Κατερίνα Κακοσαίου, τελικά πόσο ταλέντο έχεις; Η κόρη του Πλούταρχου που εκτός από φωνή έχει & στιλ

Κατερίνα Κακοσαίου, τελικά πόσο ταλέντο έχεις; Η κόρη του Πλούταρχου που εκτός από φωνή έχει & στιλ
NDP

Φωτογραφίες της 23χρονης κόρης του «καλύτερου παιδιού».

Όσοι ερωτεύτηκαν στα 90s-00s ξέρουν το «καλό παιδί» του ελληνικού πενταγράμμου. Ο λόγος για τον Γιάννη Πλούταρχο που με τη μελωδική φωνή του μπορούσε να κάνει όλους τους ερωτευμένους να βρουν στο ρεπερτόριό του ένα τραγούδι-αφιέρωση για κάθε περίσταση. Είτε είχες μόλις χωρίσει, απογοητευτεί, ερωτευτεί, παντρευτεί.

«Νομίζω ότι γι’ αυτό γεννήθηκα» είχε πει σε συνέντευξή του για την καριέρα του στη μουσική.

Ο ίδιος τον απόλυτο έρωτα τον βρήκε στο πρόσωπο της συζύγου του, Μαρίας, με την οποία απέκτησε πέντε παιδιά, τον Γιώργο, τον Κωνσταντίνο, την Ελεονώρα, την Παναγιώτα και την Κατερίνα. Μάλιστα, εκτός από τον γιο του, που γνωρίζαμε ήδη πως ακολουθεί επάξια τα χνάρια του, παρόμοιο μονοπάτι πήρε και η Κατερίνα Κακοσαίου.

«Με τη σύζυγό μου μόλις γεννήθηκα, με πάντρεψαν. Από την κοιλιά της μάνας μου. Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια, από τα 23 μου. Έχουμε κάνει μαζί πέντε παιδιά. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να κρατήσει ένας γάμος τόσα χρόνια, αγώνα κάνουμε όλοι. Εδώ παλεύεις να ζήσεις με τον εαυτό σου. Το θέμα είναι να παλεύεις. Η αλήθεια είναι ότι κρίση με τη σύζυγό μου μεταξύ μας, ποτέ δεν είχαμε» είχε πει για τη σχέση με τη σύζυγό του και προσέθεσε: «Σαν μπαμπάς, είμαι πάντα δίπλα από τα παιδιά, δεν απέχω».

Η όμορφη καστανή κοπέλα σπούδασε στην Κύπρο, παίρνοντας το πτυχίο της από το τμήμα Βιολογίας ιδιωτικού πανεπιστημίου της Λευκωσίας.

https://www.instagram.com/p/Bntcov9n1Ji

Πριν από 1,5 περίπου χρόνο ορκίστηκε κάνοντας περήφανους τους δικούς της ανθρώπους και την οικογένειά της. Λόγω της πανδημίας η ορκωμοσία δεν πραγματοποιήθηκε κανονικά δια ζώσης, με εκείνη να το γιορτάζει από τη Μύκονο με την καλύτερή της φίλη.

Ποζάροντας μαζί με φόντο τη μικρή Βενετία της Μυκόνου και κρατώντας τις ανθοδέσμες τους, δεν μπορούσαν να κρύψουν την ευτυχία τους. «Ορκιστήκαμε φίλη μου και είχαμε και την τύχη να ορκιστούμε μαζί. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί περάσαμε τα πάντα, μαζί κλείσαμε αυτό το κεφάλαιο ❤️Σ’ αγαπώ πολύ πολύ» είχε γράψει με τους διαδικτυακούς της φίλους να την συγχαίρουν στα σχόλια.

https://www.instagram.com/p/CRo5J2DsJ8u

Παρόλο λοιπόν που φοίτησε σε τμήμα Βιολογίας, την «κέρδισε» η αγάπη για τη μουσική με την ίδια να κληρονομεί το ταλέντο του μπαμπά της. Μάλιστα, οι δυο τους έχουν κυκλοφορήσει μαζί το ντουέτο «Πόσο ωραία μάτια έχεις», κάνοντας remake μια από γνωστές επιτυχίες του. Θυμίζουμε ότι για πρώτη φορά κυκλοφόρησε το 2010 ενώ οι στίχοι και η μουσική φέρουν την υπογραφή του Νίνο Ξυπολιτά.

