Η Γη της ελιάς: Η Ιουλία και ο Γιώργης χωρίζουν οριστικά και το Twitter περιμένει με ανακούφιση

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς: Η Ιουλία και ο Γιώργης χωρίζουν οριστικά και το Twitter περιμένει με ανακούφιση

Τελικά δεν κατάφεραν να σώσουν τον γάμο τους, παρά την υπομονή του Γιώργη. 

Η απόκτηση ενός παιδιού είναι το ζητούμενο ανάμεσα στην Ιουλία και στον Γιώργη στην σειρά «Η Γη της ελιάς» αλλά μάλλον αυτό θα φέρει μεγάλες εντάσεις. Δεν θα είναι όμως αυτός ο λόγος που θα χωρίσει το ζευγάρι. Οι περισσότεροι φαν της σειράς δέχτηκαν στο Twitter τα spoilers με μεγάλη ανακούφιση.

https://www.instagram.com/p/CejcxZXKBOv

Εντάσεις, καβγάδες και αποφάσεις

Η αλήθεια είναι πως η Ιουλία δεν είναι ερωτευμένη με τον Γιώργη. Μπορεί να τον αγαπά για τον τρόπο που της έχει φερθεί, αλλά δεν συγκρίνονται τα αισθήματά της, με εκείνα που ένιωθε για τον Στάθη. Η απόκτηση ενος παιδιού και η εξωσωματική που προτείνει ο Γιώργης, δεν την βρίσκουν σύμφωνη και έτσι ξεκινούν οι πρώτοι καβγάδες. Όπως και οι ζήλιες του αστυνόμου, μετά από κάποιες τυχαίες συναντήσεις της με τον Στάθη. Το ένα φέρνει το άλλο και τελικά όπως λένε οι πληροφορίες, το ζευγάρι χωρίζει. Θα γίνει μία προσπάθεια επανασύνδεσης, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρουν. Tο Twitter καθόλου δεν στεναχωρήθηκε για αυτό τον χωρισμό. Αντίθετα οι θαυμάστριες του ηθοποιού Αλέξανδρου Μαρτίδη που υποδύεται τον αστυνόμο, ένιωσαν ανακούφιση. Ενώ κάποιοι άλλοι την θέλουν μόνο με τον Στάθη.

Μέσα σε όλα το ζευγάρι έχει να αντιμετωπίσει και την κουμπάρα τους, Μυρτάλη. Η Ιουλία προσπαθεί να την συνετίσει για την έπαρση που έχει και μεταφέρει αυτά τα προβλήματα στον Γιώργη και αυτό μόνο καλό δεν τους κάνει. Θα έχουν κάποιους καβγάδες και εξαιτίας της.

Γη της ελιάς: Η ερωτική σκηνή Ιουλίας-Κουράκου, το σκουλαρίκι και το debate στο Twitter

https://www.instagram.com/p/CdFtxkcuaXz

Όσο για το μέλλον της Μυρτάλης; Μετά τα συνεχή ερωτικά όνειρα που βλέπει με τον Αλέξη (αυτό και αν είναι παράδοξο στο σενάριο) φαίνεται ότι θα κάνει σχέση με τον Χρήστο, τον νέο ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Αυτό το φλερτ ωστόσο θα κρατήσει αρκετά και δεν θα γίνει τόσο εύκολα μόνιμη σχέση. Πάντως αυτή η μεταστροφή του χαρακτήρα της Μυρτάλης, μας έχει γεμίσει απορίες και δεν είναι καθόλου αρεστή στο κοινό. Γενικώς αυτές οι μεγάλες αλλαγές στους χαρακτήρες όταν γίνονται μάλιστα και απότομα, δημιουργούν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Σήμερα θα έχουμε ωστόσο μεγάλες ανατροπές με την μεγάλη αποκάλυψη του μυστικού ειδυλλίου του Ιάκωβου με την Αθηνά. Ο Πότης τους βλέπει ξεκάθαρα όπως βλέπετε και στο video. Και φυσικά θα το διαδώσει παντού. Μετρήστε έναν δεύτερο χωρισμό σε αυτό το σημείο.