Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson θα γίνουν γονείς ξανά

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson θα γίνουν γονείς ξανά

Το πρώην ζευγάρι περιμένει παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Μετά το σκάνδαλο με το τρίτο παιδί του Tristan Thompson, ο μπασκετμπολίστας φαίνεται πως θα διαιωνίσει κι άλλο το είδος του, αφού περιμένει μωρό με την πρώην του, Khloé Kardashian, μέσω παρένθετης μητέρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το μωρό που περιμένουν είναι αγόρι και η γονιμοποίηση έγινε πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο με την τρίτη απιστία του Tristan.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η True θα αποκτήσει έναν αδερφό που συνελήφθη τον Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloe να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», είπε ένας εκπρόσωπος της Kardashian στο Page Six.

Khloé Kardashian: Έτοιμη να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον Tristan Thompson

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί για την Kardashian και τον πρώην σύντροφό της, αφού είναι ήδη γονείς της 4χρονης κόρης True.

Όλη η αλήθεια για τη σχέση - Tristan

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, παρά το γεγονός ότι το πρώην ζευγάρι θα αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί, οι δυο τους δεν είναι ξανά μαζί και δεν έχουν μιλήσει από τον Δεκέμβριο εκτός των θεμάτων που έχουν να κάνουν με την True.

Η Khloé Kardashian είχε πιάσει ξανά στο παρελθόν τον Tristan Thompson να την απατά και μάλιστα την περίοδο που ήταν έγκυος στην True, το 2018, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά έγινε γνωστή ακόμη μία απίστια του με την τότε BFF της Kylie Jenner, Jordyn Woods.

Η Khloé Kardashian έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή

Η επόμενη ημέρα φαίνεται πως ήρθε για την Khloé Kardashian, η οποία πέρασε δύσκολες στιγμές μετά την απιστία του Tristan Thompson. Το πρώην ζευγάρι έχει πάρει χωριστούς δρόμους και τον τελευταίο καιρό οι φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αναφέρουν πως η τηλεπερσόνα είναι in love με επενδυτή ιδιωτικών κεφαλαίων.

Σύμφωνα με πηγή από το στενό της περιβάλλον, η Khloé έχει ξεπεράσει τον πρώην σύντροφό της ο οποίος την απάτησε όχι μία αλλά δύο φορές, κάνοντας μάλιστα μωρό με άλλη γυναίκα όταν ήταν μαζί. «Παρά όλα όσα συνέβησαν μεταξύ της Khloe και του Tristan, θα τον αγαπά πάντα ως πατέρα της κόρης της», είπε χαρακτηριστικά η πηγή στο HollywoodLife.

Η απιστία του Tristan Thompson

H γυμνάστρια Maralee Nichols υποστηρίζει ότι συνευρέθηκε ερωτικά με τον Tristan Thompson το Σαββατοκύριακο των γενεθλίων του, τον Μάρτιο του 2021. Εκείνος τότε ήταν ακόμα ζευγάρι με την Khloé Kardashian. Η Nichols έμεινε έγκυος και γέννησε τον Δεκέμβρη το παιδί του. O μπασκετμπολίτας δεν δεχόταν ότι είναι ο πατέρας του παιδιού της και ζήτησε τεστ DNA. Το τεστ πατρότητας απέδειξε ότι ο Thompson είναι πράγματι ο πατέρας του παιδιού της Nichols, με την Khloé Kardashian να δέχεται ένα ακόμη «χτύπημα».