Από τη ζήλεια στα κιλά της εγκυμοσύνης: Η Χριστίνα Μπόμπα λύνει τις απορίες των followers της

Από τη ζήλεια στα κιλά της εγκυμοσύνης: Η Χριστίνα Μπόμπα λύνει τις απορίες των followers της

Από τα κιλά της εγκυμοσύνης, στην ηλικία και στη σχέση που έχουν τα δίδυμα κορίτσια της μεταξύ τους. 

Η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη βρίσκονται εδώ και αρκετές ημέρες για διακοπές στη Μύκονο, μαζί με τις δίδυμες κόρες τους. Εδώ στο νησί, γιόρτασαν τα πρώτα τους γενέθλια οι μικρές και εδώ θα γίνει και η βάφτιση τους στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η ευτυχισμένη μαμά θέλησε μάλιστα να λύσει και κάποιες απορίες των followers της για τα παιδιά της και την ίδια, ένα χρόνο μετά την γέννηση τους.

https://www.instagram.com/p/CfMezLcqnQv

Οι 3 ερωτήσεις και οι απαντήσεις της

Η Χριστίνα από την στιγμή που έγινε μαμά των δίδυμων κοριτσιών της, είχε την πολύτιμη βοήθεια της πεθεράς της, Ματούλας Τανιμανίδη, η οποία μετακόμισε για ένα μεγάλο διάστημα από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, αλλά παράλληλα και της μαμάς της, Γιώτας Παπούλα. Οι δύο γιαγιάδες οι οποίες έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, μοίρασαν τις δουλειές, ανέλαβε η κάθε μία από ένα παιδί και έτσι όλα κύλησαν ομαλά. Ακόμη και τώρα στην Μύκονο όπου βρίσκεται το ζευγάρι, βρίσκονται εκ περιτροπής. Αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ γιατί από το φθινόπωρο η Χριστίνα θα χρειαστεί έξτρα βοήθεια. Απλά το πρώτο διάστημα δεν ήθελε η Αριάννα και η Φιλίππα, να έρθουν σε επαφή με νταντάδες, αλλά με τις super power γιαγιάδες τους.

https://www.instagram.com/p/CdTdh2No7of

Πως είναι όμως η σχέση των διδύμων μεταξύ τους; Ζηλεύουν η μία την άλλη; Η Χριστίνα Μπόμπα δέχθηκε αυτή την ερώτηση στο προφίλ της στο Instagram και απάντησε πως υπάρχει ζήλεια, γιατί ότι κρατά η μία στα χέρια της στα παιχνίδια, θέλει και η άλλη να το αποκτήσει. «Θέλουν πάντα το ίδιο παιχνίδι, ακόμη και αν υπάρχουν άλλα τόσα γύρω, γύρω. Αλλά είναι πολύ αγαπημένες και κάνουν πολλές αγκαλιές και φιλιά μεταξύ τους».

mpompazilia.JPG

Η Χριστίνα αποκάλυψε επίσης πως θέλει ακόμη να χάσει έξι κιλά, για να επανέλθει στα κιλά που είχε πριν την εγκυμοσύνη της και δήλωσε πως είναι 34 ετών κάτι το οποίο γνωρίζαμε εξάλλου γιατί είχε πρόσφατα τα γενέθλιά της και δέχθηκε τούρτα έκπληξη από τον Σάκη και τις κόρες τους.

https://www.instagram.com/p/CfwLrVGscFS

Η Χριστίνα Μπόμπα έγινε 34 και το γιόρτασε λέγοντας μια επική ατάκα για την ηλικία της

Οι αποκαλύψεις της είχαν μία ενδιάμεση παύση γιατί προφανώς οι μικρές της κόρες ξύπνησαν και την αναζητούσαν. Αλλά η Χριστίνα υποσχέθηκε να επιστρέψει και να λύσει και νέες απορίες.