Η χαρά του Μάκη Παντζόπουλου δεν κρύβεται: Οι φωτογραφίες με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το βραβείο

Η χαρά του Μάκη Παντζόπουλου δεν κρύβεται: Οι φωτογραφίες με τον Λευτέρη Σουλτάτο και το βραβείο

Ο Λευτέρης Σουλτάτος πήρε μια ξεχωριστή διάκριση στα βραβεία που έγιναν και η συνεργασία του με τον Μάκη Παντζόπουλο είχε ως αποτέλεσμα ένα ξεχωριστό βραβείο. 

Στο 4ο ετήσιο συνέδριο διεθνούς γεύσης για τους leaders της γαστρονομίας, ο Λευτέρης Σουλτάτος, ανάμεσα στα υπόλοιπα βραβεία που κέρδισε, πήρε και εκείνο του Ambassador for Greek gastronomy 2022, και δεν έκρυψε τη χαρά του τονίζοντας πως αφιερώνει το μισό βραβείο του στους επιχειρηματίες που τον εμπιστεύτηκαν, ανάμεσά τους και ο Μάκης Παντζόπουλος με το ξενοδοχείο ONAR που έχει στην Άνδρο.

«Είναι μεγάλη χαρα για μένα &τους συνεργάτες μου γιατί εχθές βραβεύτηκαν με τη διάκριση gold metal awards of quality and taste... Όσο κι αν προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας ότι οι βραβεύσεις δεν είναι ο σκοπός και τίποτα δεν αλλάζει στην δουλειά μας με ένα βραβείο, πάντα μα πάντα μια επιβράβευση είναι μια αναγνώριση που έρχεται να σου δώσει δύναμη να συνεχίσεις , σε αυτά τα χρόνια τα βραβεία που έχουν έρθει δόξα τον θεό ήτανε πολλά σημαντικά άλλα λιγότερο σημαντικά όμως για μένα το κάθε ένα είναι μοναδικό και με έχουν κρατήσει να αντέχω να προσπαθώ να επιμένω για το καλύτερο. Είναι ομαδική δουλειά, κανένας μάγειρας δεν μπορεί μόνος του να φέρει επιτυχία, χρειάζεται ομάδα, συνεργάτες, επιχειρηματίες, γι αυτό κι εγώ το αφιερώνω σε αυτούς το 50% των βραβείων. Το άλλο 50% στην οικογένεια μου στα παιδιά μου στη γυναίκα μου @vasolaskaraki που με ανέχονται, που με στερούνται για να μπορώ να συνεχίζω . Σας ευχαριστώ».

Στο πλευρό του Σουλτάτου βρέθηκε η αγαπημένη του Βάσω Λασκαράκη, η οποία τόνισε πόσο περήφανη είναι για εκείνον.

vasolaskaraki_293359725_729052768371769_3310152732347229282_n.jpg

Ο ίδιος ο σεφ μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών με τους συνεργάτες του, ανάμεσά τους και ο Μάκης Παντζόπουλος.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε ο Λευτέρης Σουλτάτος, ποζάρει μαζί με τον Μάκη Παντζόπουλο με τον οποίο συνεργάστηκαν στο μενού και στο δημοφιλές ξενοδοχείο του δεύτερου στα Άχλα.

Στις εικόνες αυτές, ο Μάκης ποζάρει πιο χαρούμενος από ποτέ για τη βράβευση του συνεργάτη του.

https://www.instagram.com/p/Cf9EwRPo77x

Η συνεργασία του Σουλτάτου με τον Παντζόπουλο, ήρθε την παλαιότερη αποκάλυψη της Μενεγάκη, πως μένει πολύ κοντά στο σπίτι της Λασκαράκη με τον Σουλτάτο:

«Μιλάμε τόση ώρα με την Βάσω, λέμε διάφορα πράγματα και μαθαίνω ότι στο σπίτι της σερβίρουν 7 διαφορετικά φαγητά την ημέρα και καλούν φίλους. Της λέω έχουμε 2,5 στενά διαφορά, δεν υπάρχει πιο κοντινό σπίτι στο δικό μου. Αν είναι περνάμε και με μια φόρμα να δούμε και εμείς τι κάνετε μέσα σε αυτό το σπίτι», είπε η Ελένη Μενεγάκη προσθέτοντας πως θέλει και εκείνη να δοκιμάσει τις λιχουδιές τους.

«Αν κάποιο βράδυ σας χτυπήσει καμιά πόρτα και δεν περιμένετε κανέναν, θα είναι η γειτόνισσά σου η οποία είναι πάντα έτοιμη για νόστιμες λιχουδιές», είχε πει τότε η παροθσιάστρια και φαίνεται πως η συνάντηση αυτή και έγινε και έφερε μια ξεχωριστή συνεργασία.

Στα ίδια βραβεία, την τιμητική διάκριση που έλαβε ο Λευτέρης Σουλτάτος, έλαβε και ο Νικόλας Σακελλαρίου, σεφ στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και blogger του queen.gr

https://www.instagram.com/p/CZcVEF6ozM4