Τristan Thompson: Στη Μύκονο με άλλη γυναίκα όσο η Khloé Kardashian περιμένει το 2ο παιδί τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Τristan Thompson: Στη Μύκονο με άλλη γυναίκα όσο η Khloé Kardashian περιμένει το 2ο παιδί τους

Ο διάσημος μπασκετμπολίστας εθεάθη στο Νησί των Ανέμων με εντυπωσιακή συνοδό και το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Πρώτο θέμα στα ξένα μέσα αποτελούσε πριν από λίγες ημέρες η είδηση ότι η Khloé Kardashian και ο Tristan Thompson θα αποκτήσουν μαζί δεύτερο παιδί μέσω παρένθετης μητέρας.

Το ευτυχές γεγονός επιβεβαιώθηκε σε πρόσφατο επεισόδιο του νέου reality των Kardashians όταν η Khloé και ο παίκτης των Chicago Bulls επιβεβαίωσαν την είδηση του ερχομού του μωρού, το οποίο θα κρατούν σύντομα στην αγκαλιά τους. Στις 13 Ιουλίου, ένας εκπρόσωπος της τηλεπερσόνας ανακοίνωσε ότι η 4χρονη κόρη του ζευγαριού Τrue, θα αποκτήσει σύντομα νέο αδερφάκι, το οποίο είναι αγόρι.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι η Τrue θα έχει έναν αδερφό που συνελήφθη το Νοέμβριο. Η Khloé είναι απίστευτα ευγνώμων στην εξαιρετική παρένθετη μητέρα για μια τόσο όμορφη ευλογία. Θα θέλαμε να ζητήσουμε καλοσύνη και ιδιωτικότητα, ώστε η Khloé να μπορεί να επικεντρωθεί στην οικογένειά της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος.

«Η Khloé κράτησε την εγκυμοσύνη μυστική για να προστατεύσει το απόρρητο και την ασφάλεια των παρένθετων. Για να προστατεύσει την ψυχική της υγεία από την κρίση του κοινού ως αποτέλεσμα των πράξεων του Τristan. Η απόφαση για την απόκτηση παιδιού μέσω παρένθετης μητέρας είχε γίνει αρκετό καιρό πριν την αποκάλυψη της απιστίας του Τρίσταν», αποκάλυψε μια πηγή στο E! Entertainment.

O Tristan Thompson ξεφαντώνει στην Μύκονο όσο η Khloé Kardashian περιμένει το δεύτερο παιδί τους

Το αγοράκι αναμένεται να γεννηθεί από στιγμή σε στιγμή ωστόσο ο διάσημος μπασκετμπολίστας βρίσκεται στη Μύκονο όπου ξεφαντώνει με αιθέριες υπάρξεις.

https://www.instagram.com/p/CQok4UlLuzJ

Το TMZ δημοσίευσε ένα βίντεο από νυχτερινή έξοδο του μπασκετμπολίστα, στο οποίο φαίνεται να καπνίζει ναργιλέ με φίλους σε κοσμικό στέκι, έχοντας στο πλευρό του διάφορες γυναίκες. Λίγο αργότερα περπάτησε τα σοκάκια του νησιού, χέρι-χέρι με μια εντυπωσιακή μελαχρινή γυναίκα, «βάζοντας φωτιά» στα φωτογραφικά φλας.

Ο λογαριασμός της @soulaglamorous στο Instagram ήταν από τους πρώτους στην Ελλάδα που έφεραν στο φως της δημοσιότητας την «αταξία» του διάσημου μπασκετμπολίστα. Η ταυτότητα της συνοδού του παραμένει για την ώρα άγνωστη ωστόσο οι εικασίες δίνουν και παίρνουν.

https://www.instagram.com/p/CgJaGsAAtfQ

Το αστείο για την Khloe και τον Tristan που η Kim Kardashian... δε βρήκε καθόλου αστείο

Η απιστία του Tristan και η στάση της Khloé

«Μακάρι να μην χρειαζόταν ποτέ να μιλήσω γι’ αυτό γιατί δεν είναι διασκεδαστικό να μιλάς για κάτι τέτοιο. Αλλά είναι μέρος του ταξιδιού μου στη ζωή, οπότε θα το δούμε στην εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Khloe Kardashian.

Αν και ο 30χρονος μπασκετμολίστας είχε αρχικά αρνηθεί ότι το μωρό είναι δικό του, αναθεώρησε μετά το τετσ πατρότητας και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Khloe Kardashian.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη των πράξεών μου. Τώρα που η πατρότητα έχει πιστοποιηθεί, ανυπομονώ να μεγαλώσω με αγάπη τον γιο μας». «Khloé, δεν σου αξίζει αυτό. Δεν σου αξίζει η στενοχώρια και η ταπείνωση που σου προκάλεσα. Δεν σου αξίζει ο τρόπος που σου φέρθηκα όλα αυτά τα χρόνια», είχε δηλώσει ο Thompson.

Πηγή κεντρικής: realtristan13