Για τον Γιώργο Καράβα το απόλυτο GNTM είναι η Ραφαέλα - Η επέτειος 11 χρόνων & το απίθανο σπίτι τους

Για τον Γιώργο Καράβα το απόλυτο GNTM είναι η Ραφαέλα - Η επέτειος 11 χρόνων & το απίθανο σπίτι τους
Instagram

«11 χρόνια. Για πάντα μαζί». Πλάνα από το σπίτι που στεγάζεται το 11 χρόνια «μαζί» τους. 

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια που υπάρχουν εκεί έξω και κάθε τους κοινή φωτογραφία από επίσημη έξοδο ή από τα προφίλ τους στο Instagram αποτελεί τον ορισμό του #Couple_goals.

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους, είναι μαζί εδώ και 11 χρόνια ενώ η ευτυχία τους πέρασε γρήγορα στο επόμενο level με τον ερχομό των δύο παιδιών τους, Φίλιππο και Καλλιόπη.

Οι πρόσφατες φήμες ήθελαν τον 39χρονο κριτή του GNTM 5 και την 30χρονη nail artist και επιχειρηματία να παρουσιάζουν μαζί το πρωινό του Star, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί καθώς σε πρόσφατες δηλώσεις τους διέψευσαν την είδηση.

https://www.instagram.com/p/CBq9xUlgonf

Στα πιο πρόσφατα νέα τους που όντως ισχύουν, την Κυριακή (10/7) γιόρτασαν την 11η επέτειό τους και μάλιστα μοιράστηκαν και ένα άκρως τρυφερό πλάνο στα ισχυρά τους προφίλ στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CXBOcMCsRMO

Ειδικότερα, όπως μας ενημέρωσε η σύζυγος του Γιώργου Καράβα, Ραφαέλα Ψαρρού, οι δυο τους φέτος «κλείνουν» 11 χρόνια κοινής πορείας και με αφορμή την επέτειό τους η 30χρονη έκανε μια τρυφερή ανάρτηση την οποία ο αγαπημένος της έκανε repost.

Ποστάροντας μια κοινή φωτογραφία από καλοκαιρινές τους διακοπές έγραψε χαρακτηριστικά: «11 χρόνια. Για πάντα μαζί».

123.jpg

Με αφορμή την επέτειό τους κάναμε μία μικρή αναδρομή στις σπάνιες φορές που μοιράστηκαν πλάνα από την καθημερινότητά τους.

https://www.instagram.com/p/CX6gVWpMgV6

Πριν από περίπου δύο χρόνια και εν μέσω καραντίνας το ερωτευμένο ζευγάρι είχε ανοίξει το σπίτι του στην τότε εκπομπή του Star, η «Φωλιά των Κου Κου»

Ακολουθούν ακόμα κάποιες φωτογραφίες όπως τις έχουν μοιραστεί οι ίδιοι μέσα από το Instagram τους

Πριν από περίπου τρία χρόνια, η nail artist είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη με αφορμή τη συμμετοχή του αγαπημένου της στο GNTM. Η εντυπωσιακή κοπέλα, είχε μιλήσει για εκείνον, τις κατακτήσεις του, αλλά και το ριάλιτι μοντέλων.

Ακολουθούν οι δηλώσεις:

«Ο Γιώργος τώρα με το GNTM τρέχει περισσότερο από πριν επαγγελματικά. Ήμουν υποστηρικτική στο να πάει στο GNTM, έχει χρόνια εμπειρία και ήταν σίγουρη η επιτυχία του. Έχει πολύ πλάκα να τον βλέπω στην τηλεόραση, δεν τον ρωτάω ποιος θα φύγει στο επεισόδιο γιατί μου αρέσει το άγχος της αποχώρησης.

Έχω ξεχωρίσει κάποια μοντέλα, αλλά δεν το λέω μην επηρεάσω τον κόσμο. Στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες μηνύματα στον Γιώργο, τον βοηθάω να απαντήσει. Την πρώτη φορά που τον συνάντησα δεν τον παρατήρησα γιατί είχα πολλή δουλειά. Μου αρέσει όταν γίνεται καυστικός, τρελαίνομαι.

Είμαστε 8 χρόνια παντρεμένοι, δεν μου έχει δώσει δικαίωμα να ζηλέψω. Ήξερα ποιον παντρεύτηκα. Αν δεν ήθελα να έχει κατακτήσεις, θα παντρευόμουν κάποιον άσχημο. Δεν έχουμε παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας».