Η Shakira το φτάνει στα άκρα και οδηγεί τον πρώην σύντροφό της Gerard Pique στα δικαστήρια

Κατερίνα Μπούσιου
Η Shakira το φτάνει στα άκρα και οδηγεί τον πρώην σύντροφό της Gerard Pique στα δικαστήρια

 (Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

2022 Invision

Ο έρωτας δίνει την θέση του στην μεγάλη αντιπαράθεση, καθώς η τραγουδίστρια φαίνεται διατεθειμένη να λύσει με την νομική οδό τα ζητήματα που ανέκυψαν μετά τον χωρισμό της με τον διάσημο ποδοσφαριστή Gerard Pique. 

Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την στιγμή που ανακοινώθηκε ο χωρισμός της Shakira και του Gerard Pique και φαίνεται πως όχι μόνο θα έχουμε δικαστική αντιπαράθεση μεταξύ του πρώην ζευγαριού, αλλά και μετακόμιση που ίσως προκαλέσει προβλήματα.

https://www.instagram.com/p/CePw6X4skt1

Η Jennifer Lopez παραδέχεται πως η συνεργασία της με την Shakira ήταν η χειρότερη ιδέα στον κόσμο

Θα υπάρξει συμφωνία για την κηδεμονία των παιδιών;

Η λατίνα τραγουδίστρια σύμφωνα με την Ισπανική αθλητική εφημερίδα Marca, σκοπεύει να διευθετήσει με τον δικηγόρο της και με δικαστική απόφαση το θέμα της κηδεμονίας των δύο αγοριών που απέκτησε μαζί με τον Pique, τον Σάσα και τον Μιλάν. Το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί και το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να διευθητήσουν είναι το ποσό της κάλυψης των αναγκών των παιδιών αλλά και τον χρόνο που θα περνά ο πατέρας τους μαζί τους.

https://www.instagram.com/p/CdTlpXDO48c

Εκείνο που ίσως περιπλέξει τα πράγματα, αν τελικά υπάρχει κοινή συμφωνία των δυό τους, είναι η μετακόμιση που σκοπεύει να κάνει η Κολομβιανή σταρ στο Μαιάμι. Θέλει να επιστρέψει στις ΗΠΑ, εκεί που όχι μόνο ξεκίνησε, αλλά άνθισε η καριέρα της. Η θυσία που έκανε για να ακολουθήσει τότε τον έρωτα της καρδιάς της στην Ισπανία, μπορεί να της δημιούργησε μία όμορφη οικογένεια, αλλά στοίχισε στην καριέρα της.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη πως θα αντιδράσει σε αυτό το ενδεχόμενο ο διάσημος ποδοσφαιριστής. Ο οποίος εκτός από τον χωρισμό με την Shakira, βιώνει και το οριστικό του διαζύγιο με την ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Και δεν γνωρίζουμε επίσης αν υπάρχει και κάποια μυστική συμφωνία μεταξύ τους από την αρχή της σχέσης τους πριν από 11 χρόνια, που να όριζε την τακτοποίηση των κοινών περουσιακών στοιχείων. Γιατί σε αυτή την περίπτωση ο δικαστικός αγώνας θα είναι μακρύς.