Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου μας δείχνει το νέο της τατουάζ

Χριστιάνα Μπέτα: Η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου μας δείχνει το νέο της τατουάζ

Τα δύο τατουάζ που κοσμούν πλέον το σώμα της Χριστιάνας Μπέτα.

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι η μεγαλύτερη κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου. Η 27χρονη κοπέλα έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στο εξωτερικό και πλέον ζει στην Ελλάδα.

Τα νέα τατουάζ

Η Χριστιάνα είναι ένα ανήσυχο και εξαιρετικά καλλιτεχνικό πνεύμα μιας και παρότι έχει σπουδάσει νομική, την καρδιά της έχει κλέψει η τέχνη της ζωγραφικής και οι πίνακες που δημιουργεί αντλούν έμπνευση από την pop art.

Με το ξεχωριστό της στυλ, η Χριστιάνα φροντίζει να κάνει συχνά αλλαγές στα μαλλιά και στο λουκ της αλλά αυτή τη φορά φρόντισε να κάνει μια επέμβαση που δεν αλλάζει εύκολα.

286946745_437585624863880_1929900866968253398_n.jpg

Μιλάμε για τα δύο τατουάζ στο σώμα της κόρης της Νατάσσας Θεοδωρίδου.

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την κόρη της και το σχολίασε μέχρι και η Καινούργιου

Ένα τσαμπί κεράσια στον αστράγαλο και μια φράση στο χέρι της θα έχει πλέον η Χριστιάνα. Dream Aligner, άκα ευθυγραμμιστής ονείρων είναι η φράση που προτίμησε η κόρη της τραγουδίστριας, η οποία βρίσκεται πάντα στο πλευρό της μαμάς της.

Μαμά και κόρη, αχώριστες

https://www.instagram.com/p/CdieW9doy-0

«Θυμάμαι σαν τώρα τη στιγμή που έφευγα από τη Θεσσαλονίκη, είχα και το παιδί μου δύο ετών. Δεν το περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό. Άνοιγε ένας κύκλος ζωής που δεν ήξερες που θα οδηγήσει. Είχα χωρίσει και ήμουν και με ένα παιδί δύο ετών. Πήρα και την ευθύνη του παιδιού» , είχε πει η Νατάσσα για το μεγάλωμα της μεγάλης της κόρης.

Την παρέα των δύο γυναικών συμπληρώνει η μικρότερη Αντριάνα Φουστάνου, η δεύτερη κόρη της Νατάσσας, καρπός της σχέσης της με τον Αντρέα Φουστάνο.