Όλα οδηγούν σε εσένα Δέσποινα Βανδή - Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Θεσσαλονίκη

Κατερίνα Μπούσιου
Όλα οδηγούν σε εσένα Δέσποινα Βανδή - Η τραγουδίστρια γιόρτασε τα γενέθλιά της στη Θεσσαλονίκη

Ήδη έσβησε και την πρώτη της τούρτα στην Θεσσαλονίκη στο πλευρό του συντρόφου της Βασίλη Μπισμπίκη 

Η Δέσποινα Βανδή γιορτάζει και τα φετινά γενέθλια εντελώς διαφορετικά, καθώς όλα είναι αλλιώς εδώ και ένα χρόνο. Οι ευχές από φίλους και συνεργάτες ήδη ξεκίνησαν από το πρωί και εκείνη αναμένεται σήμερα να κάνει μία μεγάλη γιορτή με τους τρεις πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής της. Την κόρη της Μελίνα, τον γιο της Γιώργο, αλλά και τον σύντροφο της Βασίλη Μπισμπίκη. Ήδη όμως από χθες έσβησε και την πρώτη της τούρτα στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Δέσποινα Βανδή: «Είμαι μια περήφανη και πολύ τυχερή μάνα, δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερα παιδιά»

Όλα αλλιώς και όλα υπέροχα

Ένα χρόνο πριν η Δέσποινα ζούσε την σημαντικότερη αλλαγή της ζωής της. Το διαζύγιο μετά από 18 χρόνια γάμου από τον Ντέμη Νικολαίδη και πατέρα των παιδιών της, της Μελίνας και του Γιώργου. Τα περσινά της γενέθλια μία εβδομάδα μετά την κοινοποίηση του χωρισμού, έγιναν με λίγους καλούς φίλους και με τα παιδιά της να της ετοιμάζουν μία μεγάλη έκπληξη. Ο γιος της Γιώργος ως μελλοντικός σεφ, της είχε ετοιμάσει μία τούρτα για να γιορτάσουν και αυτό ήταν το σημαντικότερο δώρο για εκείνη όπως έγραψε στην ανάρτησή της, γιατί είχε ένα σημαντικό συστατικό: αγάπη.

tourtagiorgounikolaidi.jpg

Φέτος όλα είναι αλλιώς και όλα είναι υπέροχα. Η Δέσποινα έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή και μας έχει δείξει με όλους τους τρόπους, το πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη. Οι δυό τους είναι αχώριστοι, όπως ήταν και χθες το βράδυ στην Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την αλλαγή της ημέρας. Αρχικά δείπνησαν σε ένα εστιατόριο της πόλης όπου και εκείνη φοίτησε στο Πανεπιστήμιο.

https://www.instagram.com/p/CgR0XABoNR8

Ενώ στην συνέχεια λίγα μόλις λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έσβησε και την πρώτη της τούρτα σε μία βραδιά για λίγους και καλούς φίλους που οργάνωσε ο καλός της φίλος Σάββας Σπαθαρίδης, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων γνωστού ξενοδοχείου της πόλης.

vandi3.jpg

Σήμερα ωστόσο η Δέσποινα θα επιστρέψει στην Αθήνα για να περάσει την τόσο σημαντική της μέρα με τα παιδιά της. Θέλει να τα χαρεί όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά την Μελίνα, η οποία από τα τέλη Αυγούστου θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική. Πέρισυ η κόρη της, της είχε ευχηθεί λέγοντας ότι θέλει να της μοιάσει. Κάτι μας λέει πως ίσως και την ξεπεράσει.

https://www.instagram.com/p/CgAZ2OKsy3F
DPG Network