Να μιλάς για τον έρωτα της ζωής σου όπως η Ρούλα Ρέβη για τον Αποστόλη Τότσικα

Να μιλάς για τον έρωτα της ζωής σου όπως η Ρούλα Ρέβη για τον Αποστόλη Τότσικα

Άλλη μία φορά η φωτογράφος μίλησε για τον σύζυγό της και δεν άφησε κανένα περιθώρια αμφιβολίας για τη σχέση τους.

Η Ρούλα Ρέβη και ο Αποστόλης Τότσικας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Η 48χρονη φωτογράφος και ο 39χρονος ηθοποιός κάνουν συχνά κοινές εμφανίσεις στα social media που διατηρούν και μέσα από αυτά μπορείς να δεις τον έρωτά τους.

Πρόσφατα, για παράδειγμα, η Ρέβη μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία κρατιέται χέρι-χέρι με τον σύζυγό της, ενώ στο caption έγραψε μία υπέροχη αφιέρωση στον καλό της.

https://www.instagram.com/p/CgMg7zpIwif

«Όταν κάποιος ανοίγει την καρδιά του σε σένα, δεν μπορείς παρά να δεις τον εαυτό σου με πιο όμορφο τρόπο. Σιωπά την κριτική στον εαυτό σου και σε βοηθάει να ξεπεράσεις το να είσαι ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού σου. Αγάπη», έγραψε.

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας έχουν επέτειο- Οι 14 πιο in love στιγμές του ζευγαριού

Η ερωτική εξομολόγηση της Ρούλας Ρέβη στον Αποστόλη Τότσικα

Η Ρούλα Ρέβη συχνά κάνει αντίστοιχες αναρτήσεις για τον καλό της. Όπως τον περασμένο Μάιο που αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση για τον Τότσικα, στην οποία μιλάει για τη ζωή τους, δίνοντας, παράλληλα, συμβουλές μέσω της προσωπικής της εμπειρίας για το πώς ένα ζευγάρι πρέπει να αντιμετωπίζει τις εντάσεις και τους τσακωμούς και να φροντίζει την αγάπη του.

https://www.instagram.com/p/CdK2k_zop78

«Lifetime project… Έτσι θα το έλεγα. Ξέρω εσείς θα μου πείτε. Ωραία τα μαλλιά σου καστανά και εγώ θα σας πω πως μερικά πράγματα έγιναν, γίνονται ή θα γίνουν στην ώρα τους.

Θέλω σήμερα να πω πως μια ζωή 14 χρόνων, ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα δεν γίνεται, δεν μπορεί να είναι πάντα ιδανική και θεσπέσια, όπως και πολλές φορές νομίζουμε πως ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό σε μια σχέση αλλά είμαστε επί της ουσίας μακριά νυχτωμένοι. Είναι ωραίο ο αρχηγός να αλλάζει θέση, να εναλλάσσεται ο ένας με τον άλλον, ακριβώς όπως και τα συναισθήματα που βιώνουμε κατά καιρούς. Το λάθος κατά την ταπεινή μου γνώμη είναι η έλλειψη έντασης στα ζευγάρια τη στιγμή που πραγματικά πρέπει να βγει και να εξουδετερωθεί από έναν σύντομο καυγά, λίγα μούτρα, κρυφές σκέψεις κλπ κλπ, γιατί είναι πράγματι η ευκαιρία σου να πεις κατάμουτρα στον άλλον τι σε πειράζει. Είμαι υποστηρικτής αυτής της θεωρίας και όχι της άλλης με την υπερβολική και υπερτιμημένη αξιοπρέπεια που καμία φορά συσσωρεύει απογοήτευση και θυμό και δεν εκτονώνεται. Να μιλάς στον άλλον με επιμονή την ώρα που θες να πεις κάτι που μπορεί να σας σώσει. Όλες οι στρατηγικές αποτυγχάνουν και η μόνη που επικρατεί και λειτουργεί είναι να μιλάς και να λες το παράπονο σου. Αν δεις αλλαγή κάθε φορά μετά από αυτό είσαι στο Σωστό μέρος με τον σωστό άνθρωπο! Η αγάπη δεν είναι ‘δουλειά’ είναι ΑΛΗΘΕΙΑ. Καλημέρα, κουκλάκια», έγραψε.