O Johnny Depp και η δικηγόρος του Camille Vasquez είναι αχώριστοι και στα γενέθλιά της

Κατερίνα Μπούσιου
O Johnny Depp και η δικηγόρος του Camille Vasquez είναι αχώριστοι και στα γενέθλιά της

 (Shawn Thew/Pool Photo via AP)

Την ίδια στιγμή οι φήμες επιμένουν για ειδύλλιο μεταξύ τους, τις οποίο διαψεύδει η Camilla Vasquez. 

Η δίκη του Johnny Depp με την πρώην σύζυγό του Amber Heard, υπήρξε μία από τις πιο σκληρές δικαστικές διαμάχες στην ιστορία του Hollywood, αλλά εξαιτίας της, η δικηγόρος του Depp, Camille Vasquez απέκτησε τεράστια φήμη, ειδικά όταν κατάφερε να τον αθωώσει. Τώρα οι δυό τους έγιναν «αυτοκόληττοι» και εκείνος εκτός από την τεράστια ευγνωμοσύνη του, της ετοιμάζει και μία μεγάλη έκπληξη.

https://www.instagram.com/p/CejozREMULO

«Είναι μία ανήθικη κατηγορία. Είναι σεξιστική»

Οι πρώτες εικόνες λίγα λεπτά μετά την τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου της Virginia, έδειχναν την Vasquez να αγκαλιάζει θερμά τον Depp και να συνεχίζει να του κρατά το χέρι για αρκετή ώρα. Οι φωτογραφίες αυτές με την θερμή τους σχέση, δημιούργησαν και τις πρώτες φήμες για κρυφό ειδύλλιο μεταξύ τους. Η αλήθεια ωστόσο είναι εντελώς διαφορετική, γιατί η διάσημη πια δικηγόρος φρόντισε να απαντήσει για αυτό και να βάλει τα πράγματα στην θέση τους: «Είναι απογοητευτικό που κάποια μέσα συντήρησαν αυτή τη φήμη ή που είπαν ότι οι συναναστροφές μου με τον Johnny -που ειναι φίλος μου και που τον εκπροσωπώ εδώ και 4,5 χρόνια τώρα- ήταν ακατάλληλες ή αντιεπαγγελματικές. Είναι μία ανήθικη κατηγορία, είναι σεξιστική».

Depp Heard Lawsuit

(AP Photo/Steve Helber, Pool)

Copyright The Associated Press All rights Reserved 2022

Η Camille Vasquez πρώτα αθώωσε τον Johnny Depp και έπειτα έγινε η «Wonder Woman»

Η Camille Vasquez η οποία είδε τις μετοχές της στο νομικό κόσμο των ΗΠΑ και την φήμη της να αυξάνονται και να γίνεται περίζητητη, αιτιολόγησε την οικειότητα με τον πελάτη της, με την πάγια τακτική της να αποκτά με όσους εκπροσωπεί, μία θερμή σχέση σε ανθρώπινο καθαρά επίπεδο. Οι δύο τους είναι πλέον κολλητοί και η δικηγόρος ετοιμάζεται να γιορτάσει μαζί του σε λίγες μέρες τα γενέθλιά της. Η 38χρονη Vasquez μαζί με τον σύντροφό της Ed Owen, θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα στο Λονδίνο για να δει μία συναυλία του αγαπημένου της Elton John, αλλά αμέσως μετά θα βρεθεί στην Πράγα στην μεγάλη συναυλία του πελάτη και φίλου της Johnny Depp. Μαζί θα γιορτάσουν με ένα μεγάλο πάρτυ το οποίο της ετοιμάζε, εκείνη την τόσο σημαντική μέρα, όπως αναφέρουν σήμερα τα αμερικάνικα μέσα ενημέρωσης.

Και όπως λέει η ίδια: «Ο Johnny είναι πρώτα πελάτης και μετά φίλος».