H Khloé Kardashian αδιαφορεί για τις απιστίες του Tristan Thompson και αυτός είναι ο λόγος

H Khloé Kardashian αδιαφορεί για τις απιστίες του Tristan Thompson και αυτός είναι ο λόγος

Η διάσημη τηλεπερσόνα δεν δείχνει να πτοείται μετά τις εικόνες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζουν τον πατέρα του παιδιού τις με εντυπωσιακές συνοδούς.

Η Khloé Kardashian δεν φαίνεται να ενοχλείται πολύ από τις τελευταίες εξέλιξη στην ερωτική ζωή του Tristan Thompson. Ο διάσημος μπασκετμπολίστας εθεάθη στα σοκάκια της Μυκόνου συνοδευόμενος από αιθέριες υπάρξεις, με τις φωτογραφίες να κάνουν αργότερα τον γύρο του διαδικτύου.

Η Khloé Kardashian παραμένει ελεύθερη και ωραία

Η διάσημη τηλεπερσόνα δεν έχει καμία απολύτως ερωτική σχέση με τον Tristan Thompson και κράτησε διακριτική στάση μετά τον σάλο που έκανε η εμφάνιση του μπασκετμπολίστα στο νησί των ανέμων. Η Khloé Kardashian φέρεται να έκανε like σε ανάρτηση στο Instagram από έναν λογαριασμό θαυμαστών της.

Ο λογαριασμός δημοσίευσε βίντεο του Tristan με την νέα του συνοδό και έγραψε: «Για όλους όσους φρικάρουν με αυτό το βίντεο του Tristan στην Ελλάδα με ένα άλλο κορίτσι, η Khloe και ο Tristan είναι και οι δύο single».

Πηγή από το στενό περιβάλλον της τηλεπερσόνας είχε δηλώσει πριν λίγο καιρό στο E!: «Η Khloe και ο Tristan δεν είναι ξανά μαζί και δεν έχουν μιλήσει από τον Δεκέμβριο εκτός των θεμάτων που έχουν σχέση με τα παιδιά τους».

H κόρη της Kim Kardashian βαρέθηκε να την φωτογραφίζουν και έκανε την επανάστασή της

Πρώτη είδηση στα ξένα tabloids ήταν πριν από λίγες ημέρες ο ερχομός του 2ου παιδιού της Khloé Kardashian και του Tristan Thompson. Το πρώην ζευγάρι θα αποκτήσει μαζί ένα ακόμη παιδί, αυτή τη φορά μέσω παρένθετης μητέρας.

Το ευτυχές γεγονός επιβεβαιώθηκε σε πρόσφατο επεισόδιο του νέου reality των Kardashians όταν η Khloé και ο παίκτης των Chicago Bulls επιβεβαίωσαν την είδηση του ερχομού του μωρού, το οποίο θα κρατούν σύντομα στην αγκαλιά τους. Στις 13 Ιουλίου, ένας εκπρόσωπος της 38χρονης τηλεπερσόνας ανακοίνωσε ότι η 4χρονη κόρη του ζευγαριού Τrue, θα αποκτήσει σύντομα νέο αδερφάκι, το οποίο είναι αγόρι.

O Tristan Thompson κάνει διακοπές στην Μύκονο με άλλη γυναίκα όσο η Khloé Kardashian περιμένει το δεύτερο παιδί τους

Το 2ο παιδί τους (αγοράκι) αναμένεται να γεννηθεί από στιγμή σε στιγμή ωστόσο ο διάσημος μπασκετμπολίστας βρίσκεται στη Μύκονο όπου ξεφαντώνει με αιθέριες υπάρξεις. Το TMZ δημοσίευσε ένα βίντεο από νυχτερινή έξοδο του μπασκετμπολίστα, στο οποίο φαίνεται να καπνίζει ναργιλέ με φίλους σε κοσμικό στέκι, έχοντας στο πλευρό του διάφορες γυναίκες. Λίγο αργότερα περπάτησε τα σοκάκια του νησιού, χέρι-χέρι με μια εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, «βάζοντας φωτιά» στα φωτογραφικά φλας.

https://www.instagram.com/p/CgJaGsAAtfQ

Ο λογαριασμός της @soulaglamorous στο Instagram ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που έφεραν στο φως της δημοσιότητας την «αταξία» του διάσημου μπασκετμπολίστα. Η ταυτότητα της συνοδού του παραμένει για την ώρα άγνωστη ωστόσο οι εικασίες δίνουν και παίρνουν.

Πηγή κεντρικής: khloekardashian