Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρήκε τον δάσκαλό της και είναι κατάξανθος -Δες τις φωτογραφίες & θα καταλάβεις

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη βρήκε τον δάσκαλό της και είναι κατάξανθος -Δες τις φωτογραφίες & θα καταλάβεις
Instagram

Όλες (μα όλες) που «πήγε πακέτο» με τον γιο της. 

Από το νεαρό κορίτσι που πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Θα βρεις τον δάσκαλό σου» στο πλευρό του Μάριου Αθανασίου, ενσαρκώνοντας τον κρυφό πόθο κάθε απανταχού έφηβης μέχρι την εξέλιξή της στη γυναίκα που είναι σήμερα, έχουν μεσολαβήσει πολλά. Πολλά χρόνια, πολλά βιώματα, πολλές παραστάσεις και εμπειρίες και κυρίως πολλά παιδικά χαμόγελα από τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/COpHrlrl7FA

Ο λόγος για την Ευδοκία Ρουμελιώτη, που είναι τόσο girl-next-door για να μην την λατρέψουμε όλες. Εκτός όμως από ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και μια πολύ τρυφερή μανούλα, για τον γιο της με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη. Μιλάμε φυσικά για τον μικρό κατάξανθο άγγελό της, τον οποίο η ίδια αποκαλεί «όλη της τη ζωή» και εμείς οι υπόλοιποι τον αποκαλούμε Δημήτρη. Ο Δημήτρης Χαραγκιώνης γεννήθηκε το 2015 και άλλαξε τη ζωή της για πάντα.

https://www.instagram.com/p/Cf4NNm-obda
https://www.instagram.com/p/CC89JPrpjAA

«Και έρχονται και αυτές οι μέρες που όλα σε φοβίζουν και σε αγχώνουν και ξαφνικά βλέπεις αυτό μπροστά σου και φωτίζεται πάλι ο κόσμος και όλα γίνονται πιο εύκολα. Και ξαναμπαίνουν όλα στην σωστή τους θέση και καταλαβαίνεις ξανά τι είναι το πραγματικά σημαντικό», είχε πει για τον σύζυγο και τον γιο της.

https://www.instagram.com/p/Cex9AqjLZHG
https://www.instagram.com/p/CWG5ExTrEjx
https://www.instagram.com/p/CM4phLPlmFU
https://www.instagram.com/p/COVV7nYFTGW
https://www.instagram.com/p/CFMgZ2LlSmZ

Η ηθοποιός είναι αχώριστη με τον γιο της

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή της, η περήφανη μαμά μπήκε ως συνοδός σε συγκρουόμενο αυτοκινητάκι, με τον 7χρονο γιο της να έχει αναλάβει χρέη οδηγού.

roumelioti-gios.jpg

Σε άλλη ανάρτησή της, η Ευδοκία Ρουμελιώτη μάς έδειξε την πρώτη φορά που πήγαν οι δυο τους να δουν μαζί κινηματογραφική ταινία.

https://www.instagram.com/p/CethRafoHrt
https://www.instagram.com/p/CYOq7PEo0s9

Μαμά και γιος μαγειρεύουν μαζί (ακόμη περιμένουμε εκείνη τη συνταγή για κέικ σοκολάτας «Δημήτρης»)

https://www.instagram.com/p/CWn0qh5IQlI
https://www.instagram.com/p/CGC2K5eFogk

Επισκέπτονται μουσεία

https://www.instagram.com/p/CWiUbm8IKA0

Κάνουν χειροτεχνίες

https://www.instagram.com/p/CMrx-KbFT34

Πετούν χαρταετό

https://www.instagram.com/p/CMcAWSqFKvM

Πάνε σε παιδική χαρά, γιατί ο μικρός Δημήτρης είναι και η «Χαρά της ζωής (της)»

https://www.instagram.com/p/CLUXnV1laxB

Περνούν στιγμές στην παραλία, με το κύμα να σκάει κυριολεκτικά στα πόδια τους

https://www.instagram.com/p/CQQdbT0l5rg

Γιορτάζουν την ονομαστική του εορτή

https://www.instagram.com/p/CVgNyPWhoLy

Και τα γενέθλιά της

https://www.instagram.com/p/CSD--r7I9XR

Παίζουν μπάσκετ

https://www.instagram.com/p/CJ0mE_xFO6P
https://www.instagram.com/p/B9Wzmo3ps8U

Κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, μαζί φυσικά με το κορίτσι του Δημήτρη. Σαν αληθινός κύριος, δεν την αφήνει από το χέρι του, take notes!

