«Θα το πω για τελευταία φορά ξεκάθαρα...» Τι προκάλεσε το θυμό της Kourtney Kardashian;

Κατερίνα Μπούσιου
«Θα το πω για τελευταία φορά ξεκάθαρα...» Τι προκάλεσε το θυμό της Kourtney Kardashian;

 (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File)

Μετά το ξέσπασμα που είχε κατά των φωτογράφων με αφορμή την περιπέτεια της υγείας του συζύγου της, τώρα η Kourtney θέλει να υπερασπιστεί τον γιο της Mason. 

Μετά τον γάμο της με τον Travis Barker, η Kourtney Kardashian, έχει αρχίσει να μας δείχνει τον πιο δυναμικό της χαρακτήρα, για την ακρίβεια δε σηκώνει μύγα στο σπαθί της. Μετά το ξέσπασμα που είχε κατά των παπαράτσι οι οποίοι δημοσίευαν παλαιότερες φωτογραφίες ενώ ο σύζυγός της ήταν στο νοσοκομείο, τώρα ήρθε η σειρά να υπερασπιστεί τον γιο της Mason. Λίγες μόνο μέρες μετά τα γενέθλια της κόρης της.

https://www.instagram.com/p/CXhb7Dhv6Dt

Τα accounts που έφεραν τον θυμό

Η Kourtney Kardashian θέλει με κάθε τρόπο να προστατέψει τα τρία της παιδιά, τον Mason, την Penelope και τον Reign, καρπό του έρωτά της με τον Scott Disick, γνωστό μας και από τις πρώτες τηλεοπτικές σεζόν του Keeping up with the Kardashian. Αυτή τη φορά η γνωστή influencer, θύμωσε με την σειρά των ψεύτικων account τα οποία χρησιμοποιούν το όνομα του γιου της Mason και δημοσιεύουν όπως ισχυρίζονται, ιδιωτικές στιγμές των παιδιών της με την ίδια. Αυτό βέβαια το βλέπουμε με μεγάλη συχνότητα από το δικό της προφίλ στο Instagram. Η ίδια ωστόσο θέλησε να ξεκαθαρίσει πως είναι ψευδή και ζητά από όλα τα site να μην αναπαράγουν υλικό από αυτά τα accounts. «Θα το πω ξεκάθαρα για τελευταία φορά πως είναι ψεύτικα» γράφει στο instastory της.

kourtneykardashianson.jpg

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kourtney ζητά ένα όριο σε όσα αναπαράγονται για εκείνη και την οικογένειά της, παρόλο που αυτό μας ξαφνιάζει, αφού εκείνη και όλες της οι αδελφές κοινοποιούν τα πάντα για τις ζωές τους και λόγω του οικογενειακού reality. Πριν από μερικές εβδομάδες και ενώ ο σύζυγός της ήταν στο νοσοκομείο με παγκρεατίτιδα, είχε θυμώσει με τους φωτογράφους οι οποίοι πουλούσαν στα περιοδικά φωτογραφίες της με μαγιό οι οποίες είχαν τραβηχτεί αρκετό καιρό πριν. Και τότε με ανάρτησή της, είχε δείξει το θυμό της: ««Και στον paparazzi που πούλησε φωτογραφίες μου, ενώ ο άντρας μου ήταν στο νοσοκομείο και έδινε μάχη για την ζωή του: Οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί αρκετές εβδομάδες πιο πριν. Δεν σε ξέχασα. Αρκετά βάρβαρο όλο αυτό από την στιγμή που δεν έφυγα από το πλευρό του. Ντροπή σου».

Παρά τις γκρίνιες, η Kourtney γιόρτασε και τα γενέθλια της κόρης της Penelope πριν από λίγες ημέρες με όλο το πάρτυ να το διοργανώνει προσωπικά εκείνη. Όλα στα ροζ.

https://www.instagram.com/p/CgDP0m3vahZ