Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια υπερήφανη μαμά! Το ταξίδι με τις κόρες της στην Κύπρο

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια υπερήφανη μαμά! Το ταξίδι με τις κόρες της στην Κύπρο

H δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε στο νησί της Αφροδίτης για έναν πολύ σημαντικό σκοπό.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μια από τις πιο ενεργές εγχώριες celebrities στα social media. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά περισσότερους από 599 χιλιάδες ακόλουθους τους οποίους τροφοδοτεί καθημερινά με στιγμιότυπα από την ζωή της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα στην Κύπρο με τις κόρες της (Χριστιάνα Μπέτα και Ανδριάνα Φουστάνου)με αφορμή την συμμετοχή της νεαρής Χριστιάνας στην ομαδική έκθεση σύγχρονης τέχνης «Island» που θα λάβει χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάφου. Η έκθεση διοργανώνεται από την isnotgallery και παρουσιάζει τα έργα 18 σύγχρονων καλλιτεχνών, με φωτογραφικές και εικαστικές εγκαταστάσεις, ζωγραφικά έργα, γλυπτά και σύγχρονα κεραμικά.

Το ταξίδι αναψυχής της Νατάσας Θεοδωρίδου με τις κόρες της

Η μεγάλη κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου ασχολείται ενεργά με την τέχνη και αυτό το διάστημα συνεχίζει τις σπουδές της στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η κόρη της τραγουδίστριας είναι ένα ανήσυχο και εξαιρετικά καλλιτεχνικό πνεύμα μιας και παρότι έχει σπουδάσει νομική, την καρδιά της έχει κλέψει η τέχνη της ζωγραφικής και οι πίνακες που δημιουργεί αντλούν έμπνευση από την pop art.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν απόψε το βράδυ ωστόσο μαμά και κόρες θέλησαν να φτάσουν νωρίτερα με σκοπό να χαλαρώσουν και να περάσουν ανέμελες στιγμές. Λίγο μετά από την άφιξή τους στο νησί, η Νατάσα Θεοδωρίδου πόσταρε ένα σύντομο βίντεο στο οποίο ποζάρει με τις κόρες της στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν.

https://www.instagram.com/p/CgWpKZgoDZg

Η μικρή κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου και του επιχειρηματία Τάκη Μπέτα, λατρεύει την τέχνη και την ζωγραφική. Μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram μάς δείχνει μερικά από τα έργα της, με την μαμά της να είναι μια από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της.

https://www.instagram.com/p/CgSRqkuL0FY

Πηγή κεντρικής: natasatheodoridou