Σε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» JLo - Τα δύο looks που συζητήθηκαν

Σε αυτές τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή «έπαθε» JLo - Τα δύο looks που συζητήθηκαν

Η εμφάνιση στο θέατρο Άλσος και τα δύο ourfits που συζητήθηκαν. 

Η Δέσποινα Βανδή το βράδυ της Τρίτης (19/7) έδωσε συναυλία στο θέατρο Άλσος και είχε έναν λόγο παραπάνω να συνεπάρει το συγκεκριμένο κοινό, καθώς ανάμεσά τους βρισκόταν ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο. Ο λόγος για την Παναγιώτα Μπισμπίκη, την αδερφή του Βασίλη Μπισμπίκη.

https://www.instagram.com/p/CfblESbsht7

Η Παναγιώτα Μπισμπίκη λοιπόν θέλησε να απολαύσει live μια μελωδική φωνή σαν της Δέσποινας να ερμηνεύει επιτυχίες όπως το «Αυλή του Παραδείσου» και το «Στα’ δωσα όλα» και φυσικά την καταχειροκρότησε.

Το θέατρο Άλσος ήταν κατάμεστο από νωρίς το βράδυ και η διάσημη τραγουδίστρια φρόντισε να «αποζημιώσει» όσους την τίμησαν, ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες της δίπλα στον μουσικοσυνθέτη που την καμάρωνε όπως όλοι οι υπόλοιποι. Ωστόσο, με το δικό του μουσικό αυτί, έχει μια αξία παραπάνω το «καμάρι» αυτό.

Η Δέσποινα Βανδή φορούσε αρχικά μια ολόσωμη εφαρμοστή γαλάζια φόρμα που ανέδειξε όλες εκείνες τις ώρες που έχει περάσει στο studio του γυμναστηρίου (aka μας άφησε άφωνους) να μετράμε κάποιος κοιλιακούς που αχνοφαίνονταν. Στη συνέχεια φόρεσε μια ολόχρυση στενή τουαλέτα, και είδαμε τα καλλίγραμμα γυμνασμένα πόδια της, που καθόλου δεν αχνοφαίνονταν, γιατί η τουαλέτα της είχε ένα γενναίο σκίσιμο μέχρι ψηλά.

image001.jpg
image003.jpg

Η σχέση των δύο γυναικών φαίνεται άψογη, με την Παναγιώτα Μπισμπίκη να κοιτάζει όλο το βράδυ την σκηνή με ένα πλατύ χαμόγελο και να απολαμβάνει τη συναυλία.

Η αδερφή του ηθοποιού κάθισε σε μια από τις πρώτες θέσεις και μάλιστα χάρισε μερικές χαμογελαστές λήψεις στον φακό.

Η αγάπη της για τη Δέσποινα Βανδή σίγουρα δεν θα είναι τυχαία, αλλά τροφοδοτείται από την τρυφερότητα που δείχνει στον αδερφό της.

https://www.instagram.com/p/CcvpD-msBFS

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός – σκηνοθέτης είναι περίπου έναν χρόνο μαζί, αλλά μοιάζουν να γνωρίζονται χρόνια, εκπέμποντας μια οικειότητα που σπάνια συναντάς. Ο έρωτας έχει για τον καθένα το πρόσωπο του άλλου και μας αποδεικνύουν πως, δεν υπάρχουν στερεότυπα ή – αν υπάρχουν- στον έρωτα είναι για να καταρρίπτονται.

