Η Μελίνα Νικολαϊδη αποφοίτησε και η Δέσποινα Βανδή της έδωσε μία χρυσή συμβουλή για τη ζωή της

Η Μελίνα Νικολαϊδη αποφοίτησε και η  Δέσποινα Βανδή της έδωσε μία χρυσή συμβουλή για τη ζωή της

Μία κούκλα η Μελίνα Νικολαίδη στην βραδιά αποφοίτησης του Κολλεγίου Αθηνών. Η συγκινημένη Δέσποινα και η συμβουλή να αφεθεί στο ταξίδι της ζωής της και να ζήσει τα όνειρά της. 

Το Μελινάκι της, το μωρό της, όπως συχνά την αποκαλεί, μεγάλωσε και ανοίγει τα φτερά της για τη νέα της ζωή. Η κόρη της Δέσποινας Βανδή αποφοίτησε από το Λύκειο και λίγο πριν φύγει για τις σπουδές της στην Αγγλία, έκανε την μαμά της να συγκινηθεί, να χαρεί με την επιτυχία της, αλλά της έδωσε και την αφορμή να της πει μία χρυσή συμβουλή.

«Πέσε, σήκω και να έχεις δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε»

Η χθεσινή μέρα για την Δέσποινα ήταν ιδιαίτερη. Γεμάτη συγκίνηση και χαρά. Η Μελίνα της, μετά από μεγάλη προσπάθεια, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της, αποφοίτησε από το Λύκειο και στην ειδική βραδιά που έγινε στο Κολλέγιο Αθηνών στο Ψυχικό όπου και φοιτούσε, πήρε και επίσημα το απολυτήριο της. Στις πρώτες θέσεις εκτός από εκείνη, βρισκόταν και ο νονός της και γνωστός σκηνοθέτης Κώστας Καπετανίδης, καθώς και φίλοι της οικογένειας. Δεν γνωρίζουμε ωστόσο ακόμη αν ήταν παρών και ο πατέρας της, Ντέμης Νικολαίδης. Η Δέσποινα Βανδή στο τέλος της βραδιάς δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες, συγκινημένη.

Δέσποινα Βανδή: «Είμαι μια περήφανη και πολύ τυχερή μάνα, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερα παιδιά»

1657833525285-661144750-vandimelina1.jpg

Και στην ανάρτησή της για την Μελίνα της, το μωρό της, έγραψε ως μαμά ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα και έδωσε μία χρυσή συμβουλή στο κορίτσι της που ανοίγει τα φτερά της στην δική της ζωή: «Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου, τις στάσεις σου, τους συνεπιβάτες σου, τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου, αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να΄ χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου! #proudofyou»

Στις φωτογραφίες και με τους συμμαθητές της και το νονό της όπως θα δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί, η Μελίνα είναι μία κούκλα. Πανέμορφη σαν την μαμά της.

DPG Network