Να γιατί τις τελευταίες ημέρες όλοι μιλούν για τον εγγονό της Άννας Βίσση

Να γιατί τις τελευταίες ημέρες όλοι μιλούν για τον εγγονό της Άννας Βίσση

Το ντουέτο επί σκηνής και οι φωτογραφίες από τη μοναδική αυτή οικογενειακή στιγμή.

Sold out ήταν η συναυλία της Άννας Βίσση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (13/7) στο θέατρο Άλσος, με την τραγουδίστρια να ξεσηκώνει για ακόμη μία φορά το κοινό που βρέθηκε εκεί για να την απολαύσει και να διασκεδάσει με τις επιτυχίες της.

Ανάμεσα στο κοινό βρισκόταν η αδερφής της σταρ, Λία, καθώς και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της Νίκο, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν αφήσει την Αμερική όπου ζουν μόνιμα και απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης στην Ελλάδα.

Η Άννα Βίσση τραγουδά με τον εγγονό της Νίκο και αυτή είναι μία υπέροχη οικογενειακή στιγμή

Ο λόγος που αυτή η συναυλία της Άννας Βίσση θα μας μείνει αξέχαστη

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Άννα Βίσση επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη στους θαυμαστές της, αφού ανέβασε στη σκηνή τον εγγονό της Νίκο και μαζί ερμήνευσαν το τραγούδι «Δώδεκα», με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα. Η ενέργεια και η χαρά της τραγουδίστριας που έβλεπε την οικογένειά της από κάτω ήταν μεγάλη και αυτό το πέρασε σε όλους τους παρευρισκομένους. Μάλιστα, μετά τον μικρό Νίκο, η σταρ ανέβασε στη σκηνή και την αδερφή της Λία.

Πρόκειται για μια από τις συναυλίες της Άννας Βίσση που θα μας μείνουν αξέχαστες, αφού οι στιγμές που έζησαν οι θαυμαστές της ήταν μοναδικές.

Δες στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες με την Άννα Βίσση και τον εγγονό της Νίκο επί σκηνής.

Όταν ο εγγονός της Άννας Βίσση «ρόκαρε» σε ακόμη μια συναυλία της γιαγιάς του

Το βράδυ της Τετάρτης (6/7), η Σοφία Καρβέλα και ο γιος της Νίκος έδωσαν και πάλι το παρών στη συναυλία της Άννας Βίσση, με τον μικρό να καταφέρνει για ακόμη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η Σοφία μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη συναυλία, ενώ ένα στιγμιότυπο ήταν αυτό που μας συγκίνησε περισσότερο, στο οποίο η 39χρονη απαθανατίζει τον γιο της να βρίσκεται κάτω από τη σκηνή και να χειροκροτά την εντυπωσιακή γιαγιά του.

thesofiakarvela_292118295_147841117837894_2406617093158229321_n-(1).jpg

Cover photo: @annavissiofficial