https://www.instagram.com/p/Ccu3Ls-Mh5N

Εκείνος σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει πάντα ρωτάται για τη σύντροφό του. Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» είχε πει: «Το μόνο που με ενόχλησε ήταν, το κυνηγητό που γινόταν λίγο επιθετικά στην αρχή της σχέσης μας από τους φωτογράφους. Διαφορετικοί κόσμοι υπάρχουν, αλλά ο άνθρωπος, το ζευγάρι μπορεί να ταυτίζεται και να είναι ένα πράγμα. Μπορεί δυο άνθρωποι να είναι ίδιοι, κι ας είναι ο ένας τραγουδιστής κι ο άλλος ηθοποιός, τις ίδιες ανησυχίες έχουμε και τις ιδίες ευαισθησίες για τη ζωή. Η λάμψη της Δέσποινας δεν με τρόμαξε, είναι ένα λαμπερό πλάσμα, αλλά δεν με τρόμαξε, ίσα-ίσα, με μαγνήτισε. Στην αρχή με ζόρισε η δημοσιότητα της σχέσης μου με τη Δέσποινα και με αυτά που γράφτηκαν ή ειπωθήκαν σε κάποιες εκπομπές, που ήταν ανοησίες και ψέματα. Δημοσιογράφοι στην τηλεόραση ξεπέρασαν τα όρια και έγιναν σχεδόν χυδαίοι».

Άλλη φορά, στο περιοδικό «Down Town» αποκάλυψε κι άλλες λεπτομέρειες για τη σχέση τους:

«Η ζωή μου άλλαξε πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη αλλαγή γιατί η Δέσποινα προέρχεται από έναν άλλο κόσμο.Τώρα είμαι σε φάση που το παρατηρώ και αρχίζω κάπως να χαλαρώνω με τη δημοσιότητα. Με τους ανθρώπους κυρίως χαλαρώνω γιατί είχα εκνευριστεί πάρα πολύ με τους δημοσιογράφους που με κυνηγούσαν.

Η Δέσποινα μου είχε πει με τον τρόπο της ότι θα συμβεί. Με ρώτησε αν το αντέχω ή όχι, αλλά δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Πάω όπου μου λέει η ψυχή μου, δε με αφορά τι θα πει η κοινωνία για το αν θα είμαι ή όχι με τη Δέσποινα. Η Δέσποινα, όπως λες, είναι πιο εξοικειωμένη με αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας, έχει μάθει να είναι η “δακτυλοδεικτούμενη” και κέρδισε αποδοχή και τεράστια αγάπη. Εγώ, από την άλλη, έχω περάσει το ίδιο από την αντίθετη πλευρά.

Δε ξέρω αν ενδιαφέρει τον κόσμο η σχέση μας. Δε το έχω καταλάβει. Προφανώς για να μας κυνηγάνε θα πουλάει σαν κουτσομπολιό. Ίσως να το βλέπουμε οι άνθρωποι κάπως σαν τη ζωή που δε ζήσαμε, σαν το άπιαστο όνειρο. Λένε “η star με τον ηθοποιό”. Και; Τι διαφορετικό έχουμε δηλαδή από τους άλλους ανθρώπους επειδή βγαίνουμε στην τηλεόραση; Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση στη ζωή μου. Και; Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να είναι ερωτευμένοι και να περνάνε μια ωραία περίοδο με τον σύντροφό τους. Σε τι διαφέρουμε εμείς; Τα ίδια συναισθήματα με όλους τους ανθρώπους έχουμε.

Τη Δέσποινα την έχει κάπως ο κόσμος στο μυαλό του, όπως και εμένα μου έχουν φορέσει την ταμπέλα του κουλτουριάρη – που δεν είμαι κουλτουριάρης, το ακούω σαν βρισιά όταν μου το λένε. Στον πυρήνα μας, εγώ βλέπω ότι η Δέσποινα είναι ένα rock άτομο και ταιριάζουν οι ψυχές μας. Είμαστε πολύ κοντά αν βγάλεις το περιτύλιγμα.

Είναι φοβερός άνθρωπος. Είναι πολύ ειλικρινής, με βάθος που δε λειτουργεί με στερεότυπα. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, έχει τρομερό χιούμορ, είναι ανοιχτόμυαλη και κυρίως έχει μια ψυχική ζεστασιά – αυτή κυρίως: η σύνδεση που έχω με την ψυχή της».

Και εκείνη εξίσου εκδηλωτική, του αφιερώνει τραγούδια και τον κοιτάζει στα μάτια όσο του λέει «Δεν υπάρχει γυρισμός μετά από εσένα».