Στο Παρίσι JLo και Ben Affleck, γιατί φυσικά την «πόλη της αγάπης» θα διάλεγαν μετά τον γάμο τους

Στο Παρίσι JLo και Ben Affleck, γιατί φυσικά την «πόλη της αγάπης» θα διάλεγαν μετά τον γάμο τους

Lopez και Affleck ταξίδεψαν στο Παρίσι και οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν αυτές τις μέρες η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck. Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί το περασμένο Σάββατο στο Las Vegas, με τη νύφη να φοράει δύο νυφικά και να δημοσιεύει ένα κείμενο που δείχνει πόσο ερωτευμένη και ευτυχισμένη είναι με τον πλέον σύζυγό της.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι καλή. Και τελικά η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια πέρασαν.

Ακριβώς αυτό που θέλαμε. Χτες το βράδυ, πετάξαμε στο Las Vegas, περιμέναμε στην ουρά για να βγάλουμε την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, όλοι στο ίδιο ταξίδι στην παγκόσμια πρωτεύουσα του γάμου», έγραψε ανάμεσα στα άλλα στην ανάρτησή της στο «On the JLo» η σταρ.

https://www.instagram.com/p/CgJJDMeqlxe

Το ταξίδι JLo και Ben Affleck στο Παρίσι

Μερικές ημέρες μετά τον γάμο τους, JLo και Ben Affleck απαθανατίστηκαν στο Παρίσι, το οποίο επέλεξαν για το πρώτο ταξίδι τους ως νεόνυμφοι.Η 52χρονη σταρ και ο 49χρονος ηθοποιός επισκέφτηκαν το εστιατόριο Matignon με τα παιδιά τους, την 14χρονη Emme, τη 16χρονη Violet και τη 13χρονη Seraphina. Από τις λήψεις έλλειπαν ο δίδυμος αδερφός της Emme, Max, και ο 10χρονος Samuel, οπότε δε γνωρίζουμε αν ήταν κι αυτοί εκεί.

«Ήταν με τα παιδιά τους στο εστιατόριο Matignon στο Παρίσι. Έμειναν στο εστιατόριο για περίπου δύο ώρες και τριάντα λεπτά στην ταράτσα. Υπήρχαν 4 σωματοφύλακες και 3 οχήματα», είπε μάρτυρας στο HollywoodLife.

Τι δεν περίμεναν οι φίλοι της Lopez να κάνει

Η θέλησή της να παντρευτεί τον Ben δεν εξέπληξε κάποιον από τον κύκλο της. Όλοι έβλεπαν πόσο ερωτευμένοι είναι και περίμεναν ότι ο γάμος του ζευγαριού βρισκόταν κοντά. Ωστόσο, κανένας από τους φίλους της δεν περίμενε ένα πράγμα: ότι θα επιλέξουν αυτήν την τελετή στο Las Vegas.

«Ο γάμος της Jennifer στο Las Vegas έχει καταπλήξει όλους τους φίλους της σχετικά με τον τρόπο που η σχέση με τον Ben την έχει μεταμορφώσει. Δεν είναι μεγάλο σοκ για κάποιον που αποφάσισε να ‘κλεφτεί’. Έλεγε ότι μπορεί να διάλεγαν αυτήν την οδό για να κρατήσουν την κατάσταση πιο ιδιωτική, αλλά είναι ένα τεράστιο σοκ που ήταν τόσο διακριτικοί με αυτό», είπε πηγή αποκλειστικά στο HollywoodLife αποδίδοντας τον γάμο στο La Vegas στην αλλαγή της Jennifer μετά την επανένωση με τον Ben.

Jennifer Lopez - Ben Affleck: Το χρονικό μιας σχέσης που 20 χρόνια μετά τελικά κατέληξε σε γάμο