως, είναι αρκετά προσεκτικός, προφανώς και λόγω των προηγούμενων δεσμών του, με πρόσφατο εκείνον με την Irina Shayk ο οποίος έληξε άδοξα λόγω της φημολογούμενης σχέσης του με την Lady Gaga. Ο Bradley έχει ωστόσο πολύ καλές σχέσεις με την Shayk λόγω και της κόρης τους Lea. Αυτό το διάστημα έχει μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα για την βιογραφική ταινία του μεγάλου μουσικού Leonard Bernstein και είναι πραγματικά αγνώριστος στον ρόλο του.

https://www.instagram.com/p/CfuY1ptO_nU