Ο Anthony Hopkins χορεύει συρτάκι και αποθεώνει την Ελλάδα – Το viral βίντεο

Μαρία Ροδίτη
Ο Anthony Hopkins χορεύει συρτάκι και αποθεώνει την Ελλάδα – Το viral βίντεο

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

AP

Ο Anthony Hopkins χορεύει τον Ζορμπά στα 84 του χρόνια. Τα σχόλια του Michael Douglas, του Antonio Banderas και του Κώστα Κόκλα.

 

Μετά τον viral παραδοσιακό χορό της Κολομβίας που χόρεψε σε Instagram και TikTok, ο Anthony Hopkins επέστρεψε δριμύτερος στα social media επιλέγοντας αυτήν τη φορά να τα δώσει όλα χορεύοντας… αυστηρά ελληνικά. Ο 84χρονος ηθοποιός του Hollywood δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να χορεύει με την ψυχή του συρτάκι και να αποθεώνει την Ελλάδα.

Μέσα σε λίγες ώρες το viral video ξεπέρασε τις 700.000 likes, ενώ αρκετοί ήταν και οι celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν τον υπέροχο Anthony Hopkins και τις χορευτικές του ικανότητες.

Η high-tech ταινία του Anthony Hopkins που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στο Zoom

Το viral συρτάκι του Anthony Hopkins

«Έμεινα έκπληκτος από τα γενναιόδωρα κομπλιμέντα για τον Cumbia χορό μου. Ευχαριστώ. ❤️ Εδώ είναι το ρεπερτόριο αυτής της εβδομάδας. Δουλεύω για το επόμενο project μου, σκέφτομαι έξω από το κουτί…», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε ο Anthony Hopkins. Στο ίδιο βίντεο ο star ανάρτησε και μερικές από τις στιγμές του με φίλους, όπως τον ζωγράφο και σκηνοθέτη Julian Schnabel και με την ανιψιά του, Tara Arroyave.

https://www.instagram.com/p/CgPXBY9I6ft

Όπως βλέπεις, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός χορεύει συρτάκι με την ψυχή του και έχει χρησιμοποιήσει τα hashtags #Greece #ZorbaTheGreek στην ανάρτησή του αποθεώνοντας τη χώρα μας. Φυσικά, ο ανεπανάληπτος χορός του δεν έμεινε ασχολίαστος μιας και ο Κώστας Κόκλας, ο Antonio Banderas και ο Michael Douglas έσπευσαν να αποθεώσουν με τη σειρά τους τον Anthony Hopkins.

«ΟΟΠΑΑ..ΑΝΤΩΝΗΗ .. 🎶❤️🇬🇷💙🇬🇷 love you sir!!», έγραψε ο Κώστας Κόκλας, ενώ ο Michael Douglas σχολίασε: «Ελπίζω να έχεις ένα τέλειο καλοκαίρι». Ο Antonio Banderas έβαλε emojis με παλαμάκια χειροκροτώντας με τον τρόπο του τον χορό του Ζορμπά του Hopkins.

https://www.instagram.com/p/Cf1nEApr7D8

Τα ταλέντα του Anthony Hopkins και η φιλοσοφία τού να ζει τα πάντα στο έπακρο

Όπως διαπίστωσες, ο Anthony Hopkins δεν είναι απλά ένας φτασμένος ηθοποιός του Hollywood. Και, βέβαια, δεν είναι ένας αποστειρωμένος άνθρωπος, που κοιτάει μόνο την τέχνη του. Γιατί δεν είναι μόνο αυτή η τέχνη του. Ο 84χρονος ηθοποιός, εκτός από την υποκριτική, λατρεύει το πιάνο, αλλά και τη ζωγραφική και όταν βρίσκει χρόνο αφιερώνεται στις μεγάλες του αγάπες. Τώρα, μέσα από τα πιο πρόσφατα βίντεο, μάς αποκάλυψε ότι λατρεύει και τον χορό.

https://www.instagram.com/p/CEhRTGeBIIj

Και ειδικά με το συρτάκι, αλλά και τον χορό Cumbia, ο Anthony Hopkins απέδειξε ότι ζει τη ζωή του έτσι όπως θέλει. Χωρίς καθωσπρεπισμούς και χωρίς τις «επιταγές» των social media σύμφωνα με τις οποίες οι stars δεν μπορούν να εκφράζονται δημόσια ελεύθερα, έτσι όπως μπορεί να είναι μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.