Ο Johnny Depp με νέα γυναίκα στο πλευρό του μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με την Amber Heard

Ο Johnny Depp με νέα γυναίκα στο πλευρό του μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης με την Amber Heard

Η μυστηριώδης κοκκινομάλλα που βρίσκεται μαζί του στην Ιταλία.

Ο Johnny Depp φαίνεται πως έχει αφήσει μια και καλή πίσω του το... σίριαλ με την Amber Heard και ίσως είναι έτοιμος να ζήσει έναν νέο έρωτα (αυτή τη φορά κάνοντας πιο προσεκτική επιλογή, ελπίζουμε!).

Ο ηθοποιός εθεάθη σε έξοδό του στην Ιταλία την Κυριακή (17/6), όπου βρίσκεται για το Umbria Jazz Festival μαζί με τον συνάδελφό του ρόκερ Jeff Beck. Όμως ο Depp δεν έχει ταξιδέψει μόνος, αλλά συνοδεύεται από μια αιθέρια παρουσία.

H Amber Heard καλεί τον Johnny Depp σε νέα δικαστική διαμάχη

Η γυναίκα που εθεάθη με τον Johnny Depp στην Ιταλία

Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δεις τον Johnny Depp να βγαίνει από ένα αυτοκίνητο για να πάει στις πρόβες του έχοντας μαζί του μια ελκυστική γυναικεία παρουσία, που ίσως πρόκειται για τη νέα του σύντροφο.

https://www.instagram.com/p/CgJN-zLuiqu

Κάποια στιγμή, η εντυπωσιακή κοπέλα με τα πλούσια, χάλκινα μαλλιά έδωσε στον Johnny Depp μια τσάντα και θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι επρόκειτο για μια συνεργάτιδα ή υπάλληλό του, αλλά μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο οπότε παραμένουμε στις υποθέσεις μέχρι νεοτέρας.

https://www.instagram.com/p/CgJD9j3IMmn

Σε κάθε περίπτωση, είναι υπέροχο να βλέπουμε τον Depp να είναι σε καλό mood μετά την περιπέτεια που πέρασε με την πρώην σύζυγό του. Η έκκληση της Amber Heard να ακυρωθεί η ετυμηγορία των ενόρκων στην υπόθεση της δυσφήμισης απορρίφθηκε, οπότε αν επιμένει να θέλει να βλάψει τον ηθοποιό, θα πρέπει να ασκήσει έφεση - κάτι που θα της κοστίσει πολλά χρήματα.

Το πρώτο post της Amber Heard μετά την ετυμηγορία

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Έχει ραγίσει η καρδιά μου που ένα βουνό αποδείξεων δεν ήταν αρκετό για να να σταθεί απέναντι στην δυσανάλογη δύναμη, επιρροή και ισχύ του πρώην σύζυγου μου. Είμαι ακόμα πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η απόφαση για τις άλλες γυναίκες. Είναι ένα βήμα πίσω. Είναι γύρισμα του ρολογιού σε μία εποχή που μία γυναίκα που μιλούσε ανοιχτά θα μπορούσε να διαπομπευτεί και να εξευτελιστεί δημόσια», έγραψε η Amber Heard.

https://www.instagram.com/p/CeRk4W1uBTe

Το post του Johnny Depp μετά την απόφαση- δικαίωση

«6 χρόνια πριν, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν πιο κοντά μου κι επίσης, η ζωή των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με υποστήριζαν και πίστευαν σε μένα άλλαξε για πάντα. Όλα μέσα σε μία στιγμή. Ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες μου αποδόθηκαν μέσω των media, που πυροδότησαν ένα ατέλειωτο μπαράζ περιεχομένου γεμάτου μίσους, παρόλο που ποτέ δεν μου ασκήθηκε δίωξη. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα nanosecond και είχαν μία σεισμική επιρροή στη δουλειά και την καριέρα μου. χρόνια αργότερα, το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Johnny Depp.

«Νιώθω πραγματικά ταπεινός. Η απόφασή μου να κυνηγήσω αυτή την υπόθεση, γνωρίζοντας πολύ καλά το ύψος των νομικών εμποδίων που θα είχα να αντιμετώπισω και το γεγονός ότι αναπόφευκτα η ζωή μου θα γινόταν θέαμα σε όλο τον κόσμο, έγινε μετά από ώριμη σκέψη. Από την πρώτη στιγμή, ο στόχος μου σε αυτή την υπόθεση ήταν να αποκαλύψω την αλήθεια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Το να πω την αλήθεια ήταν κάτι που χρωστούσα στα παιδιά μου και σε όλους όσοι έχουν παραμείνει σταθεροί στην υποστήριξή τους προς εμένα. Νιώθω γαλήνη που ξέρω ότι επιτέλους το κατάφερα αυτό», συμπλήρωσε ο 58χρονος σταρ.