https://www.instagram.com/p/CFo0WrulJlP
https://www.instagram.com/p/CC1UoijJVJ2

Ενίοτε, εκείνος κλέβει επιμελώς μερικά μπισκότα και εκείνη τον βιντεοσκοπεί.

https://www.instagram.com/p/CEt6Jc4Fgal

Μαζεύουν «τα ωραιότερα λουλούδια του κόσμου»

https://www.instagram.com/p/CIdpr7nlUrN

Γιορτάζουν το Halloween

https://www.instagram.com/p/CGcw5frlVGI

Κοιτούν τη θάλασσα

https://www.instagram.com/p/CCycIUQpyYv

Πάνε στο Λούνα Παρκ

https://www.instagram.com/p/B9JnEjwl1u6

Περπατούν

https://www.instagram.com/p/B7tNYUXl7Uu

Επίσης, ο μικρός Δημήτρης πόσο mood είναι στην παρακάτω φωτογραφία; «Η ζωή είναι ωραία ρε παιδιά!» ειδικά όταν είσαι πασαλειμμένος με σοκολάτα.

https://www.instagram.com/p/CBGaTZ5J2nv

Δαμάζουν τα κύματα

https://www.instagram.com/p/CBAT1BZJ3RT

Κάνουν αγκαλιές, πολλές αγκαλιές

https://www.instagram.com/p/B_HshIjF3PA
https://www.instagram.com/p/B-Kp2S6peLM

Γενικά, πάνε «πακέτο»

https://www.instagram.com/p/CPfRfz2F2fH

Μιλώντας για τη μητρότητα στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, είχε πει «Τον σύζυγό μου τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για μένα η γνώμη του. Με ξέρει καλά και τον ενδιαφέρει μόνο το καλό μου. Όταν βρίσκεται με έναν άνθρωπο που είχε από πριν δική του οικογένεια, αν αγαπάς αυτόν αγαπάς και τα παιδιά του. Ήταν πολύ εύκολο να τα θεωρήσω παιδιά μου γιατί ήταν κομμάτι του ανθρώπου μου.

https://www.instagram.com/p/B86DjwuFJ_8

Με άλλαξε πολύ ο ερχομός του παιδιού μου. Είμαι μια γυναίκα που έκανα το παιδί πολύ συνειδητά και πολύ συνειδητά είμαι από πάνω του. Με άλλαξε πάρα πολύ. Ξαφνικά έπαψα να έχω ελεύθερο χρόνο για μένα, έπαιξε ρόλο στις επιλογές μου. Άφησε κάποια πράγματα πίσω για να είμαι μαζί του, αλλά δεν είναι κάτι που μετανιώνω. Είμαι πολύ αυστηρή μαμά. Ο άνδρας μου πολλές φορές με λέει Γερμανίδα. Είμαι πολύ αγχωμένη μαμά και προσπαθώ να γίνονται όλα με ένα πράγμα και να έχει μια σταθερότητα. Θέλω πολύ να κάνω και ένα άλλο παιδάκι. Δυστυχώς δεν έρχεται».

https://www.instagram.com/p/B6DfZ0_FB9W

Ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης, έχει δυο ακόμη γιους από τον γάμο με την πρώην σύζυγό του, 19 και 17 ετών, για τους οποίους η ίδια μιλά πάντα με τα πιο τρυφερά λόγια.

