Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών για τους 9 μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Πατούλια Κατερίνα
Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών για τους 9 μήνες χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Ήταν 19 Ιουλίου 2021 όταν ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω την αγαπημένη του Άντζελα και την κόρη τους Μαρία.

Τους εννιά μήνες που μεσολάβησαν από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, τόσο η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου όπως και η κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου, δεν ξεχνούν τον τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή.

Εννιά μήνες χωρίς τον Τόλη

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε ένα σταθερό post στο Instagram δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες με τον αγαπημένο της Τόλη και γράφοντας το χαρακτηριστικό 9, όσοι δηλαδή και οι μήνες που πέρασαν από τον θάνατο του αξέχαστου τραγουδιστή.

https://www.instagram.com/p/Cciu_C_sDtT

To βιβλίο του Τόλη για τη ζωή του

Η Άντζελα Γκερέκου, μετά την απώλεια του αγαπημένου της Τόλη, είχε σταματήσει για ένα διάστημα τα γυρίσματα στη Γη της Ελιάς όπου υποδύεται την Αθηνά ενώ όταν έφυγε ο Τόλης, η ηθοποιός μίλησε για το βιβλίο που έγραψε ο ίδιος για τη ζωή του και έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το περιεχόμενο του βιβλίου.

Η επί 25 χρόνια σύζυγος του Βοσκόπουλου, αποκάλυψε πως ο Τόλης είχε ολοκληρώσει 80 σελίδες από το βιβλίο για τη ζωή του, περιγράφοντας κυρίως τα πρώτα του χρόνια με την οικογένειά του στη Μικρά Ασία.

«Είχε αρχίσει ο ίδιος να το γράφει. Και μάλιστα είχε γράψει τις 80 πρώτες σελίδες που είναι όλο το ιστορικό της οικογένειας του στην Μικρά Ασία και ο ερχομός τους από εκεί, οι δυσκολίες της εγκατάστασης τους στην Ελλάδα μετά την καταστροφή. Και είχε γράψει μέχρι τη στιγμή που βγήκε στο θέατρο. Και μάλιστα του έλεγα: «Γράψε και το υπόλοιπο μια χαρά το έχεις γράψει» και εκείνος μου έλεγε «έγραψα όλα αυτά που έπρεπε, τα υπόλοιπα για την καριέρα μου μπορείς να τα γράψεις εσύ».

https://www.instagram.com/p/CbSgce3MdRT

Στις 19 κάθε μήνα, τόσο η Άντζελα Γκερέκου, όσο και η Μαρία Βοσκοπούλου δεν ξεχνούν να αφιερώσουν ένα post ή ένα story στον αγαπημένο τους Τόλη.

Πέρασαν οκτώ μήνες από τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και η κόρη του Μαρία έκανε ένα τρυφερό story

tolis.JPG

Η Μαρία Βοσκοπούλου είχε κάνει, μάλιστα, μία πολύ συγκινητική ανάρτηση όταν ο μπαμπάς της απεβίωσε. Επέλεξε να τον «αποχαιρετίσει» με μία tb λήψη από τότε που εκείνη ήταν παιδάκι και ο Βοσκόπουλος την κρατούσε στα χέρια του.