Η Αθηνά Οικονομάκου είναι χωρίς τα παιδιά της στην Ικαρία και υπάρχουν 2 γυναίκες που την στηρίζουν

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι χωρίς τα παιδιά της στην Ικαρία και υπάρχουν 2 γυναίκες που την στηρίζουν

Τις πραγματικές διακοπές της κάνει η Αθηνά Οικονομάκου στην Ικαρία τις ημέρες αυτές μαζί με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο. Τι κάνει όμως πίσω η Σιέννα και ο Μάξιμος.

Ξέρεις τι χρειάζεται κάθε νέα μαμά με δύο παιδιά και πολλές υποχρεώσεις. Ένα διάλειμμα από όλα. Κι αυτό έκανε και η Αθηνά Οικονομάκου που τις ημέρες αυτές απολαμβάνει τις αληθινές διακοπές της, εκείνες χωρίς δουλειά και χωρίς παιδιά, μόνο με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο.

https://www.instagram.com/p/CgXTiycNOqm

«Καφές μπροστά στη θάλασσα. Χωρίς παιδιά, σκυλιά, υποχρεώσεις, κουβάλημα. Πόσο ανάγκη το έχουμε όλες οι μανούλες αυτό; Απόλαυση!», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και οι απανταχού μαμάδες ένιωσαν απόλυτα τι εννοεί!

athinao1konomakou_2888751101974668486.jpg

H Αθηνά Οικονομάκου κάνει διακοπές στην Ικαρία και αποκαλύπτει την μεγαλύτερή της απόλαυση

Πάντως τώρα που η Οικονομάκου λείπει, είμαστε σίγουροι πως τα παιδιά της έχουν αναλάβει δύο υπέροχες γυναίκες, η μαμά της ηθοποιού και η πεθερά της.

Οι συμπεθέρες είναι πολύ αγαπημένες και τις είχαμε θαυμάσει στη βάπτιση της Σιέννα πριν έναν μήνα περίπου.

mama_pethera.jpg
https://www.instagram.com/p/B9eqG56HGci

Το μυστικό του γάμου

Οι αποδράσεις αυτές μόνο με τον σύζυγό της, είναι για την Αθηνά ένα από τα μυστικά για τη δυνατή σχέση που έχει με τον αγαπημένο της, με τον οποίο είχε αποκαλύψει πως πέρασαν δύσκολες περιόδους:

«Περάσαμε δύσκολες περιόδους. Πολύ δύσκολες. Όχι σε σημείο να χωρίσω. Σε καμία περίπτωση. Ζοριστήκαμε. Υπήρχαν περίοδοι που υπήρχαν εντάσεις και διαφωνίες γιατί έχουμε μεγαλώσει με διαφορετικό τρόπο. Πάντα υπάρχουν διαφωνίες που μπορούν να σε φέρουν σε ένα τσακωμό. Αλλά υπάρχει πάντα καλή διάθεση από τους δύο και τόσο αποφασισμένοι ότι θέλουμε να παλέψουμε να κρατήσουμε ενωμένη την οικογένειά μας. Θεωρώ τα πιο δύσκολα τα έχουμε περάσει», είχε πει η Αθηνά χαρακτηριστικά.

athina.jpg

Η Οικονομάκου άλλωστε, δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρίτου παιδιού σε πρόσφατο Q+A της.

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα πολύ αγόρι. Στο δεύτερο δεν είχα πρόβλημα. Είναι μαγικό που ήρθε κορίτσι. Είναι διαφορετικό. Δεν έχω το άγχος, τις αγωνίες και τις ανασφάλειες που είχα στο πρώτο παιδί και τις αγωνίες. Το απολαμβάνω το παιδί αυτό τελείως διαφορετικά. Είμαι άλλη μαμά. Τώρα είμαι πιο ήρεμη και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της. Είμαι ευτυχισμένη.

Στο πρώτο παιδί άκουγα άλλες μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες. Εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω. Τώρα στο δεύτερο λέω πως τελικά μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους, δεν έλεγαν ψέματα. Ότι και να σου πουν δεν έχει καμιά σχέση και επίσης κανένας δεν σου λέει τα αρνητικά. Οι δυσκολίες είναι πολλές σε ένα νεογέννητο και όταν δεν ξέρεις και δεν έχεις και πολλή βοήθεια τρομερή ανασφάλεια», είχε τονίσει η Αθηνά.