Travis Barker: Αναρρώνει στο σπίτι μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

Τσακιρίδου Χριστίνα
Travis Barker: Αναρρώνει στο σπίτι μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια της υγείας του

Ο 46χρονος μουσικός ανυσήχησε τους πάντες με την πολυήμερη νοσηλεία του ωστόσο όλα δείχνουν πως ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Kourtney Kardashian και ο σύζυγός της, Travis Barker τα τελευταία 24ωρα μετά την πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε ο μουσικός με την υγεία του.

Ο Travis Barker νοσηλεύτηκε με παγκρεατίτιδα στις 28 Ιουνίου μετά από φρικτούς πόνους. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο West Hills, κοντά στο σπίτι του στο Calabasas, στην Καλιφόρνια, αλλά στη συνέχεια αποφασίστηκε η μεταφορά του στο μεγαλύτερο νοσοκομείο Cedars Sinai στο Beverly Hills.

Ο Travis Barker ξεπέρασε τον κίνδυνο

Ο 46χρονος φέρεται να πήρε εξιτήριο μετά από έξι ολόκληρες ημέρες παραμονής στο νοσοκομείο. «Ο Travis πήρε τώρα εξιτήριο και είναι στο σπίτι του καθώς συνεχίζει να αναρρώνει με την υποστήριξη της οικογένειάς του», ανέφερε μια πηγή από το στενό του περιβάλλον στη Sun.

Ο διάσημος μουσικός επιβεβαίωσε μέσα απο τον προσωπικό του λογαριασμό ότι η φλεγμονή του παγκρέατος προκλήθηκε από μια πρόσφατη κολονοσκόπηση που είχε κάνει πρόσφατα. «Πήγα για ενδοσκόπηση τη Δευτέρα νιώθοντας υπέροχα», έγραψε ο Barker σε Instagram-story το Σάββατο 2 Ιουλίου. Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή.

Η περιπέτεια υγείας του Travis Barker

Πανικός επικράτησε στην οικογένεια Kardashian μετά την είδηση της εσπευσμένης μεταφοράς του Travis Barker, του εδώ και ένα μήνα συζύγου της Kourtney Kardashian στο νοσοκομείο.

Η Kourtney εθεάθη ακριβώς πίσω από το ασθενοφόρο που μετέφερε τον Barker ενώ το τελευταίο μήνυμα του Travis στο Twitter έδειχνε πόσο πολύ υποφέρει μιας και ο μουσικός έγραψε χαρακτηριστικά: «Θεέ μου σώσε με».

0 46χρονος πληροφόρησε τους θαυμαστές του πως κινδύνεψε από παγκρεατίτιδα. Όπως έγραψε είχε κάνει έναν τυπικό υπέρηχο, αλλά μετά από ένα γεύμα στο σπίτι του, τον έπιασαν αφόρητοι πόνοι οι οποίοι τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Τελικά οι γιατροί εντόπισαν πολύποδα σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο και υπήρξε μία μικρή επιπλοκή που προκάλεσε παγκεατίτιδα.

Πηγή κεντρικής: travisbarker