Ένας χρόνος από την ανακοίνωση του χωρισμού Βανδή - Νικολαϊδη: Οι αλλαγές και το νέο ξεκίνημα

Ένας χρόνος από την ανακοίνωση του χωρισμού Βανδή - Νικολαϊδη: Οι αλλαγές και το νέο ξεκίνημα

Η Δέσποινα Βανδή τα άλλαξε όλα μέσα σε έναν χρόνο: Ζωή, συνήθειες, τον τρόπο που κοιτούσε τα πράγματα και αντιδρούσε σε αυτά μέχρι την 15η Ιουλίου 2021.

Σε μία εβδομάδα ακριβώς, στις 22 Ιουλίου 2022, η Δέσποινα Βανδή θα σβήσει 53 κεράκια στην τούρτα της και θα κάνει τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε. Μια χρονιά τσουνάμι και συνάμα μια χρονιά αγάπης και απόλυτου έρωτα για την τραγουδίστρια που τα άλλαξε όλα και έδειξε πως η ζωή μπορεί να ξεκινήσει ξανά μετά τα 50.

Τα 52 ήταν το Halftime αλά Jlo της Δέσποινας, η χρονιά που ξεκίνησε με την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαϊδη ακριβώς στις 15 Ιουλίου 2021.

«Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας.

Δ. Βανδή – Ν. Νικολαΐδης», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Αμέσως το Twitter ξεκινά να τρεντάρει, τα δάκρυα της Δέσποινας στο τελευταίο εκείνο Σπίτι με το ΜEGA, όταν η Δέσποινα βούρκωσε τραγουδώντας Μέχρι Μάη Μήνα.

«Έχω χρόνια ευαίσθητες πλευρές, μου κάνει εντύπωση που εστιάσατε σε αυτό, τα τραγούδια, οι στίχοι, τα βιώματά μας τραγουδάμε» είπε η Δέσποινα για το βίντεο αυτό πέρσι, τονίζοντας:

«Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι από πολλές απόψεις. Και οι φωτιές μας επηρέασαν πάρα πολύ. Είχα κλείσει να πάω διακοπές στη βόρεια Εύβοια, δεν το ακύρωσα».

Διαζύγιο για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη: Η επίσημη ανακοίνωση (photos)

Ο γάμος της με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στις 17 Ιουνίου του 2003 και μάλιστα δεν είχε διαρρεύσει καμία φωτογραφία από τον γάμο τους. Το διάστημα εκείνο είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση το μέγεθος των μέτρων ασφαλείας που είχε πάρει το ζευγάρι κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, αλλά και της γαμήλιας δεξίωσης.

«Την είχα δει σε αφίσα. Πήγα κάποια στιγμή στο μαγαζί της. Την πήρα τηλέφωνο στην ψύχρα τρεις μήνες μετά. Κατάλαβα σύντομα ότι αυτό θα κρατήσει. Εγώ ήμουν στο γραφείο, η Δέσποινα μαγείρευε και την φωνάζω και της λέω: “Λέω να παντρευτούμε”. Αυτό. Δεν ήθελα να το κουράσω με σκέψεις αν και ήμουν αρκετά νέος τότε», είχε αναφέρει σε εκείνη τη συνέντευξη ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Τον Φεβρουάριο του 2004 απέκτησε την πρώτη κόρη της μαζί του, τη Μελίνα, ενώ τρία χρόνια αργότερα τον Αύγουστο του 2007 απέκτησαν ακόμη ένα παιδί τον Γιώργο.

Η νέα single ζωή και ο ερχομός του Βασίλη Μπισμπίκη:

Το καλοκαίρι περνά γρήγορα, ο Αύγουστος είναι γεμάτος μπάνια, διακοπές και καλούς φίλους για τη Δέσποινα μέχρι που φτάνουμε στα τέλη Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα στο πρωί της Τρίτης (28 Σεπτεμβρίου 2021) στο Πρωινό του Ant1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Εκεί βλέπουμε την πρώτη φωτογραφία από την κοινή έξοδο της τραγουδίστριας με τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο της Αθήνας να περπατούν παρέα.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας On Time από όπου έγινε η αναπαραγωγή τότε υποστήριζε πως η Δέσποινα και ο Βασίλης είναι πολύ καλοί φίλοι και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, ωστόσο κανείς δεν επιβεβαίωνε πως υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό.

