Κρυφή συμφωνία ανάμεσα σε Shakira - Piquet και το πρώτο ποστ μετά τον χωρισμό

Κρυφή συμφωνία ανάμεσα σε Shakira - Piquet και το πρώτο ποστ μετά τον χωρισμό

Επάνοδος στα social media για την λατίνα Shakira, ενώ δημοσιογράφος έδωσε στοιχεία για το ποιά ήταν η αληθινή σχέση της με τον Piquet. 

Η Shakira μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Piquet αποφάσισε να κάνει δυναμική επαγγελματική επιστροφή. Ωστόσο νέες πληροφορίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τη αιτία της οριστικής ρήξης με τον Piquet και πατέρα των δύο της αγοριών. Και αυτή τη φορά δεν μιλούν για απιστία, αλλά για μία άτυπη συμφωνία μεταξύ του ζευγαριού που συμβίωνε μαζί για 11 χρόνια, που απλά διεκόπη.

https://www.instagram.com/p/CdbSQ4BODuk

Γέλια και χοροί μετά τον χωρισμό

Με ένα backstage story από το νέο show «Dancing with my self» στο οποίο συμμετέχει ως κριτής, η Shakira δείχνει την ψυχολογική της διάθεση και φαίνεται χαρούμενη, στην νέα εποχή της ζωής της, μετά τον χωρισμό με τον Piquet.

Το ζευγάρι που είχε μονοπωλήσει αρκετά την δημοσιότητα με τον έρωτά του, απασχολεί και με τον χωρισμό του. Μετά τις φήμες για απιστία του αμυντικού της Barcleona, πριν από λίγες ώρες ήρθαν νέα δεδομένα που αλλάζουν όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα.

Ο ισπανός δημοσιογράφος Jose Antonio Aviles, υποστήριξε καταρχάς σε τηλεοπτική εκπομπή πως η λιτή ανακοίνωση του χωρισμού, έγινε με πρωτοβουλία της Shakira χωρίς να έχει την έγκριση του Piquet. Θυμίζουμε ότι σε αυτή αναφερόταν πως: «Με λύπη σας επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε και για την ευημερία των παιδιών μας, τα οποία αποτελούν την ύψιστη προτεραιότητά μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας».

https://www.instagram.com/p/CYKet5dsGx8

Ο δημοσιογράφος μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή Viva la Vida, υποστήριξε πως δεν υπήρξε η απιστία του ποδοσφαιριστή, ως η κύρια αιτία και αφορμή του χωρισμού. Το ζευγάρι όπως λέει ο Aviles, είχε κάνει εδώ και χρόνια έναν συμβιβασμό, που προέβλεπε μία ελευθερία στην προσωπική τους ζωή και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η συμφωνία έλεγε να κάνει ο καθένας ότι θέλει, αρκεί να παρουσιάζονται ως ζευγάρι στο κοινό».

Ποια είναι η γυναίκα που χώρισε οριστικά Shakira και Gerard Pique

Ωστόσο, επειδή ο ισπανός συνάδελφος, επικαλέστηκε πολλές φορές την πλευρά του Piquet ως την επίσημη πηγή της πληροφόρησής του, δεν ξέρουμε αν είναι και αντικειμενικός. Η Shakira αλλά και ο πρώην συντροφός της με τον οποίο ποτέ δεν παντρεύτηκαν, δεν έχουν κάνει κάποια δημόσια τοποθέτηση, αλλά κάποιοι υποστηρίζουν πως αυτό δεν θα αργήσει. Τα δύο αγόρια του ζευγαριού, ο Milan και ο Sasha μένουν με την μητέρα τους, ενώ ο πατέρας τους όπως φημολογείται, είχε μετακομίσει πριν από αρκετούς μήνες από το σπίτι που έμεναν οικογενειακά.