«Ήμουν τυχερή που τα παιδιά του άντρα μου ήταν αγοράκια. Εγώ δεν πήγα ποτέ να πάρω τη θέση της μητέρας τους. Έχουν μια υπέροχη μαμά. Οι ρόλοι ήταν τελείως ξεκάθαροι. Στα παιδιά αυτό πέρασε πολύ φυσιολογικά και πολύ κανονικά. Για αυτά τα παιδιά είμαι τρομερά περήφανη και με συγκινούν απίστευτα. Ο ένας ήταν 4 και ό άλλος 6. Και τώρα ο ένας είναι 17 και ο άλλος 15. Είναι δύο υπέροχα παιδιά και είμαι πολύ τυχερή. Εγώ νομίζω πως αν είχα γνωρίσει τον συγκεκριμένο άντρα στα 25 μου, θα είχα 10 παιδιά. Θα ήθελα να κάνω και άλλο παιδί».

https://www.instagram.com/p/B5bER_XjOTv

Ενώ στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αποκαλύψει και τη μεγάλη της επιθυμία να αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, ιδανικά κοριτσάκι. Στην ίδια συνέντευξη στην εκπομπή The 2Night Show είχε μιλήσει και για την προσπάθειά της να υιοθετήσει με τον σύζυγό της ένα παιδί, τον Μάριο. Δυστυχώς η υιοθεσία αυτή δεν ολοκληρώθηκε επιτυχώς, παρόλο που ο μικρός Μάριος έμεινε 3,5 ολόκληρα χρόνια στο σπίτι τους.

«Με αυτό το παιδί δεθήκαμε με έναν τρόπο που δεν το καταλάβαμε. (…) Ξέρουμε πού είναι το παιδί τώρα, αλλά δεν έχουμε επαφή. Αν ήθελα, θα είχα, αλλά δεν θα το άντεχα. Το έχει μια κυρία. Μαθαίνω ότι είναι καλά, αλλά δεν τον έχω δει.

Τώρα θα ήθελα ένα κορίτσι, αλλά δεν έρχεται. Όμως είμαι αγορομάνα, γιατί κι αυτό το παιδάκι ήταν αγόρι. Αν με ρωτούσες αν θα προσπαθούσα να υιοθετήσω ξανά, πριν έναν χρόνο, θα σου έλεγα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Επειδή τώρα αυτό το πράγμα όχι ξεχνιέται, αλλά παίρνει μια θέση που πρέπει, ίσως να αρχίσω να το σκέφτομαι.

Επειδή ο Δημήτρης πέρασε δύσκολα με αυτό, δεν ξέρω αν το επιχειρούσα. Αν ήμουν μόνη, δεν θα το συζητούσα γιατί όταν έχουμε τα παιδιά δεν μπορούμε να παίρνουμε εύκολα αποφάσεις, είναι θέματα που πρέπει να κοιτάξεις και πίσω δεν είμαι μόνη μου».

The Greek Way: Η πρόταση γάμου ήρθε με σουβλάκια

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, η πρόταση γάμου από τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη ήρθε μια συνηθισμένη βραδιά, κατά την οποία είχαν παραγγείλει σουβλάκια. «Ο άνδρας μου ήρθε στη ζωή μου για να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Με έμαθε πώς είναι να σε αγαπάνε, να χαίρονται με τη χαρά σου. Η πρόταση γάμου έγινε με σουβλάκια. Ήταν πολύ ωραία εκείνη η μέρα. Ξαφνικά όπως παραγγείλαμε σουβλάκια, με έπιασαν τα κλάματα για κάποιον λόγο που δεν είχε σχέση με τον Νικηφόρο καμία. Και εκείνος έβγαλε ένα τριαντάφυλλο και έπεσε κάτω. Και με ρώτησε αν θέλω να παντρευτούμε. Ήταν πολύ ανθρώπινο και κανονικό, δεν υπήρχε περίπτωση να του πω όχι μετά από αυτή την πρόταση».

https://www.instagram.com/p/B_NDyVglI-Z