H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο νέο της σπίτι, νιώθει σχεδόν έτοιμη να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο νέο της σπίτι, νιώθει σχεδόν έτοιμη να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της
Instagram

«Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση, φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βιώνει ένα από τα πιο ευτυχισμένα καλοκαίρια και αυτό δεν κρύβεται. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του «Κάτι ξαναψήνεται», η παρουσιάστρια ξεκίνησε τις διακοπές της, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι στα καλύτερά του και δεν σταματά να κάνει κοινές εμφανίσεις. Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και δημοσιεύει συχνά φωτογραφικό υλικό από τις εξορμήσεις τους. Η πολυήμερη απουσία της Κωνσταντίνας από τα social media σε συνδυασμό με την πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της (όπου έκρυβε με μαεστρία την κοιλιά της), πυροδότησαν τις φήμες που την θέλουν να περιμένει το πρώτο της παιδί.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε τον λόγο της «εξαφάνισής της» από τα social media

Η παρουσιάστρια έκανε πριν λίγες ώρες ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό όπου απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις των ακολούθων της. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε έτσι το δημοσίευμα που την ήθελε να μετακομίζει μαζί με τον εκλεκτό της καρδιάς της σε νέο σπίτι, κάνοντας το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

https://www.instagram.com/p/Cft3RkiosTE

«Δεν σας έχω ξεχάσει καθόλου, συνεχίζω να σας σκέφτομαι και να σας αγαπώ! Το τελευταίο διάστημα όμως είχα μια μετακόμιση (φαντάζομαι ξέρετε τι σημαίνει αυτό). Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει αλλά είμαστε σε καλό δρόμο», έγραψε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Instagram-story.

metakomisi.jpg

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ποζάρει με μαγιό μετά τις φήμες εγκυμοσύνης κάνοντας στροφή στο στιλ της

Σε πρόσφατο δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!», αναφέρεται πως το ζευγάρι θα μετακομίσει στην περιοχή της Βούλας, αρκετά κοντά στο διαμέρισμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή και δεν είναι λίγες οι φορές που το ζευγάρι επισκέπτεται τα εστιατόριά του για να απολαύσει ένα ρομαντικό δείπνο.

Όσον αφορά την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, η μέσω Q&A και σχετικών ερωτήσεων που δέχθηκε, απάντησε το εξής: «Με συγκινείτε για το ενδιαφέρον σας. Τόσα πολλά μηνύματα αγάπης. Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους».

Πηγή κεντρικής: konstantinaspyropoulou