Μια φορά κι έναν καιρό η Καιτούλα πόζαρε στο φακό και 30 χρόνια μετά σχολιάζει τα κιλά της

Μια φορά κι έναν καιρό η Καιτούλα πόζαρε στο φακό και 30 χρόνια μετά σχολιάζει τα κιλά της

«Το Καιτάκι» σε μία νέα ανάρτηση ποζάρει με γαλάζια μάξι δημιουργία. 

Η Καίτη Γαρμπή είναι μια από τις πιο αγαπητές και καταξιωμένες τραγουδίστριες της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Μετρά περισσότερα από 30 χρόνια πορείας στον χώρο με αρκετά από τα τραγούδια της να έχουν γίνει viral, παραμένοντας επίκαιρα μέχρι και σήμερα.

Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media με το προφίλ της στο Instagram να μετρά σήμερα περισσότερους από 261 χιλιάδες ακόλουθους. Καθημερινά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την ζωή της εντός και εκτός πίστας καθώς και στιγμές με τον Διονύση Σχοινά και τον γιο τους, Δημήτρη.

Ο Σχοινάς γιορτάζει 25 χρόνια γάμου με την Καίτη Γαρμπή κι εμείς πιστεύουμε στην αληθινή αγάπη ξανά

H throwback φωτογραφία της Καίτης Γαρμπή και η νοσταλγία

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής τραγουδίστρια δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία σε Instagram-story στον προσωπικό της λογαριασμό στην οποία ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό, γαλάζιο φόρεμα και έγραψε: «Το Καιτάκι 48 κιλά».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τοποθετείται χρονικά στις αρχές της δεκαετίας του '90 τότε περίπου που ήταν και υποψήφια στην Eurovision με το τραγούδι «Ελλάδα του φωτός». H «Καίτη που αγαπούσες» σε πολύ μικρή σε ηλικία στο ξεκίνημα της καριέρας της, λάμπει μέσα στη γαλάζια δημιουργία και ποζάρει στον τότε φακό με αυτοπεποίθηση έμπειρου μοντέλου.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το «Καιτάκι» παραμένει μέχρι σήμερα μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της showbiz, με φανατικό κοινό που τη στηρίζει σε κάθε της βήμα.

garbi_throwback.png

Η 25η επέτειος γάμου με τον Διονύση Σχοινά

Το love story του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπή αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και απόδειξη πως ένας γάμος μπορεί να διαρκέσει άνετα 25 ολόκληρα χρόνια. Φέτος το διάσημο ζευγάρι γιόρτασε την 25η επέτειο γάμου, με τον γιο τους Δημήτρη να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

«25 χρόνια μαζί βασίλισσά μου», έγραψε ο Διονύσης κάνοντας hastags τις λέξεις μεταφρασμένες: «Ατελείωτη αγάπη, 25 χρόνια παντρεμένοι, ευχαριστώ τον Θεό, ευτυχία, ευγνώμων», έγραψε με λατρεία ο τραγουδιστής.

https://www.instagram.com/p/CdITZN3IKeq

Πηγή κεντρικής: kaitigarbi