https://www.instagram.com/p/CQvaGHhFsAd

Μαζί όμως έχουν τραγουδήσει και τα «Τι να σου κάνω που δεν είμαι θεός» και το «Ξενάκι»

Ο ίδιος ο Γιάννης Πλούταρχος όταν είχε ερωτηθεί σε συνέντευξή του στο Mega αν είναι καλός οικογενειάρχης, είχε πει: «Καλός οικογενειάρχης; Έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Νομίζω ότι τα έχω καταφέρει καλά. Δεν μπορώ να το κρίνω, να το βάλω σε μια ζυγαριά. Τώρα πώς θα εξελιχθεί αυτό, επειδή έχω μικρά παιδιά, δεν μπορώ να σου πω. Θα το δείξει, όταν έρθει η ώρα να κάνω απολογισμό. Στην καριέρα, πάλι αυτό μπόρεσα να κάνω. Καλό; Κακό; Λίγο; Πολύ; Για εμένα ήταν πάρα πολύ όμορφο. Μου έδωσε περισσότερα ο Θεός από όσα ζήτησα»

Ας περάσουμε τώρα στο προσωπικό στιλ της νεαρής κοπέλας και τα outfits που επιλέγει. Η αλήθεια είναι πως το προφίλ της στο Instagram έχει μετρημένες αναρτήσεις, αλλά αρκούν για να πάρουμε μια ισχυρή γεύσηq

Όπως ότι αγαπά τα vintage μίνι φορέματα με πουά print

https://www.instagram.com/p/CS3_YvEMXvK
https://www.instagram.com/p/CRyRYcEsybL
https://www.instagram.com/p/B05XxQfA85D
https://www.instagram.com/p/B0RbazCIOxF
https://www.instagram.com/p/Bynj7fbIKvY

Τα κατακόκκινα κραγιόν

https://www.instagram.com/p/ByjKsxkIC17

Τις μίνι λευκές φούστες και τα γήινα χρώματα

https://www.instagram.com/p/Bz73s4NoGNB

Αλλά και τις denim φούστες:

https://www.instagram.com/p/B8OVeOtAO3y
https://www.instagram.com/p/B0fi0GSoGgc
https://www.instagram.com/p/B0acufnIqoJ

Ποιος είπε ότι τα τζιν παντελόνια δεν μπορούν να φορεθούν και στις βραδινές μας εμφανίσεις;

https://www.instagram.com/p/CIrJ5BGgN7V

Ή ότι τα athleisure outfits δεν μπορούν να είναι εντυπωσιακά;

https://www.instagram.com/p/CdiHvmXuSSt
https://www.instagram.com/p/CedkoksscHe

Η Κατερίνα Κακοσαίου υποστηρίζει άψογα και τις πιο glamorous εμφανίσεις

https://www.instagram.com/p/CcnCB58sRO5
https://www.instagram.com/p/B2rhCQhI1OI

Ιδανική πρόταση για τις εμφανίσεις στο νησί είναι και το παρακάτω λευκό φόρεμα με τα περίτεχνα cut outs:

https://www.instagram.com/p/CRqf7cQM80e

Αυτό που μας αρέσει γενικά είναι ότι έχει εξασφαλίσει στην γκαρνταρόμπα της τα basic κομμάτια, πάνω στα οποία εν συνεχεία «χτίζει» τα looks της.

Για παράδειγμα, δεν μπορεί να μην έχεις ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι ή ένα μαύρο πουκάμισο.

https://www.instagram.com/p/CeVrh4esPKc

Ή ένα little black dress

https://www.instagram.com/p/CRtEQXoMUbP

Και μιας και βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, ας ρίξουμε μια ματιά στα αγαπημένα της μαγιό:

https://www.instagram.com/p/B-OhXzngu0s
https://www.instagram.com/p/CBIfDybARDE
https://www.instagram.com/p/B0sy6TxgAGe

Ο αδερφός της, Γιώργος Κακοσαίος, είχε πει στην κάμερα του «Καλοκαίρι #ΝΟΤ» στο OPEN για την οικογένειά του «Τους μάζεψα μια μέρα στην τραπεζαρία και τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική. Έπαθαν σοκ. Στους συμπαίκτες μου πήγα μια μέρα στην προπόνηση με τον σάκο μου. Είχα βάλει όλα μου τα ποδοσφαιρικά παπούτσια και τα γάντια και τους είπα "Παιδιά, πάρτε τα, διαλέξτε όσοι θέλετε όποιο ζευγάρι θέλετε, εγώ τα παρατάω.

