Ο Bradley Cooper εξομολογείται τη μάχη του με τον εθισμό και το περιστατικό που του άλλαξε τη ζωή

Νατάσσα Σχοινά
Ο Bradley Cooper εξομολογείται τη μάχη του με τον εθισμό και το περιστατικό που του άλλαξε τη ζωή

Ο Bradley Cooper στο MET Gala 2022

AP

Ο ηθοποιός μίλησε σε διάσημους συναδέλφους του για τη δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που ανά διαστήματα έχουν τοποθετηθεί δημόσια για τη μάχη τους με τον εθισμό είτε αυτός αποκαλείται «αλκοόλ» είτε «ναρκωτικά». Η πίεση με την οποία συνοδεύεται η δημοσιότητα συνδυαστικά με τα «μπαγάζια» από το παρελθόν, αρκούν ενίοτε για να επιλέξει κάποιος αυτόν τον καταστροφικό δρόμο.

Οι αποκαλύψεις του Bradley Cooper για τον εθισμό

Ο Bradley Cooper μίλησε πρόσφατα -13 Ιουνίου- στο podcast «Smartless» του Amazon Music και του Wondery και σχολίασε στους συνοικοδεσπότες Jason Bateman, Will Arnett και Sean Hayes τις δυσκολίες που βίωσε με τον εθισμό του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ στη δεκαετία των 00s.

Ο 47χρονος πλέον Cooper ήταν τότε ένας αυτοκαταστροφικός άνθρωπος που είχε χαθεί μέσα στον εθισμό του. Ώσπου ο Arnett που τότε ήταν παντρεμένος με τη φίλη του ηθοποιού, Amy Poehler, δε δίστασε να του μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό και τη συμπεριφορά του.

«Ήμουν εθισμένος στην κοκαΐνη. Ήμουν εντελώς καταθλιπτικός», είπε χαρακτηριστικά ο Cooper.

Η Lady Gaga ακόμα συμβουλεύεται τον Bradley Cooper

Η βραδιά που τον άλλαξε

Ο πρωταγωνιστής του «A Star Is Born» δεν είχε καθόλου αυτοεκτίμηση και προσπαθώντας να καλύψει τις δικές του ανασφάλειες ακολούθησε μία πολύ άσχημη τακτική. Άρχισε να γίνεται αγενής και πλήγωνε τους ανθρώπους. Αποκορύφωμα ένα περιστατικό σε πάρτι του 2004 που είχε διοργανώσει ο Arnett και, ενώ νόμιζε πως ήταν «τόσο αστείος» στους υπόλοιπους καλεσμένους, ο οικοδεσπότης τού είπε πως συμπεριφερόταν σαν «πραγματικός μ*****ς» όλη τη βραδιά.

28th Annual SAG Awards - Arrivals

«Αυτή ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι είχα πρόβλημα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Απλά δε θα το ξεχάσω ποτέ. Ο άνθρωπος που πιστεύει ότι κάνω ‘κακό χιούμορ’ μού το λέει. Πήρε το ρίσκο να κάνει μία δύσκολη συζήτηση μαζί μου και να με βάλει στο μονοπάτι του να αποφασίσω να αλλάξω τη ζωή μου», είπε ο Cooper.

Από τα 29 έως τα 33, ο Cooper αναθεώρησε ριζικά τις σχέσεις του με τους άλλους αλλά και με τον ίδιον του τον εαυτό, κάτι που τον βοήθησε στο να απολαύσει την πατρότητα στο 100% και να μπορεί να είναι εκεί για την κόρη του.

Η Lea Shayk Cooper γεννήθηκε στις 21 Μαρτίου του 2017 και είναι καρπός του έρωτά του με την πρώην του, Irina Shayk (σ.σ. Το ζευγάρι χώρισε το 2019 και έκτοτε έχει κοινή κηδεμονία της μικρής).