«Αν ήταν μαζί θα ήταν πολύ ωραίο ζευγάρι. Αν ήταν μαζί», ανέφερε στη διάρκεια της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας.

Ακολουθεί ένα ταξίδι στην Ιταλία με τους παπαράτσι να εντοπίζουν το ζευγάρι στο αεροδρόμιο της Ιταλίας αλλά και στην επιστροφή στην Αθήνα από τη Ρώμη.

Μέχρι που στις 22 Νοεμβρίου έρχεται η πρώτη κοινή εμφάνιση Δέσποινας και Βασίλη, κι εκεί αλλάζουν όλα.

Τόπος συνάντησης ήταν τα εγκαίνια της ανωτάτης δραματικής σχολής του Λάκη Λαζόπουλου, καλού φίλου της Βανδή και συνεργάτη του Βασίλη Μπισμπίκη.

Και κάπως έτσι η Δέσποινα, ξεκινά να παραδέχεται πόσο ερωτευμένη είναι. Η άλλοτε κλειστή στα social media Βανδή σε ότι αφορά την προσωπική της ζωή, δημοσιεύσει stories και σταθερά posts με τον αγαπημένο της χωρίς να κρύβουν τον έρωτά τους.

https://www.instagram.com/p/Ccu3Ls-Mh5N

Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Το πρώτο «σ' αγαπώ» on camera (video)

Η πρώτη εκδήλωση αγάπης από τον Μπισμπίκη:

Και μπορεί ο Ντέμης Νικολαϊδης να μίλησε μία και μόνο φορά δημόσια για τη Δέσποινα όλα αυτά τα χρόνια- το 2020 στον Νίκο Χατζηνικολάου, αντίθετα στην λογική εξωστρέφειας, ο Βασίλης Μπισμπίκης μίλησε στο τέλος του 2021 για τη Βανδή τονίζοντας:

«Παίρνω πολλή αγάπη από τη Δέσποινα! Δεν γίνεται να μη ζεις επειδή σε κυνηγάνε από πίσω με μια κάμερα" είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος συνέχισε λέγοντας: "Όσες φορές θα βγούμε έξω είμαι 100% φυσιολογικός σαν να μην περίμεναν να υπάρχουν κάμερες. Δεν με ενδιαφέρει. Δεν είμαι και άνθρωπος που κρύβομαι. Δεν με ενδιαφέρει».

Στην ερώτηση αν είναι καλά στην προσωπική του ζωή, εκείνος τόνισε: «Είμαι ευτυχισμένος αυτόν τον καιρό. Παίρνω πολλή αγάπη. Είναι αμοιβαίο».

Η Δέσποινα από την πλευρά της, είναι πιο λαμπερή και χαρούμενη από ποτέ.

https://www.instagram.com/p/CgAZ2OKsy3F

Δεν κρύβεται, δεν κάνει πίσω, ζει την καλύτερη στιγμή της ζωής της με πληρότητα και στη ζωή και στα social media.

Και στην καριέρα της όμως, τα πράγματα είναι εξίσου ανθηρά:

Μια σεζόν 10 μηνών στην Κύπρο, ένα επιτυχημένο Chart Show, ένα Just the 2 of Us που προηγήθηκε και σάρωσε και μόλις χτες, η αποφοίτηση της κόρης της, που την στηρίζει σε όλα, αυτή τη χρονιά.

H Δέσποινα το ζει! Και χαμογελά πιο πλατιά και πιο αληθινά από ποτέ, σε μια χρονιά που της χάρισε τα πιο βαθιά συναισθήματα.