H Amber Heard καλεί τον Johnny Depp σε νέα δικαστική διαμάχη

H Amber Heard καλεί τον Johnny Depp σε νέα δικαστική διαμάχη

H πιο πολυσυζητημένη δίκη στο Hollywood δεν έχει τέλος αφού η νομική ομάδα της ηθοποιού ζητά να απορριφθεί η ετυμηγορία των ενόρκων.

Η Amber Heard θέλει να δώσει συνέχεια στην δικαστική διαμάχη μεταξύ εκείνης και του πρώην συζύγου της, Johnny Depp, λίγο καιρό μετά την απόφαση του δικαστηρίου. Πέντε ολόκληρες εβδομάδες διήρκεσε η πιο πολυσυζητμένη δίκη των τελευταίων ετών, με τον Depp να αποδεικνύει περίτρανα την αθωότητά του στους ενόρκους.

Ο διάσημος ηθοποιός έπεισε τους πάντες ότι η πρώην σύζυγός του τον δυσφήμησε και η Heard όφειλε να του καταβάλλει 15 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση για τους ισχυρισμούς της ενδοοικογενειακής κακοποίησης που έκανε σε ένα άρθρο του 2018 για στην Washington Post.

Η αποζημίωση μειώθηκε αργότερα στα 10,35 εκατομμύρια δολάρια από τον δικαστή και σε ξεχωριστή ετυμηγορία στην Amber Heard επιδικάστηκαν 2 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση μέσω ανταγωγής. Όλα ωστόσο δείχνουν πως μάλλον η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς η νομική ομάδα της ηθοποιού ζητά νέα δίκη.

Η Amber Heard ζητά νέα δίκη

Σε μια κατάθεση 43 σελίδων στο δικαστήριο της Βιρτζίνια την Παρασκευή, 1 Ιουλίου, η δικηγόρος της Amber Heard ζήτησε είτε να ανατραπεί είτε να απορριφθεί η ετυμηγορία των ενόρκων στην υπόθεση της δυσφήμισης, είτε να διεξαχθεί νέα δίκη.

Στη νέα κατάθεση, η Elaine Bredehoft υποστήριξε ότι το ποσό που πρέπει να καταβάλει η Heard είναι «υπερβολικό καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία που να υποστηρίζουν την ετυμηγορία». Ακόμα, υποστήριξε ότι η νομική ομάδα του Depp επικεντρώθηκε σε προβλήματα του ζευγαριού από το 2016, δηλαδή πριν το αμφιλεγόμενο άρθρο. Οι κατηγορίες που τις πρόσαψαν, δηλαδή, ήταν άσχετες με το θέμα της δίκης.

Depp - Heard: Ένορκος της δίκης αποκαλύπτει το στοιχείο που έκανε την Amber να χάσει

H συνήγορος της ηθοποιού ανέφερε πως το κείμενο της Washington Post δεν κατονομάζει τον ηθοποιό, ένα επιχείρημα που προβλήθηκε επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της πρόσφατης δίκης. Ο ηθοποιός άρα δεν δικαιούται αποζημίωση για οποιαδήποτε κατηγορία πριν από το άρθρο. Προτείνει επίσης ότι «οι ετυμηγορίες για την καταγγελία και την ανταγωγή είναι ασυνεπείς και ως εκ τούτου πρέπει να ακυρωθούν», και ότι ο Depp «δεν παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία πραγματικού μίσους».

«Η κυρία Heard ζητά με σεβασμό από το Δικαστήριο να ακυρώσει την ετυμηγορία των ενόρκων υπέρ του κ. Depp και εναντίον της στο σύνολό της, να απορρίψει την καταγγελία ή, εναλλακτικά, να διατάξει νέα δίκη. Ζητά περαιτέρω από το Δικαστήριο να διερευνήσει πιθανή ακατάλληλη υπηρεσία ενόρκων και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα που δικαιολογούνται από τα αποτελέσματα της έρευνας», αναφέρει η νομική ομάδα της Heard.

Το πρώτο post της Amber Heard μετά την ετυμηγορία

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Έχει ραγίσει η καρδιά μου που ένα βουνό αποδείξεων δεν ήταν αρκετό για να να σταθεί απέναντι στην δυσανάλογη δύναμη, επιρροή και ισχύ του πρώην σύζυγου μου. Είμαι ακόμα πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η απόφαση για τις άλλες γυναίκες. Είναι ένα βήμα πίσω. Είναι γύρισμα του ρολογιού σε μία εποχή που μία γυναίκα που μιλούσε ανοιχτά θα μπορούσε να διαπομπευτεί και να εξευτελιστεί δημόσια», έγραψε η Amber Heard.

https://www.instagram.com/p/CeRk4W1uBTe

Το post του Johnny Depp μετά την απόφαση- δικαίωση

«6 χρόνια πριν, η ζωή μου, η ζωή των παιδιών μου, η ζωή των ανθρώπων που βρίσκονταν πιο κοντά μου κι επίσης, η ζωή των ανθρώπων που για πολλά, πολλά χρόνια με υποστήριζαν και πίστευαν σε μένα άλλαξε για πάντα. Όλα μέσα σε μία στιγμή. Ψευδείς, πολύ σοβαρές και εγκληματικές κατηγορίες μου αποδόθηκαν μέσω των media, που πυροδότησαν ένα ατέλειωτο μπαράζ περιεχομένου γεμάτου μίσους, παρόλο που ποτέ δεν μου ασκήθηκε δίωξη. Είχαν ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσα σε ένα nanosecond και είχαν μία σεισμική επιρροή στη δουλειά και την καριέρα μου. χρόνια αργότερα, το δικαστήριο μου έδωσε πίσω τη ζωή μου», έγραψε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Johnny Depp.

«Νιώθω πραγματικά ταπεινός. Η απόφασή μου να κυνηγήσω αυτή την υπόθεση, γνωρίζοντας πολύ καλά το ύψος των νομικών εμποδίων που θα είχα να αντιμετώπισω και το γεγονός ότι αναπόφευκτα η ζωή μου θα γινόταν θέαμα σε όλο τον κόσμο, έγινε μετά από ώριμη σκέψη. Από την πρώτη στιγμή, ο στόχος μου σε αυτή την υπόθεση ήταν να αποκαλύψω την αλήθεια, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Το να πω την αλήθεια ήταν κάτι που χρωστούσα στα παιδιά μου και σε όλους όσοι έχουν παραμείνει σταθεροί στην υποστήριξή τους προς εμένα. Νιώθω γαλήνη που ξέρω ότι επιτέλους το κατάφερα αυτό», συμπλήρωσε ο 58χρονος σταρ.

Πηγή κεντρικής: apimages.com

DPG Network