Οι μικρές θαυμάστριες της Νατάσας Θεοδωρίδου θα σου φτιάξουν τη μέρα με τα σχόλιά τους

Οι μικρές θαυμάστριες της Νατάσας Θεοδωρίδου θα σου φτιάξουν τη μέρα με τα σχόλιά τους

Η κοριτσοπαρέα διέκοψε την συναυλία της και οι θεατές ξέσπασαν σε γέλια με τα σχόλιά τους και την αντίδραση της Νατάσας. 

Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με συναυλίες κάνει αυτό το καλοκαίρι η Νατάσα Θεοδωρίδου αρχικά με την Μαρινέλλα και στην συνέχεια με τον Κώστα Καραφώτη και δέχεται την αγάπη του κοινού, όλων των ηλικιών. Στην Έδεσσα όμως κατά την διάρκεια της συναυλίας της, η τραγουδίστρια κατάλαβε ότι διαθέτει και το πιο μικρό σε ηλικία fun club της. Μία απίστευτη παρέα από μικρά κορίτσια έκαναν ένα ολόκληρο στάδιο να γελάσει με τα επικά σχόλιά τους προς την Νατάσα, η οποία τους έδωσε τον λόγο και έκαναν ακόμη και την ίδια να ξεκαρδιστεί στα γέλια.

https://www.instagram.com/p/Cc8SxRVowFw

Κυρία Νατάσσα κουνιέται το δόντι μου

Το κεντρικό στάδιο της Έδεσσας ήταν κατάμεστο από κόσμο και η χαρά της Νατάσας Θεοδωρίδου ήταν μεγάλη. Όλοι οι καλλιτέχνες αυτό το καλοκαίρι μετά από δύο χρόνια πανδημίας, αισθάνονται άλλωστε χαρούμενοι που καταφέρνουν επιτέλους να προσεγγίσουν το κοινό τους και εκείνο να διασκεδάσει με τα τραγούδια τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε τον γιο της Ελένης Μενεγάκη και ο διάλογος είναι απολαυστικός

Μία ωστόσο παρέα από δέκα κορίτσια είχαν πάρει από νωρίς θέση, όχι στις κερκίδες, αλλά μπροστά στην σκηνή. Και έπιασαν ψιλή κουβεντούλα με την τραγουδίστρια, σα να είναι φίλες και ήθελαν να μάθουν τα νέα της. Ξεκίνησαν βέβαια με φιλοφρονήσεις, λέγοντάς πως μυρίζει ωραία - εκείνη παραδέχτηκε ότι σχεδόν «λούστηκε» με το άρωμά της - πως είναι πολύ όμορφη και πως το φόρεμα της είναι επίσης όμορφο. Μέχρι που ένα κοριτσάκι την έκανε να ξεκαρδιστεί στα γέλια λέγοντάς της φωναχτά πως...κουνιέται το δόντι της. Και της είπε ότι καλό είναι αυτό τώρα, γιατί αργότερα μεγαλώνοντας θα κουνιέται η καρδιά της. Η τραγουδίστρια δημοσίευσε το σχετικό video σε δύο μέρη, γιατί οι μικρές ήταν ασυγκράτητες, με αγκαλιές και σχόλια πως είναι η καλύτερη τραγουδίστρια. Και εκείνη τους αφιέρωσε το τραγούδι της «Έξαψη».

https://www.instagram.com/p/Cf_kDUDKJqr

Η Νατάσα και ως μαμά δύο κοριτσιών ξετρελάθηκε με τις μικρές. Και της ευχαρίστησε γράφοντας πολύ όμορφα λόγια στην λεζάντα που συνόδευε το video: «Εχθές στην Έδεσσα είχα την πιο ζεστή παρέα, τα παιδιά Με αγκάλιαζαν μου έλεγαν όμορφα αγνά λόγια. Τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου και με την αγάπη μας αυτό το μέλλον θα είναι φωτεινό. Μικροί μου φίλοι μου δώσατε ενέργεια και δύναμη να συνεχίσω. Σας αγαπάω».

Photo credits: Instagram @natasatheodoridou