Η μαμά της Shakira ήταν ξεκάθαρη και θέλει η κόρη της να τα ξαναβρεί με τον Pique

Η μαμά της Shakira ήταν ξεκάθαρη και θέλει η κόρη της να τα ξαναβρεί με τον Pique

(Photo by Greg Allen/Invision/AP, File)

2018 Invision

Η Νίδια Ριπόλ θέλει η κόρη της να είναι ευτυχισμένη και προσδοκά σε επανανένωση του ζευγαριού. 

Η λατίνα τραγουδίστρια και ο πατέρας των παιδιών της τηρούν ακόμη σιγή ιχθύος μετά τον χωρισμό τους, αλλά η μαμά της Shakira ήταν η μόνη που εξέφρασε τα πρώτα λόγια για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόρη της, μιλώντας και με ειλικρίνεια για το τι είναι αυτό που επιθυμεί η ίδια.

Η Jennifer Lopez παραδέχεται πως η συνεργασία της με την Shakira ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο

https://www.instagram.com/p/CfFvskXML-4

Θέλει να τα ξαναβρούν

Η Shakira βρίσκεται ακόμη στην Βαρκελώνη όπου μένει με τα παιδιά της σε άλλο σπίτι από εκείνο που στέγασε τον έρωτά της με τον Pique για 11 χρόνια, αλλά ακόμη δεν έχει δώσει κάποια συνέντευξη για να μιλήσει για τον χωρισμό της. Άλλοι λένε πως δεν είναι και στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση για να το κάνει, ενώ άλλοι μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της μαμάς της Νίδια Ριπόλ, πιστεύουν ότι τρέφει ελπίδες για την επανασύνδεσή τους. Η κάμερα του Europa Press εντόπισε την μαμά της λατίνας σταρ η οποία μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόρη της. Δήλωσε λοιπόν πως η Shakira είναι καλά και πως τα παιδιά της, δίνουν δύναμη σε εκείνη. Και όταν ο δημοσιογράφος την ρώτησε αν θα ήθελε να το ζευγάρι να τα ξαναβρεί απάντησε λακωνικά: «Λογικό είναι».

Οι γονείς της Shakira ήταν στο πλευρό της από την πρώτη στιγμή, ενώ η οικογένεια αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα και τον σοβαρό τραυματισμό του πατέρα της, ο οποίος βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της αποθεραπείας. Τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης έχουν αναγάγει το θέμα του χωρισμού του διάσημου ποδοσφαιριστή και της τραγουδίστριας, ως το πιο μεγάλο θέμα του δικού τους lifestyle, γιατί υπήρξε ένα χαμηλών τόνων ζευγάρι και ιδιαίτερα αγαπητό. Σε φιλάθλους και μη. Τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης πάντως, υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν. Ειδικά αν ισχύει η φημολογούμενη απιστία του Pique.

https://www.instagram.com/p/CfzFQVdMu-f