«Μην κοιτάς πίσω» λέει η Κατερίνα Καινούργιου όσο εντείνονται οι φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο

«Μην κοιτάς πίσω» λέει η Κατερίνα Καινούργιου όσο εντείνονται οι φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο

Με μαύρο μπικίνι στην παραλία ποζάρει η Κατερίνα Καινούργιου και λέει στους followers της να κοιτάξουν πέρα μακριά.

Διάθεση για… γρίφους είχε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του ALPHA δημοσίευσε μερικές sexy φωτογραφίες με μαύρο μπικίνι στο Instagram και μοιράστηκε με τους followers της όσα σκέφτεται αυτήν την Κυριακή.

Το mood της ημέρας για την Κατερίνα λέει να κοιτάμε μπροστά, να μη γυρνάμε πίσω και όλα αυτά την ώρα που φουντώνουν οι φήμες ότι εκείνη έχει επανασυνδεθεί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Κατερίνα Καινούργιου: Η σύντομη απόδραση στο εξωτερικό είχε έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό

Το αινιγματικό post και το μήνυμα της Κατερίνας Καινούργιου

Τέσσερις φωτογραφίες με μαύρο μπικίνι δημοσίευσε η Κατερίνα Καινούργιου στο Instagram account της και έγραψε στη λεζάντα δημιουργώντας απορίες για τη φημολογούμενη επανασύνδεσή της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Πάρε το βλέμμα σου από τα πόδια σου… Κοίταξε πέρα, μακριά, στον ορίζοντα… Εκεί σε περιμένει η ζωή… Μπροστά…» Α.Π 🐠 Αυτό είναι το…mood της ημερας κορίτσια μου…».

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έκανε ένα Insta Story με την ίδια να φορά το μαύρο μπικίνι της και να έχει πλάτη στον φακό κι έγραψε: «Μην κοιτάς πίσω… Θα χάσεις αυτό που βρίσκεται μπροστά σου».

insta_story.jpg

Γιατί μιλά με γρίφους η Κατερίνα Καινούργιου; Μήπως κάτι θέλει να πει στους fans της που αναρωτιούνται αν τελικά είναι ξανά μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη; Ή μήπως η ίδια δεν έχει πάρει την τελική απόφαση για την προσωπική της ζωή;

Οι φήμες επανασύνδεσης, το ταξίδι στη Ρώμη και ο γάμος με κουμπάρο τον Τσαγκρίδη

Στα τέλη Ιουνίου η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στη Ρώμη αποκαλύπτοντας λίγες μέρες αργότερα στην εκπομπή της πως είχε και παρέα μαζί της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Να σας πω τι έπαθα. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μου λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, “δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δε θέλω…”. “Όχι, ηρέμησε” λέω κι εγώ. Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω, “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Νόμιζα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω,’’καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέμα μόνη μου” και κάτι τέτοια. Και μου λέει ο Γιάννης, ''δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας από το Survivor”»!

https://www.instagram.com/p/CS1jUq4DBQr

Πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν τότε ότι η παρέα της στη Ρώμη ήταν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, με τον οποίο η Κατερίνα χώρισε τον Οκτώβριο του 2021. Παράλληλα, η παρουσιάστρια επανέφερε στο Instagram account της κοινές φωτογραφίες της με τον (πρώην) σύντροφό της, τις οποίες είχε διαγράψει, και… κάπως έτσι όλοι άρχισαν να μιλούν για την επανασύνδεση του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CN0Toithu-1

Τελευταία «απόδειξη»; Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε μαζί με τον αδελφό της, Παναγιώτη, σε γάμο στον οποίο κουμπάρος ήταν ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Το τι συμβαίνει τελικά μόνο οι ίδιοι το ξέρουν. Τώρα μένει να δούμε ο χρόνος τι θα φέρει για το ζευγάρι που ήταν για 3 χρόνια μαζί.