Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Tο σπίτι τους στο Ελληνικό είναι η επιτομή του ρετρό chic

Τσακιρίδου Χριστίνα
Μαριέττα Χρουσαλά-Λέων Πατίτσας: Tο σπίτι τους στο Ελληνικό είναι η επιτομή του ρετρό chic

Το ευτυχισμένο ζευγάρι στεγάζει την οικογένειά του σε μια εντυπωσιακή κατοικία των Νοτίων Προαστίων.

Η Μαριέττα Χρουσαλά και ο σύζυγός της, Λέων Πατίτσας είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην Ελληνική showbiz. Μετρούν 12 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το μοντέλο και ο εφοπλιστής έχουν αποκτήσει 3 παιδιά με τα οποία κατοικούν στην πολυτελή κατοικία τους στο Ελληνικό.

Το σπίτι της Μαριέττας Χρουσαλά μας δίνει έμπνεση σε θέματα deco

Το μοντέλο-παρουσιάστρια και επιχειρηματίας είναι αρκετά ενεργή στα social media και το προφίλ της στο Instagram μετρά εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους. Μέσα από τον λογαριασμό της η Μαριέττα Χρουσαλά μας έχει δώσει μια μικρή ιδέα από το υπέροχο σπίτι της στα Νότια Προάστια, το οποίο έχει διακοσμήσει καλύτερα και από επαγγελματία. Κάθε δωμάτιο της πολυτελούς κατοικίας έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη φροντίδα και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

https://www.instagram.com/p/CLEpWLkhNg0

Αν θες να πουλήσεις το σπίτι σου πιο ακριβά, κάνε 5 αλλαγές για να δείχνει πιο πολυτελές

Το σαλόνι του σπιτιού είναι ιδιαίτερα φωτεινό, με τα minimal στοιχεία να κυριαρχούν στο χώρο. Μερικοί πίνακες κοσμούν κάποιους από τους τοίχους ενώ οι καθρέπτες αποτελούν αγαπημένο item για selfie λήψεις. H Μαριέττα Xρουσαλά έχει ποζάρει αρκετές φορές στην κρεβατοκάμαρά της, η οποία είναι πολύ κομψά διακοσμημένη με ρετρό στοιχεία και γήινες αποχρώσεις. Εκεί φυσικά στεγάζεται και η πλούσια γκαρνταρόμπα του λαμπερού μοντέλου.

https://www.instagram.com/p/CLqtU3lBPir

Το σπίτι του ζευγαριού διαθέτει γυμναστήριο το οποίο η Μαριέττα Χρουσαλά επισκέπτεται τακτικά για να διατηρεί τις αξιοζήλευτες αναλογίες της. Τέλος, ο καταπράσινος κήπος αποτελεί αγαπημένο spot των παιδιών και των κατοικιδίων της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CMgxQu8hEiL

Πηγή κεντρικής: mariettachrousala