Η Άννα Βίσση τραγουδά με τον εγγονό της Νίκο και αυτή είναι μία υπέροχη οικογενειακή στιγμή

Κατερίνα Μπούσιου
Η Άννα Βίσση τραγουδά με τον εγγονό της Νίκο και αυτή είναι μία υπέροχη οικογενειακή στιγμή

Η γιαγιά Άννα συγκινήθηκε όταν έδωσε το μικρόφωνο στον μικρό Νίκο για να την συνοδέψει σε ένα από τα τραγούδια της. 

Η μοναχοκόρη της Σοφία Καρβέλα και τα δύο της εγγόνια, ο Νίκος και ο Νέστορας, είναι όλος της ο κόσμος. Και αυτές τις ημέρες η Άννα Βίσση τους έχει κοντά της στην Ελλάδα και είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά και γιαγιά του κόσμου. Μάλιστα χθες σε ένα live που έγινε από το σπίτι της για ραδιοφωνικό σταθμό, έδωσε και το μικρόφωνο στον Νίκο και αυτό ήταν μία υπέροχη και συνάμα συγκινητική στιγμή για εκείνη.

vissiegonia2.jpg

Δεύτερη φωνή ο εγγονός

Τα παιδιά της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Νέα Υόρκη και όπως είναι φυσικό κάθε φορά που η Άννα Βίσση, τα έχει μαζί της τα καλοκαίρια στην Ελλάδα, ζει πολύ μεγάλες χαρές. Δεν θέλει στιγμή να τα αποχωρίζεται, παρόλο που και η ίδια πολλές φορές κάνει ταξίδια στις ΗΠΑ για να βρίσκεται κοντά τους. Χθες το απόγευμα, έπρεπε να κάνει ένα μικρό live από το σπίτι της στην Εκάλη για τον ραδιοφωνικό σταθμό Dromos 89,8 και εκείνα ήταν μαζί της, όπως και η ανηψιά της Βέρα Μπούφη (κόρη της αδελφής της Νίκη) καθώς και η κόρη της Σοφία. Κάποια στιγμή του έδωσε το μικρόφωνο, την στιγμή που τραγουδούσε μόνο με την συνοδεία μίας κιθάρας το νέο της τραγούδι «Αίμα». Ο μικρός με συστολή έκανε μία προσπάθεια τουλάχιστον να την συνοδέψει στο ρεφρέν και εκείνη με συγκίνηση τον αγκάλιασε για να πάρει κουράγιο.

Βέβαια το αίμα της, με την μεταφορική έννοια είναι πρωτίστως η κόρη της Σοφία, όπως έγραψε και στην λεζάντα της κοινής τους φωτογραφίας, όταν την καλωσόρισε στην Αθήνα, με εκείνη να της απαντά στα αγγλικά: «Ωραίες στιγμές αγαπημένη μου μαμά»

https://www.instagram.com/p/CfpUVXsMHwQ

Αυτές τις ημέρες η Σοφία δεν μπορούσε παρά να περάσει και αρκετές στιγμές με τον πατέρα της Νίκο Καρβέλα για να δει και εκείνος τους εγγονούς του. Δεν ξέρουμε αν κάποιο από τα παιδιά της Σοφίας έχει ήδη κληρονομήσει τα γονίδια του παππού ή της γιαγιάς και έχουν έφεση στην μουσική, πάντως η Άννα Βίσση κάνει ότι μπορεί για να την αγαπήσουν. Πολύ συχνά στην Αμερική πηγαίνει μαζί τους σε συναυλίες ή στο σινεμά, ενώ οι μικροί την έχουν δει και σε δικές της συναυλίες και μάλιστα έχουν εντυπωσιαστεί.

Η Σοφία Καρβέλα «ρόκαρε» με τον γιο της σε συναυλία της Άννας Βίσση & τα πλάνα είναι ό, τι πιο cool

vissiegonia.jpg