Η μαμά μου ίσως με απέτρεψε λίγο. Προσπαθούσε να πει "Γιώργο μου έκαναν πρόταση από αυτή την ομάδα, μήπως να τα κάνεις παράλληλα και τα δύο”. Της είπα όμως ότι θα ασχοληθώ 100% με αυτό το κομμάτι.

Ήμουν σίγουρος ότι θα υπάρχει σύγκριση με τον πατέρα μου. Δε μπορώ να πω ότι το φοβήθηκα. Παλεύω όπως όλοι σε αυτό το χώρο και φαντάζομαι ο χρόνος θα δείξει. (…) Εννοείται έχουμε καλλιτεχνικές διαφωνίες. Συνέχεια! Ερχόμαστε σε ρήξη πολλές φορές για τραγούδια. Μπορεί να γράψω ένα τραγούδι και να μου πει πως είναι παλιακό. Μετά του απαντώ πως από μια νέα φωνή δεν είναι. Εκείνος μου απαντά πως είναι. Και έτσι ερχόμαστε σε ρήξη».

Άραγε να ισχύουν αυτά και για την Κατερίνα Κακοσαίου;

Σε μια άλλη συνέντευξή του στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ο Γιάννης Πλούταρχος είχε πει μιλώντας για την οικογένειά του «Ήταν υπέροχο που πέρασα την καραντίνα στο σπίτι με τα παιδιά! Υπήρχε κόσμος, φασαρία. Πολύς κόσμος... Παρόλο που έχουμε πολλά παιδιά, δεν υπάρχει τσακωμός ανάμεσά τους. Και αν υπάρξουν τέτοιες στιγμές, δεν τους ακούει κανένας

Από εκεί και πέρα δεν ήταν η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Είχα μια άρνηση να τραγουδήσω, δεν μου έβγαινε. Θέλω να είμαι καλά για να τραγουδήσω. Φυσικά τραγουδώ για μένα αλλά θέλω να βγω να έχω μια επαφή με τον κόσμο. Να τους πω με τον δικό μου τρόπο, μέσα από τα τραγούδια μου, τα συναισθήματά μου. Τραγουδούσαμε βέβαια στο σπίτι, γράφαμε τραγούδια, ο Γιώργος ο γιος μου έγραφε μόνος του τραγούδια και έκανε πολλά ωραία πράγματα.

Εγώ με τα παιδιά είμαι του παιχνιδιού. Θα καθίσω, θα παίξω μαζί τους, θα τα πειράξω. Είμαι μεγάλο πειραχτήρι! Αλλά όταν πρέπει να πάρουμε μία απόφαση και θα πρέπει να γίνει κάποιος ο κακός της οικογένειας, αυτός είμαι εγώ. Συζητάω τα πάντα με τα παιδιά. Μέχρι εκεί που δεν μπορείς να φανταστείς. Είμαι ανοιχτός διάπλατα.

Για τη σύζυγό του και μητέρα των πέντε παιδιών του, είχε πει: «Η μάνα με γέννησε. Η μάνα είναι μάνα. Η γυναίκα της ζωή μου όμως είναι η γυναίκα μου. Εγώ με αυτήν έκανα την οικογένεια μου και δημιούργησα άλλους ανθρώπους. Δεν μπορεί να είναι άλλη εκτός από τη γυναίκα μου, αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι η αλήθεια! Η μάνα μου με είχε μέχρι τα 18 μου, μετά με είχε η γυναίκα μου.

Οι σχέσεις περνούν δια πυρός και σιδήρου. Χτίζονται πολύ δύσκολα. Περάσαμε και τα κάτω μας, και τις ανασφάλειές μας. Περάσαμε πολλά. Αλλά ήμασταν εκεί. Φροντίσαμε να ποτίζουμε το δέντρο και οι δυο, για να μπορέσει να ανθίσει και να βγάλει καρπούς».